For mange børnesygdomme
fair nok. Det er et nyt firma, der støtter et godt formål. Men de har måske åbnet for tidligt.
De har indenfor den første måned lukket mit kort 3 gange. Dette er alle gange sket uden varsel og midt om natten hvor de ikke kan kontaktes.
1. Gang det skete var det fordi jeg havde sendt 2 sms'er til Sverige. Omkring 10 minutter efter at de har lukket mobilen får jeg en mail om, at jeg skal inbetale min gæld. Der er dog ingen mulighed for at skrive kortoplysninger ind på hjemmesiden - jeg har skiftet kort siden oprettelse - og da jeg pure nægter at give mine fulde kortoplysninger i telefonen til en tilfældig teenager med et sommerjob, lover de at sætte 50 kroner ind på min telefonkonto og de åbner min mobil.
Bonus: hende der ringede mig op, sagde at de havde fået en besked fra den mand der styrer Facebook (altså reagerer de på beskeder her, førend de reagerer på deres mails)
2. Gang de lukker det er få dage senere - uden varsel. Nu skylder jeg dem pludselig 7 kroner. Hvad jeg har fået for disse 7 kroner er dog en gåde, da det ikke fremkommer at mit forbrug at jeg skulle have brugt penge ud over abonnementet.
3. Gang de lukker det, er det fordi jeg har sendt en SMS til USA. Måske en uge senere en sidste gang de lukkede den.Igen uden varsel.
De har altså IKKE sat de 50 kroner ind de lovede.
Nu har de tilmed også lukket for muligheden for at skrive på deres facebookvæg - og altså slettet mit opslag, hvor jeg tidligere beskrev mine issues.

Besvarelse fra Klubliv Mobil A/S