Klinik 1. Class, Kbh. NV Anmeldelser 17

4,4

4,4

Sacha er top-proffesionel

Sacha er top-proffesionel, meget omhyggelig og forstår sig godt på ansigtsform mv. Ift. Bryn og vipper.
Mine varmeste anbefalinger til hende gennem over 10 år, skal aldrig andre steder hen.

15. juni 2023

Klinik 1

Klinik 1. Class er det bedste sted jeg har prøvet og jeg har prøvet mange.
Ud over, at Sacha er det dejligste menneske, så er hun så dygtig og ved lige hvordan min vipper skal håndteres for at give dem det smukkest løft.
For ikke at tale om hendes evner til at fjerne hvert et hår med sugar.
Jeg har brugt klinik 1. Class i mange år nu og vil aldrig bruge andre.
Jeg kan ikke andet end at give mine varmeste anbefalinger.

22. februar 2023

Fantastisk dygtig og erfaren behandling!

Sacha er super dygtig! Jeg overlader trygt til hende at give min hud den behandling den har brug for.
Har været på mange klinikker i Kbh. og Frb., men har nu fundet det bedste sted. Går altid derfra med smuk hud med flot glød og flotte bryn/vipper.
Kan varmt anbefale Sacha!

12. september 2022

Flot sugaring

Jeg var kanin hos en elev med Sacha som underviser. Min voksning var så flot og jeg er så glad. ❤️ De var super omhyggelige og ingen hår på de voksede steder samt rigtig trygt og hjertevarmt sted. Kan varmt anbefale Sacha ❤️

2. april 2022

Dårligste service EVER!!!

Dårligste service EVER!!!!
Jeg fødte min lille pige små 3 uger for tidligt, men havde overskud til at skrive en mail ang. afbud kl. 03 om natten da mit vand gik. Men det blev sidestillet med et for sent afbud og mine penge gik tabt. At sidestille for tidlig fødsel med deres almene sygedomspolitik er under AL kritik. Min egen lashlift dame havde en bedre forståelse og ville aldrig gøre det samme. Så minus stjerner herfra 😶

11. april 2021

beskidt, uproffessionelt og smertefuldt

Jeg fik en sugarring, som var super uproffessionel. behandleren lagde ikke hånden på den 'voksede' område efter hun havde hevet sugaret af, hvilket gjorde det ENORMT smertefuldt. Der er var sugar og voks rester på stolen, døren og væggene, det var i det hele taget snuset og klamt. kan absolut ikke anbefale stedet til nogen som helst

26. august 2020

Virkelig dårligt

Jeg var i Brøndby for ca 1;5 mdr. siden. Det var den mest mærkelige oplevelse. Virkelig uprofessionelt, jeg havde bestilt både lysbehandling og efterbehandling samt tandpasta, da jeg kom fik jeg at vide de ikke havde efterbehandlingen. dog tilbød hun mig en ny tid, men jeg havde sat tid og brugt tid helt derud. Så sagde jeg at de bare kunne give mig en tandpasta ekstra. Men pludselig havde de ikke tandpasta hjemme, men da jeg var færdig “fandt” hun alligevel en. Vedr. Efterbeh. Skulle jeg tale med ejer. Men hun ringede aldrig, og downtown som jeg havde købt dealen hos, har prøvet at rykke da jeg ville have mine penge tilbage. Og behandlingen gav intet spild af penge. Ville ikke anbefale...

14. september 2019

Jeg har gået hos klinik 1

Jeg har gået hos klinik 1. Class siden 2012 og jeg har altid været super glad for det. Jeg har i de år haft et par forskellige kosmetologer og de har alle været rigtig dygtige og profesionelle. Det er absolut et sted man føler sig i trygge hænder. Jeg går pt. hos Julia som er helt fantastisk og jeg ville anbefale hende til alle!

14. november 2017

Super sted!

Super dygtige medarbejdere og alle deres behandling bliver udført perfekt! Har været kunde igennem flere år og jeg kunne ikke forestille mig at komme andre steder end her.

19. september 2017

Book hos Belinda

Jeg har været kunde hos Belinda i godt og vel et år efterhånden.
Hun er et utrolig sødt menneske, giver sig god tid og er utrolig dygtig til sit arbejde.
Hun imødekommer ønsker og særbehov og jeg ser hende kun smile.

De varmeste anbefalinger herfra.

1. september 2016

Ringe og uprofessionelt. Fortjener 0 stjerner.

Jeg havde booket tid til sugaring hos en af pigerne. Pigen, som viser sig at være sindssyg psykopatisk nysgerrig omkring mit privatliv, lægger ud med at spørge ind til min fødselsby, hjemby, arbejdssted, mand, børn, interesser, osv. Øh, det rager ikke dig, havde jeg lyst til at sige. I stedet ignorerede jeg hendes spørgsmål og klagede til hendes chef efterfølgende.
Hvad angår selve behandlingen så var den yderst ringe. Ved sugaring er det pointen, at hårene hives af med roden, men hun knækkede mine hår og jeg måtte besøge en RIGTIG kosmetolog 3 dage senere! Jeg gjorde hende opmærksom på det via telefonen og klagede over behandlingen, men hun grinte flabet i baggrunden og mumlede noget uforståeligt på asiatisk.
Virkelig ubehøvlet og uprofessionelt sted. INGEN stjerne.

1. november 2015

TOTALT UPROFESSIONELT

Laver en aftale online i dag og får en bekræftelse på sms. Da jeg ankommer er klinikken lukket. Jeg ringer op til klinikken men ingen tager den. Da jeg kommer hjem igen efter 17 km på CYKLE ringer de og spørg hvor jeg bliver af.😈 Jeg fortæller så at jeg har været der og døren var låst. Det var så fordi at det ikke var døren ind til butikken at jeg skulle ind af men frisøren ved siden af. Øh det skulle man måske lige lave en info om på booking systemet. Øv øv øv men jeg fik da dagens motion 😉

6. juli 2015

Er dette din virksomhed?