klikpost.dk er den væreste gang lort jeg har haft længe jeg har prøvet de sidste 24 timer at komme ind i min post så jeg kan læse den ude at komme ind og de har ikke gjort noget ved problemet endnu de... Se mere
.. Og herefter har jeg haft mange problemer i forhold til andre sider, hvor mail ikke kunne skiftes af forskellige grunde!
jeg er blevet snydt af klik.dk skrevet til dem flere ganger men uden svar
Klikpost er en god service, der i modsætning til de fleste andre gratis mailservices ikke stiller forbehold,eller indskrænker mine rettigheder/ejendomsret til mine filer. Fungerer fint både fra m... Se mere
Klikpost tilbyder gratis E-mail adresser med masser af fede funktioner!
Sygehusvej 5, 2.tv, 8500, Grenaa, Danmark
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Fungerer fint både fra min Windows og Linux maskiner. Fungerer med mine mailprogrammer, og deres webinterface er utroligt godt og velfungerende
Desværre er deres mailserver jævnligt nede, så det er nogen gange lidt usikkert om man kan sende og modtage meddelelser. Men når det funger (og det gør det som regel) er er jeg meget tilfreds. Kune sikkert også på et tidspunkt have brug for en smule mere plads på serveren. Men så må jeg jo bare rydde op
Kære læser.
I efteråret 2008 ledte jeg efter en email tjeneste, og fald for ordet klikpost, det skulle være den. Meldte mig til, fik det op at køre med outlook 2003, og det har kørt upåklageligt siden. Når der, som man må forvente, indimellem opstår knuder, også dem man selv laver, har jeg fået yderst kompetent og venlig respons på mine problemstillinger, så jeg er yderst tilfreds med min konto hos klikpost. Tusind tak for det til klikpost teamet.
mvh
Jørgen Jensen.
Et rigtig godt produkt, som altid har virket upåklageligt. Vi er meget tilfredse
Jeg er glad for at bruge klikpost. Der er ikke det store at sige om det. Alt virker som det skal, og webmail funktionen er udemærket.
Klikpost er en rigtig god online mail service. Ingen reklamer eller spam og super nem at bruge!
Har Klikpost som mail til steder hvor jeg måske kan forvente, spam eller lignende, virker perfekt.
Har overvejet en adresse mere.
Nemt at arbejde med og sikkert. Findes ikke bedre.
Klikpost er nok ( er den bedste ) danske email service jeg har prøvet
den er nem sikker og med god plads
jeg vil helt sikkert blive på denne service så længe klikpost.dk køre
Godt arbejde Klikpost.dk !
Klikpost er et meget nemt program at bruge og deres hjælp er helt i top man skriver til dem og de svare en på mail men de ringer også til en hvis der er et problem og man skriver det til dem
ellers må jeg sige at det er meget drift sikker også kan jeg se min post lige meget hvor jeg er
et fedt program
Rigtig fed side, jeg elsker virkelig sms funktionen.
Dog kan der godt gå lang tid før man får smserne (oplevede helt op til 2 timer i sidste uge) dog er det ikke noget større problem.
En enkelt ting der dog er lidt træls er at der bruges så meget plads på at skrive "klikpost: Ny mail fra KlikPost". Så man får sjældent særlig meget af mailen med.
Virker rigtig godt til alle mailprogrammer samt til Apple produkter.
Let at sætte op.
Anbefaler den hvis til alle jeg kender da den ikke er så stor endnu så det er til at finde en god adresse uden det store besvær!
Ingen driftproblemer de 4 år jeg har haft en!
Jeg har nu benyttet klikpost.dk i et år og jeg er yderst tilfreds! Deres tjeneste virker rigtig godt og webmailen er faktisk så god at man godt kunne undvære sit almindelige mailprogram... Syntes også rigtig godt om deres gratis SMS notifikationer!
KlikPost har en kanon fed webmail der er rigtig god selv til dagligdags brug. Oveni hatten er der mange smarte muligheder, som f.eks. SMS besked når man får mail fra udvalgte afsendere - og altsammen er gratis. Man får til gengæld en mail med reklamer hver mandag men kan man overleve én mail om ugen er det et helt perfekt mailsystem!