Vi var flere der havde bestilt en omgang grill kylling med pomfritter. Dette var langt fra hvad jeg forventede. Kyllingen var utrolig tør, det skulle skylles ned med drikkevare. En utrolig l... Se mere
Jeg synes virkelig deres deep pan pizzaer smager godt, men jeg får seriøst madforgiftning hver evig eneste gang uden fejl. Jeg har testet flere steder her i Aalborg og jeg kan ikke finde en deep... Se mere
Det mest sørgeligste og elendige måltid til dags dato!!! Bestilte grillkylling menuer og forventede mad og endte med at få affald hjem... Aldrig har jeg set noget så sørgeligt. Vi befinder... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Pizzeria i 9000 Aalborg, levering i hele aalborg.
Kastetvej 56, 9000, Aalborg, Danmark
- info@kn2.dk
- www.kn2.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
En "voksen" børnepizza.
Har lige spist halvdelen af min børnepizza Gorgonzola fra KN 2. Ja, jeg har givet dem en enkelt dårlig feedback før, men det var på en indbagt pizza. Min børnepizza i dag var med samme fyld, som på en alm. pizza. Hakket oksekød i mindre klumper, rødløg, sorte oliven, god ostemængde og selvfølgelig toppet af med smuldret gorgonzola. Bunden var virkelig god. Ikke for meget skorpe og var sprød. De har helt sikkert forbedret sig og taget "ting" til sig. Men KN 2, skal 100 % have ros for denne.
Bestilte mad og endte med AFFALD!
Det mest sørgeligste og elendige måltid til dags dato!!!
Aldrig har jeg set noget så sørgeligt. Vi befinder os i en klimakrise og alligevel er der mennesker og kokke der vælger at håndtere mad på den måde
Det burde simpelthen være en forbrydelse!!
Kyllingerne var så tørre at de praktisk taget kunne bruges til at file tør hud under hælene.
Pomfritterne var våde, kolde og slatne. Salaten var som en våd, klam, ildelugtende klud man bare ikke vil røre ved.
Brødet var som en mursten. Kedelig og ligegyldig.
Aldrig har jeg set sådan en håndtering af mad og det mest groteske af det hele, valgte manden at kræve 600 kr for AFFALD!
En mere død kylling finder du ikke
Kyllingen var utrolig tør, det skulle skylles ned med drikkevare.
En utrolig lille håndfuld kolde slatne pomfritter var smidt ned i hjørnet, samt en slatten, vandet salat i den anden ende.
Derudover var der et stykke brød til, som jeg lige så godt selv kunne have hentet i supermarkedet - hjemmelavet var det i hvert fald ikke.
Jeg kommer aldrig til at bestille herfra igen, og vil IKKE anbefale nogen anden at prøve herfra. Find et andet sted!
Klar til at få tyndskid
Vi bestilte fem halve grillkyllingemenuer til 600 kr. – og fik det mest elendige måltid, jeg nogensinde har oplevet. Hver menu bestod af en mikroskopisk portion salat, en lille sølle håndfuld tørre. Slatne pomfritter (jeg ville ikke engang servere dem for min hund), og hvad der svarer til 47 gram kylling.
Kyllingen var fuldstændig mishandlet – gennemstegt, tør og smagsløs. Det kræver talent at ødelægge mad på det niveau.
Som prikken over i’et fik alle fem personer madforgiftning bagefter. Tak for tyndskid og en regning på 600 kr. – det er f*ndme en præstation.
Det her er en skandale. Vi kommer ALDRIG til at bestille derfra igen, og vi kan kun advare andre mod at smide penge efter det sted.
Jeg synes virkelig deres deep pan…
Jeg har testet flere steder her i Aalborg og jeg kan ikke finde en deep pan pizza der smager lige så godt, men forhelvede hvor er jeg træt af at vågne op dagen efter med akut behov for at sidde på tønden i en times tid.
Please gør noget ved den hygiene, I har de bedste deep pan pizzaer i byen men straffer mig med tyndskid!
Da jeg går ind i butikken for at hente…
Da jeg går ind i butikken for at hente min pizza, som jeg havde bestilt i forvejen. står ekspedienten kraftedeme med sin ene hånd inde i munden og bruger sin pegefinger som tandstik. Det er sidste gang jeg køber mad herl
Madforgiftning
Sætter aldrig mine ben her igen.
Pizzaen var kedelig, smagsløs & så ender man med madforgiftning samtidig.
Kunne jeg give 0 stjerner, så havde jeg gjort det!
Virkelig langsom service
Virkelig langsom service. Og ikke særlig god betjening
Pizza ok
Pizza ok, men at priserne ikke matcher hverken deres hjemmeside eller den brochure de havde liggende på disken er bare dovenskab på et helt nyt niveau.
Pizza med god bund og god smag af fyld…
Det lang tid siden smagte en så god pizza, kan anbefale stedet
Tænk sig at man SKAL give én stjerne…
Tænk sig at man SKAL give én stjerne for at kunne anmelde, det fortjener de ikke engang. Min mors oplevelser med stedet har altid været fint, men da vi så i dag bestiller nachos og pizza, får vi først og fremmest, en helt anden pizza end den vi havde bestilt, samtidig med det får vi en bakke nachos som er HELT sorte og halvdelen af tilbehøret mangler. Da vi ringer for at forhører os i forhold til hvordan vi forholder os, bliver medarbejderen flabet og pointerer at jeg kom 1 minut for sent så det var derfor maden var iskold. Og hvis jeg vil have lavet tingene om måtte jeg tage derud igen for at aflevere maden og først der vil de overveje om de vil lave en ny ordre til os. Han kommer så frem til at det eneste de vil lave om er pizzaen, HVIS vi selv kører hele vejen tilbage med den. Vi handler ALDRIG DER IGEN.
Føj!
Har aldrig i mit liv fået så dårlig mad som jeg fik fra dem her til aften! Ikke nok med det så var maden også 1 time forsinket og da jeg ringer til dem for og hører hvad jeg kan forvente får jeg fat i en medarbejder der var skide ligeglad
HOLD JER VÆK FRA DET STED
Tre ugers sygdom efter besøg
Jeg gik ind i håbet om at kunne få et pitabrød med kylling.
Det fremgår ikke af deres menu, at de laver dem, men da der er kylling på noget af det andet de laver, tænker jeg det burde være relativt nemt at få et pitabrød med kylling.
Det er ikke muligt, dog. Jeg kan få noget dyrere at spise med kylling.
Manden der tilbereder maden snøfter rigtig, rigtig meget under tilberedningen af maden, men det er ikke noget jeg umiddelbart på aftenen hæfter mig ved.
Det er først to-tre dage senere det dæmrer for mig, da jeg bliver syg og nu har været syg på tredje uge efter besøget i KN2 i Nørresundby.
Derudover er det en af de absolut mest elendige madvarer jeg nogensinde har spist, det smagte af så lidt, man skulle tro de aktivt havde fjernet smagen fra maden og krydret det med luften, for at få det til at smage af endnu mindre. Helt igennem elendigt!
ALDRIG har jeg fået SÅ elendig mad og…
ALDRIG har jeg fået SÅ elendig mad og service! Ventede over 2 timer på min mad og da den kom manglede halvdelen og det der kom smagte forfærdeligt! Virkelig dårligt! Kan absolut ikke anbefales på nogen måde! Kødet var total tørt og fuld af sener! Der mangler pommesfrites og kartoffelbådene der var med var slatne og kolde. De ville give mig 100kr i tilgodebevis som kompensation. Som om jeg nogensinde bestiller så meget som en rød pølse fra det sted igen! Fik 100kr tilbage ud af 330kr 😂😂 wow
Fik uspiseligt mad og ingen hjælp at hente ved personalet
Toast ost på pizzaen- virkelig dårlig
Kan ikke anbefales ventede 3 timer og…
Kan ikke anbefales ventede 3 timer og 50 min på 2 pizzaer
Sidste ordre fra min side
Sidste ordre fra min side.
Aldrig nogensinde om jeg bestiller pizzaer herfra igen. Jeg plejer at være fint tilfreds de gange jeg har bestilt fra Kn2 Pizza. Denne gang formiddabelt dårlig service. Meget muligt der er travlt grundet EM finale. Men at komme afsted med en helt anden ordre, samtidig med at de så er ved at pakke/presse mig en pizza på, hvor de fortæller jeg ikke har betalt, men om jeg vil købe den alligevel, da de har lavet en for meget, hvilket jeg svarer nej til da vi kun er 4, som er det antal jeg har bestilt. Jeg tjekker, dumt nok, ikke bonen. Nu - dagen efter har jeg så tjekket bonen og kan se jeg har betalt for 5 pizza’er, samtidig med en masse fyld som ikke var på.
Denne gang var pizzaerne samtidig utrolig smagsløse(ikke kun fordi jeg er frustreret over ovenstående).
Jeg anmelder normalt ikke - men håber Kn Pizza tager denne kritik til sig og laver om på det en anden gang :-)
God og man få med fuldkornsbund
God og man kan få med fuldkornsbund