Klinik Noel

1. Wellness

Vi tilbyder Infrarødsaune tæppe, til smertelindrning, restitution og velvære. Vi tilbyder både udlejer, behandler og sælger infrarødstæpper. Leje pris vil blive fratrukket i købs prisen.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fantastisk service og hjælp, tusind tak.

Tæppet er blevet et uundværlig redskab i min hverdag, hvor det gør at jeg har kunne skære drastisk på smertestillende og ugentlige behandlinger ved massør og kiropraktor er blevet en månedlig.
Jeg er i tæppet så godt som hver dag, og det er blevet 1/2 time mor-tid, som jeg ikke vil være foruden.

Udover smerterne er reduceret, så har jeg fået mere energi, sover bedre om natten og min mave skaber sig mindre.

Alle burde have sig et saunatæppe, det er alle pengene, og mere til, værd 🙏🏻

9. oktober 2022

Efter at have lejet et infrarød tæppe i…

Efter at have lejet et infrarød tæppe i 14 dage, måtte jeg købe et! Jeg har dagligt smerter af endometriose, spændinger generelt i kroppen og bækkenled problematik.
Tæppet afhjælper at mine obligatoriske hvileperioder bliver mindre, kroppen restiuere hurtigere og jeg kan smertemæssigt blive klar hurtigere. Uuværdligt under ægløsnings- og menstruationstidspunkt, en kæmpe forskel i virkning af smertelindring, sammenlignet med en almindelig varmedunk.
Jeg oplever ikke de generelle muskelspændinger på samme måde længere, de er blevet ret ubetydelige efter en tur i tæppet dagligt. Ledene har også nydt godt af gennemvarmningen fra tæppet i det kolde vejr.
Alt i alt et lækkert tæppe, der kan anbefales.

18. november 2022

Ord kan ikke beskrive hvad tæppet gør for min kropslige tilstand!

I 2018 fik jeg en arbejdsskade, hvor jeg sidenhen er blevet opereret i begge hofter, har fået whiplash, dårlig skulder og daglige hovedpiner. Det har givet en hver dag med kroniske smerter, mangel på overskud og en BDS diagnose oveni. Dvs min krop larmer RIGTIG MEGET, jeg har været igennem alle slags behandlinger for at kunne mærke dén ting som gjorde mit liv bare en my lettere. Stødte på klinik Noel, som har infrarødstæpper og tænkte sådan et kunne jeg prøve at leje, så dét gjorde jeg og købte et med det samme. Det giver min krop ro, lindre mine smerter, det er som om min krop og mentale jeg nulstiller i tæppet, bruger det på daglig basis. Jeg kan ikke beskrive på skrift, hvad det tæppe har gjort for mig rent kropsligt og synes at prisen er mere end fair og til at betale selvom man er sygemeldt. Det er så vigtigt, fordi at man kan nemt forkøbe sig i behandlinger når man har kroniske smerter. Har flere gange takket klinik Noel, for tør ikke tænke på hvor jeg ville være idag hvis ikke jeg kunne få lindret mine smerter på den måde som tæppet gør.

13. oktober 2022

Velvære for kroppen

Jeg har lige købt et infrarødtæppe af Sandra efter at have lejet et i 14 dage. Jeg har brugt tæppet 12 aftener i den periode.
Mine smerter i hofte og læn er meget aftagende, faktisk til ikke eksisterende.
Jeg har et fysisk job som Bygningsmaler og har mange dumme arbejdsstillinger og løft, tæppet hjælper med at løsne op for muskel og ledsmerter i hele kroppen.
Jeg løber 3-4 gange om ugen og jeg kan mærke en markant forbedring på at kroppen restituere hurtigere.
Jeg er MEGET tilfreds og vil bruge tæppet som fast rutine i min hverdag.
Et plus er øget forbrænding og en lækker hud.
Sandra har været sød og behjælpelig med rådgivning på mine mange spørgsmål.
Hvis man bøvler med det mindste, vil jeg klart anbefale at prøve tæppet, det er velvære for kroppen.

1. april 2022