Vi har i år købt en del julegaver til vore børnebørn af flere omgange hos Klodsmajor.dk. Varerne er blevet leveret meget hurtigt og er desuden pakket meget forsvarligt ind. Hjemmesiden er desuden m... Se mere

Meget overskuelig side, specielt smart med aldersinddeling ift legetøjet. Kæmpe udvalg. Det imponerende er dog, at mine varer blev leveret næste dag, hvilket jeg også havde fået at vide i en mail j... Se mere

3,1

Middel

Tror firma er gået konkurs - svarer ikke på mail og telefon. UNDLAD at handle der!

Jeg bestilte på børnemessen 28. april et lille børnepiano og betalte med dankort. Fik at vide jeg skulle afhente i butikken for at få rabatten men da jeg senere har foirsøgt at afhente er der ingen i butikken og forrige uge er alle skilte pillet ned. Der svares ikke på mail og telefon så jeg anser handlen for tabt. DYBT kritisabelt og deres wbe site med 'sikker handel' er humbug :-(

3. august 2012

Uacceptabel behanding af returvare

I forhold til levering af et produkt med mangler som efterfølgnede er returneret til Klodsmajor, da vi ikke kunne få klarhed over hvornår en erstatningsvare kunne fremsende, har det taget alt for lang tid inden pengene er udbetalt til os. De har accepteret at have modtaget varen retur hos dem. Det er en uacceptabel behandling, som jeg bliver nødt til at dele med andre der kan komme i en ligende situation. Har samtidig rykket for svar, men får ingen tilbagemelding. Yderst useriøst og uprofessionelt. Håber dette kan få dem ud af busken, og vil hermed advare andre om deres måde at håndtere returvarer/udbetaling på.

8. maj 2012

Fantastiske julegaver

Har fået leveret julegaver til min søn fra Klodsmajor. De er flittig benyttet allerede, så kan være jeg skal have gang i en bestilling ekstra da det næsten er slidt op :-)
Det er dejligt med en hjemmeside, med et udbud man ikke finder andre steder. Min søn kan helt sikkert se frem til mere legetøj herfra.

5. januar 2012

God flink service og hurtig levering.

Vi havde bestilt et bobbles dyr i indpakning og det fik vi. I den modtagne pakke lå der både en hilsen til os med tak for handlen samt bobbles dyret fint pakket ind med kort. Man kunne se de havde taget sig tid til skrive kortet i hånden og ikke bare "copy, paste" somman ge andre nok havde gjort.

Vi vil klart anbefale denne butik til andre...!!!

28. juli 2011

Fantastisk kundeservice

Jeg gik og ventede på et par julegaver fra Klodsmajor.dk - da vi nærmede os skrev jeg en mail hvori jeg spurgte om de kom frem inden jul. Jeg fik hurtigt det svar, at det burde de !!! da pakken ikke var kommet 21. dec. skrev jeg igen til Klodsmajor - pakken skulle leveres på mit arbejde og vi gik altså på juleferie i går d. 22. kl. 15 så nu var jeg alvorligt bange for min pakke ikke nåede frem. Da vi også har lukket mellem jul og nytår kunne jeg se i ånden at børnenes gaver først blev leveret i starten af januar og det er jo en tanke der ikke er til at bære.
Jeg blev ringet op af firmaet i går morges - de havde ringet til min arbejdsplads (jeg var imidlertid hjemme ved en syg søn), men de havde ordnet det hele med min kollega: der var ikke kommet post endnu, så kollegaen kunne ikke svare på om de kom frem. Klodsmajor fandt en butik i Kolding (vi bor i Middelfart) som havde de samme gaver som jeg havde bestilt - og så sendte de Budstikken afsted til Middelfart med min pakke.
Se DET er fantastisk kundeservicce som man ellers skal lede længe efter.
Jeg anbefaler på det varmeste Klodsmajor.dk

23. december 2010

Super nemt og professionelt.

Hjemmesiden er desuden meget nem at finde rundt i, og man kan søge på rigtig mange måder. Udvalget er stort og informationen omkring faktura, levering og evt. restordre er perfekt.
Vi kan varmt anbefale Klodsmajor.dk, og vil helt sikkert handle her i fremtiden.

16. december 2010

Som et lyn!

Efter at have drønet igennem adskillige online legetøjsbutikker, faldt jeg over klodsmajor.dk, som jeg synes virkede tiltalende.

For det første virkede det som om at sortimentet var nøje udvalgt til at være kvalitet fremfor kvantitet. Og for det andet kunne de levere som gave til en anden adresse, hvilket præcis var det jeg var på udkig efter.

Det var let at handle, og man kunne endda vælge imellem flere forskellige indpakninger, der alle var fint afbilledet. Den eneste jeg havde en udfordring ved, var at få flere enheder pakket ind i samme gave, men det blev løst ved et opkald til butikken.

To timer efter min bestilling var placeret, fik jeg en mail om at varerne var på vej, og få dage efter blev de modtaget af en meget glad pige.

1. september 2010

Fantastisk service !

Det var første gang vi har handlet her, men bestemt ikke den sidste. Hele vejen fra bestilling til afhentning, har servicen været yderst professionel, men stadigvæk meget personlig.

Det var rigtig hurtig respons, og fik svar på alle spørgsmål. - Kan klart anbefales.

Vi købte et lille legekøkken - og det vil helt sikkert bringe glæde.

14. august 2010

superservice!

vi har købt mange ting til vores børnebørn hos Klodsmajor.Vi har altid fået vores varer hurtigt,og har oplevet personlig service, hvis der var tvivl om vores bestilling-og endda en lille personlig hilsen 1.gang vi handlede-super butik med super service.

30. maj 2010

Hurtig levering!!

Jeg bestilte en boobles elefant + div. legetøj. Der stod at leveringstiden var ca. 1 uge (som jeg synes var fint). Men efter 3 dage modtog jeg min pakke. Dette var jo bare en super god service.
De har et stort udvalg af lækre ting til baby/børn.
Vil bestemt anbefale denne side, som en troværdig side.

27. maj 2010

Uhørt god service!

Jeg ringede til Klodsmajor 2 dage før min søns fødselsdag, da det andet firma jeg havde bestilt gave hos ikke kunne levere varen.
Næste dag hentede jeg gave på Klodsmajors lager i København.
Nemt, hurtigt og meget god kundeservice.

8. februar 2010

spændende internetside, god service, hurtig levering

Jeg har købt julegaver til mine børn via hjemmesiden, fandt en ønsketing som jeg ikke har kunn et finde andre steder. Pakken kom dagen efter at det var blevet bestilt. Vedlagt lå et lille håndskrevet kort, som jeg blev glad for, og syntes gav en mere personlig hilsen, end en faktura. En meget spændende og overskuelig hjemmeside, med et bredt udvalg. Noget for enhver smag. Vil varmt anbefale denne hjemmeside.

8. oktober 2009

Er dette din virksomhed?