klausenfiskogskaldyr Anmeldelser

4,4

Tusind tak for en fantastisk oplevelse, vi har fået top service af Mogens.🙏🏻 Vi bestilte tarteletten med hummersovs og skaldyr, fish and chips med hjemmelavet tatar sovs og deres seafood boi... Se mere

Et helt igennem fantastisk sted. Personalet var så fantastiske. Maden smagte så dejligt, og der var mere end rigeligt af det. Alle pengene vær

Super lækker Seafood boil med masser af forskelligt skaldyr,majs og kartofler i en lækker sovs med masser af smag.👏 Kan kun anbefale at prøve det til andre 😍 du kan også købe deres krydderi med hje... Se mere

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

4,4

Vi var en stor famile i Blokhus på…

Vi var en stor famile i Blokhus på ferie hvor vi havde hørt om Klausens Fisk og skaldyr Føj alt er friturestegt Pilselvrejer var for gamle og de 3 Store stjerneskud vi havde bestilt var dårlige vores nabo har fortalt han tit døjer med rotter på grund af dårlig rengøring

19. juli 2022

Vi bestilte 2*fish and chips som…

Vi bestilte 2*fish and chips som takeaway.
Der var masser af mad.
Hverken fisk eller fritter var værd at spise.
Fisken var kedelig og smagsløse. Fritterne sejlede i olie.
Virkelig kedelig oplevelse.
Det havnede i skraldespanden.
Det er ikke sådan det plejer at være.

25. juni 2022

Trist Trist Trist

Mig og konen var en tur i Hune og Blokhus i dag. Og som så ofte før skulle vi en tur omkring Klausen Fisk og Skaldyr. Men det var ikke det sted vi kendte. Et lille forsagt stjerneskud på noget tørt brød, serveret på en bakke. Ingen glas eller isterning. Og en betjening der generelt virkede som om gæsterne kom lidt ubelejligt. Det var en trist oplevelse. Hvad er der sket med jer?

24. juli 2021

Har netop købt en fiskeplatte til 2…

Har netop købt en fiskeplatte til 2 Pers. Vi afgav bestillingen hos den venlige kvindelige ekspedient, hun blev mødt med kritik fra “ manden” der var i køkkenet og de diskuterede højlydt om at han ikke lige på stående fod kunne lave vores bestilling. Hvorfor ved vi ikke. Han gjorde det dog.
Vi betalte for fadet som efter nærmere gennemsyn ikke havde taget 45 min at lave. Ikke desto mindre så var salatbladene nået at blive slatne inden vi modtag det, desuden var det proppet med tomater og agurkstave, som umiddelbart bare var billig fyld. Hummerhalerne var ikke rengjorte, resten af fisken var okay, men ikke pengene værd.
Kan bestemt ikke anbefales

1. juni 2021

Dårligt.

Vi fik take away d. 28/7-20 da det ikke er restaurant mere.
Jeg fik cheeseburger 99kr og min søster fish&chips 99kr.
cheeseburgeren var uspiselig, så hård og grå at jeg ikke kunne skære den over 😣😣
Fisken smagte ikke af noget 😞
Stor fejl, hold jer væk.

30. juli 2020

Maden var ikke beregnet til mennesker!

Maden var ikke beregnet til mennesker!
Jeg valgte en burgermeny, brugeren var så hård og gennemstegt, at den var lige som dette betonbord jeg spiste ved.
Hvorfor forsøgte jeg, at spise bøf på en fiskerrestaurant, fordi selskabet jeg var med ville have fisk.
Den ene stjerne jeg giver er for den gode øl’en og betjeningen.

2. juni 2018
Vis anmeldelser på alle sprog. (31 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto