Ekspres hjælp
Hele oplevelsen værksted og salgsafdelingen og reservedel afdelingen
I Frederiksund
Alle medarbejder er meget positive man bliver taget rigtig godt imod
Kunne jeg give 10 stjerner så var det gjort
Velkommen til Kloe Auto Birthe og Mogens Kloe ApS byder som autoriseret Suzuki forhandler, samt Mazda Service Partner dig velkommen til forretningen. Birthe og Mogens Kloe har solgt og serviceret biler siden 1972 - og er dermed en af de ældste virksomheder i Mazda og Suzuki organisationerne. Kort sagt er virksomheden nu meget bredt funderet og vil glæde os til at hjælpe dig med at finde din nye bil eller servicere din nuværende. Se derfor vores mange interessante tilbud her på siden, eller kom forbi en af vores udstillinger og se de mange spændende nye Suzuki modeller. Vi er stoppet med salg af SEAT d. 30. april 2020. God fornøjelse - vi ser frem til at hjælpe dig.
Pedersholmparken 3, 3600, Frederikssund, Danmark
Hele oplevelsen værksted og salgsafdelingen og reservedel afdelingen
I Frederiksund
Alle medarbejder er meget positive man bliver taget rigtig godt imod
Kunne jeg give 10 stjerner så var det gjort
Hej. Jeg har købt min Vitara ude i byen, men bruger værkstedet. De har også solgt en brugt Vitara til min ene datter. Super service men der var lige en lille griner her, de fik forkerte nummerplader på som de så måtte rette ind. Min yngste datter har lige købt helt ny Vitara der og igen igen super service.
Jeg ringe i dag til værkstedet skal op med min bil onsdag morgen en lille skade er sket. Men det ville passe mig bedre at komme op med bilen tirsdag og en to tre ikke noget problem jeg skal bare komme ca kl 16 så de er sikker på at der en lånebil til mig. Jeg eller retter sagt min familie får altid super service her.
Fremragende service, professionelt personale og fornuftige priser.
Har brugt værkstedet i Frederiksværk lige siden jeg flyttede hertil, og det bliver jeg ved med!
Købte en el-bil hos dem om jeg ikke ønsker da El ikke lige var mig. ringer og høre hvad mulighen var, fik af vider af den arrugante sælger at i hans 20 års erfaring ikke har tage en bil tilbage. men han vil venne den med sin chef og ikke vendt tilbage endnu.
I skal ikke købe bil hos Kloeauto...dårlig service
Kom med rust på min bagklap, fik en historie om at det var noget ude fra, syntes det var mærkeligt at det ik var på andre steder på bilen. Kørte til Mogens Elmer hvor jeg har købt bilen, der var de professionelle, tog foto, tjekkede lakken sendte til Suzuki, 5 dage ringede han at Suzuki tog skaden.
Sætter ikke mine ben i den biks mere, han gjorde ikke sit arbejde ordentligt, gad ik, det var en garanti sag.. Så ville ik koste dem noget..
Vi købte vores Suzuki Vitara i Frederikssund afdelingen sidste år.
Der var et enkelt problem med strømføringen som blev løst super hurtigt uden problemer for os.
Vi har oplevet en rigtig god service uanset om vi kom efter rådgivning, spørgsmål eller problemer - altid hyggelige og hurtige!
Ps: vi er super tilfredse med bilen
Hold jer langt væk fra denne bil forhandler men kan kun blive ked af det og skuffet…
Så men skal ikke købe Brugt bil eller ny bil af denne bil forhandler…. Hilsen en meget sur og utilfreds skuffet kunde….
Har fået udført et bestilt 5års service på min 3’er. Bilen var færdig til tiden og prisen holdt,- hvad mere kan man ønske sig. Ved afhentning blev regningen gennemgået af Jesper i FR. Sund. Jeg har gennem de sidste år benyttet dette aut. Mazda serviceværksted og har ingen dårlige oplevelser haft, så jeg kommer da igen.
Jeg købte en ny brugt Suzuki swift hos dem i november 2018, de behandlede mig som sådan fint dog lidt nedladende da jeg som kvinde dukker op og vil købe bil. De lover mig 6 måneders garanti. Da jeg kommer tilbage i januar 2019 for at få lavet rustkontrol overser de stort set alt rusten og stempler bare i bogen. Jeg som kunder opdager selv rusten i bagklappen. Jeg beder dem tjekke bremser og lave et service og en masse andre ting på den da det ikke blev gjort ordentligt ved salg. Der er hverken fyldt nyt olie på eller renset bremser. Efter 1,5 måneds kommunikation frem og tilbage får jeg endelig tid og de laver tingene som de lovede, dog får jeg dårlig behandling hele vejen igennem og bliver snakket nedladende til under hele forløbet. Det er først da jeg tager min kæreste med derop som er mekaniker at de viser lidt respekt. Den eneste der er super sød og fiksede lånebil for mig er reservedelschefen i Frederiksværk Da værkføreren i Frederiksværk ikke kunne finde ud af at meddele videre hvad der skulle laves måtte jeg remse det hele op for ham igen så han kunne skrive det ned.
Super fin bilforhandler. Meget gode sælger, som sikrer at der er styr på det hele. Vi har købt to nye Seat biler hos dem (2017 og 2018). Dækskifte, service mv fungerer super fint, man kan nemt få fat på dem og de holder hvad de lover.
Var til seat i Frederikssund med min bil for fejl finding. De finder fejlen og jeg må af med en god sum for det. Men da jeg henter bilen og køre op til vaske hallen, ser jeg en masse ridser i min vestre bag dør, og et rigtig nederen slag på min ny malet fælg. Jeg ringer op og fortæller osv. De siger Der har vi ikke arbejdet. Det jo Løgn, for min bil var skilt ad en dag jeg kom der op. De siger så, Kom op mandag vi fjerner dem. En uge efter er præcis de samme ridser. kig rigtig godt på din bil før du aflevere den. De behandlede min bil, som om den var stjålet.. Der andre bedre steder.
Der opstod en fejl med gearkassen på vores nye Seat, og jeg fik en meget imødekommende behandling af værkstedet under den ret komplicerede udredning af fejlen. De to mekanikere der var på sagen, virkede meget kompetente, og sørgede for at bilen blev repareret som aftalt. Tak til værkfører og værksted!
Jeg vil give stor ros til værkstedet for god service og forplejning. Elsker min nye Seat Alhambra (og er ellers kun til Mazda,men efter en god vejledende snak og rådgivning købte jeg denne dejlige bil)...
Ringede for at bestille service på min Seat jeg havde købt samme sted (god kunde behandling fra salgs siden af) men blev mødt af Ekstrem dårlig opførsel fra værkstedet af. Ingen kommunikation og der blev lagt på inden jeg fik talt færdig..
Køber nok bil der igen men kommer aldrig til at bruge værkstedet hos dem.
Jeg har købt 2 fabriksnye Mazda'er hos Birthe & Mogens Kloe i Frederikssund. Sælgerne i forretningen er flinke og service minded. Intet at klage over her.
Værkfører er flink og imødekommende når bilen skal serviceres. Intet ondt at sige om denne oplevelse.
Dog kunne man ønske at når man som kunde bliver lovet at en bil man venter på, er færdig klokken 10:00, så bør der være fokus på at få den færdig til aftalt tid - og inden man går til pause. det er kke helt i orden at man som ventende kunde skal ud og lede efter værkstedspersonalet mellem klokken 10:30 og 11:00 for at få den bil som skulle være færdig inden 10:00
MEN her ophører roserne så. ved endt første 1 års service for de 2 biler, kommer der en regning som ligger meget højt i forhold til andre værksteder (25-30% over niveau).
Dette påtaler jeg skriftligt overfor Direktør Birthe Kloe som vælger at svare både nedladende og arrogant.
Jeg dokumenterer herefter at priser på f.eks. kr. 212,00 + moms for 1 liter motorolie er dyrt da jeg kan købe den samme originale Mazda motorolie til kr. 350,00 incl. moms - for 5 liter!
Birthe Kloe vælger at fastholde påstanden om at de på ingen måde beregner overpris.
Birthe Kloe mener altså at hun ved bedre omkring hvordan markedssituationen er, og der er altså ingen der kan fortælle hende noget om hvad priserne retteligt bør være.
Birthe Kloe fastholder prissætningen og mener altså at det er i orden at kunderne siver væk fra forretningen, frem for at gøre et forsøg på, igennem dialog at finde en aftale som begge parter kan leve med, så samarbejdet kan fortsætte.
Jeg er selv virksomhedsejer og Direktør. I min virksomhed ville den form for ligegyldighed og arrogance, aldrig blive tolereret.
Grunden til de 2 stjerner er at oplevelsen omkring køb og levering af bilerne var helt i orden. Min kritik går alene på en arrogant ledelses manglende vilje og evner i forhold til kundepleje og imødekommenhed omkring ublu prissætning.