Hjælp til kraftig kvalme og opkast under Graviditet
Jeg kom til Christina under min bøvlede graviditet 2016/2017, jeg led af voldsom kvalme medfulgt af opkastninger flere gange dagligt. Efter flere kontrol og væskeindtag på sygehuset, fik jeg anbefalt akupunktur. Jeg kom hos Christina 2 gange om ugen under hele graviditeten, de sidste uger kun en gang. Jeg fik også modningsakupunktur 2 uger inde termin og til min fordel kom mit barn 1 uge før termin.
Jeg kunne ikke spise eller drikke uden alt kom op igen, men når jeg havde været til akupunktur, kunne jeg spise aftensmad samt sove ordenligt på dagen og natten efter akupunkturen. Det så jeg meget frem til.
Christina er utrolig professionel, venlig og forstående. Hun har en bred viden omkring graviditeter, så jeg fik nærmeste også jordmord kontrol samtidig, det var meget betryggende.
Hun var en rigtig god støtte under dette svære forløb, både med akut tider og aflysninger hvis jeg ikke kunne komme ud af sengen. Jeg fik mange gode råd med mig under graviditet samt til fødslen. Jeg vidste ikke man kunne få akupunktur under fødslen, før Christina nævnte dette for mig. Christina har uddannet personalet på fødegangen, så jeg var tryg ved at få alt det akupunktur de kunne give mig. hvilket også var en stor hjælp!
Jeg vil anbefale Klok akupunktur hos Christina, til alle som har en svær graviditet, så de kan få lidt håb til bedring, samt modningsakupunktur, som er meget effektivt.
13. september 2017
Uopfordret anmeldelse