Har lige fået installeret luft til vand af Kl køleteknik. Helt igennem super service og vejledning mht køb. Alting blev lavet som aftalt. Håndværkerne kom som aftalt på dag og tidspunkt, og efter... Se mere
Fra første møde var der en forståelse for vores firmas behov. Og da aftalen var underskrevet blev klimaanlæggene sat hurtigt op - endda hurtigere end forventet. Da alt var klar lavede vi gennemgan... Se mere
Efter at have benyttet hjemmesidens beregner, blev jeg kontaktet af Lars og fik en grundig gennemgang af luft/vand anlæg. Lars virkede meget professionel og svarede på alle mine spørgsmål. Det fik... Se mere
KL Køleteknik ved Lars Holse gør et godt stykke arbejde både med rådgivning og senere installation. Lars Holse er tillids vækkende og god til at forklare. Hans folk gør et godt stykke arbejde og ryd... Se mere
Flæsketorvet 68, 1711, København V, Danmark
- klkoleteknik@gmail.com
- www.klkoleteknik.dk
Han installerede en varmpumpe til mig…
Han installerede en varmpumpe til mig 2022, vi blev enige om 30.000DK efter at have afsluttet udstedte han en send faktura på 49.000dk
Men min advokat forklarede ham, hvordan han skulle gå videre jeg har betalte så meget som vi aftalte.
I går havde jeg en læk i installationen, han nægtede at komme til garantireparation. Jeg anbefaler ham overhovedet ikke, han er en typisk svindler
Kan det hele...indtil...
Forud for arbejde kunne KL det hele. Der kunne sagtens være 15m fra indedel til udedel. Da jeg spurgte ind til om der var noget der skulle forberedes var der intet. Da KL så mødte op kunne de ikke lave murgennemføring fordi de ikke var forberedt på en armeret mur (mon ikke der er ret mange af dem). Desuden var det nu en dårlig ide at komme over 10 meter væk fra indelen. Jeg endte med at måtte nedlægge ventilation så rør kunne føres igennem midlertidig og lavede så en aftale om at KL skulle komme tilbage og lave det hele når jeg (på trods af at dette står som dækket af tilbud) selv havde boret gennemføring. I tiden derefter havde vi store fugtproblemer. Efter længe at have fejlsøgt tørretumbler viser det sig at KL har lagt nogle rør løst på indedelen til kondensvand med mere. De sad fuldkommen løst og faldt af. Det komme jeg så også selv til at lave - det må jeg gøre samtidig med at jeg sætter den værktøjsreol de hev ned (uden at sige det) tilbage på plads. KL kom tilbage på aftalte dato for at flytte til ny gennemføring men må blankt erkende at jeg havde overset aftale. Da fik jeg en ordentlig opsang, det på trods af at KL jo ikke mistede tid de ikke var blevet betalt for. Nu gider jeg slet ikke have noget med dem at gøre mere.
KL Køleteknik -Lars Holse Gør et godt arbejde
Hans folk gør et godt stykke arbejde og rydder op efter sig. Fint installeret en Mitsubisi 10kw luft til vand 27.februar 2023.
Jeg kan klart anbefale firmaet
Fair og pragmatisk
Fair og pragmatisk. Stod straks til disposition da der opstod en mindre problem med varmepumpen efter installation.
Super god og hurtig hjælp til nødstedt…
Super god og hurtig hjælp til nødstedt familie uden varmekilde.
Var i gode hænder fra vi bestilte til varmepumpen kørte🤗
Tak til Lars & co
Kompetente og pålidelige!
KL køleteknik satte en luft til vand pumpe op i mit parcelhus i maj 2022. Hele processen har været super fin! Fra start blev man som kunde mødt af kompetent og tillidsvækkende rådgivning og de fagfolk der satte pumpen op var effektive, fleksible og imødekommende.
Har lige fået installeret luft til vand…
Har lige fået installeret luft til vand af Kl køleteknik.
Helt igennem super service og vejledning mht køb.
Alting blev lavet som aftalt.
Håndværkerne kom som aftalt på dag og tidspunkt, og efterlod deres projekt pænt og ryddeligt.
Har haft mange håndværker igennem tiden, og Lk køleteknik hører absolut til toppen af ordenlighed.
Respekt til det team.
Er så glad for min varmepumpe
Er så glad for min varmepumpe. Den larmer ikke, er nem at betjene og så koster den ikke ret meget at bruge.
Firmaet yder en god og venlig kundeservice og tilbyder også service.
Fantastisk Service
Jeg er meget glad for at have KL køleteknik som min faste kølemontør og samt er jeg meget glad for service aftalerne som jeg har på mine 3 varmepumper, de bliver efterset 1 gang om året og det gør mig meget tryg,
Super god service og fantastisk produkter
Super god service og rigtig god behandling,de ved hvad de laver,og gør et rigtig flot stykke arbejde,og virkligt tilfredsstillende kundebetjening/vejledning samt rigtig god vejledning,hvor de gir sig god tid til at man forstår hvordan deres produkt virker og hvordan det skal betjenes.Kan virklig godt anbefale KLkøleteknik top karakter herfra super venlige og er der det mindste skal man bare kontakte dem,og så er hjælpen der med det samme 👍
Topprofessionel service og alle aftaler…
Topprofessionel service og alle aftaler overholdt.
Vi bestilte luft til vand anlæg. Virker perfekt og det mindste problem, så er de meget hjælpsomme.
Kan kun give firmaet min absolut bedste anbefaling.
Virkelig nogle håndværkere du kan stole på.
Fantastisk Kølefirma som virkelig…
Fantastisk Kølefirma som virkelig leverer.