Banner for Klassiske Lamper ApS

Klassiske Lamper ApS Anmeldelser

4,9

Hos Klassiske Lamper har vi af Vibeke fået suveræn rådgivning mht. hvilke lamper, der passer bedst til vores hus. Vibeke er yderst kompetent og særdeles imødekommende, så vi kan kun give vores ab... Se mere

Helt fantastisk service de levere samt et rigtig godt produkt.. 2 timer efter min bestilling blev der stillet ? ved om min ordre var korrekt, havde bestilt to fatninger samt en pære men i dette tilfæ... Se mere

Meget flotte lamper, sød betjening. Vi bestilte flere end de havde på lager af den type, og vi blev fint informeret hele vejen igennem hvornår de var på lager og hvornår de ville blive sendt 👌🏼

1. nr. 6 af de 38 bedste virksomheder i Lampeforretning

Hjertelig velkommen til Klassiske Lamper ApS - Danmark. Her finder du en masse inspiration til din skønne bolig og dine omgivelser på webshoppen. Et stort udvalg af klassiske eksklusive udendørs- og indendørslamper. I klassisk, nyklassisk, vintage, boheme, retro og designerstil. Derudover finder du også postkasser, solure, vandfontæner og mange andre smukke og nostalgiske herligheder til dit hus og have. På Krebshusgården i Sorø kan du besøge vores 250 m2 store showroom, og med mine 37 års ekspertise, vil jeg med glæde tage imod dig, så vi sammen finder det helt rigtige til netop din ejendom. Ring/sms eller mail til mig, for aftale. Dbh. Vibeke

4,9

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Bestilling gik glat

Bestilling gik glat, og pakken nåede hurtigt frem

30. juni 2023

Hej Zarah

Tusind tak for dine rosende ord 🥰

Ønsker dig en rigtig dejlig sommer 🌞

imødekommende

imødekommende, kompetent , guidende

29. maj 2023

Hej Ulrich

Kære Tim

Tusind tak for dine rosende ord 🤩

Også nogle rigtig fine messing downlights/uplights du har valgt 👌

Og tusind tak for besøget 🥰 Så hyggeligt med besøg af 'gamle' bekendte fra vores fælles barndomsby Præstø 🥰

Klassiske Lamper

Super hurtig respons på bestilling og…

Super hurtig respons på bestilling og fik med det samme besked om forventet levering, da den ønskede lampe ikke var hjemme. Rigtig god service!

2. maj 2023

Kære Regitze

Virkelig god service

Virkelig god service. Flinke og imøde kommende. De går rigtig langt for at hjælpe kunden med at finde de rigtige lamper. Sjældent at man oplever så god kundebehandling. 5 stjerner uden tvivl. Så velfortjent.

28. april 2023

Kære Troels

Tusind tak for din meget fine anmeldelse og skønne 5 stjerner 🤩 Det var sørme også super hyggeligt at besøge dig 🥰 Spændende at høre historien om dit gamle stråtækte hus. Tusind tak for æggene. De smagtr bare lige lidt bedre fra egne høns 🐔

Vibeke & Jens

Kære Anders

Altid skønt at hjælpe jer på Sonnerupgaard Gods 🥰

Klassiske Lamper

En fejl i leverance blev rettet…

En fejl i leverance blev rettet omgående -super flot

16. april 2023

Hej Tommy

Mange tak for dine pæne ord, trods at jeg glemte at sende et glas med. Min fejl. Men godt vi hurtigt fandt ud af det sammen.

Klassiske Lamper

Helt fantastisk personlig service og…

Helt fantastisk personlig service og engagement fra sælgers side. Oprigtig interesseret i at opfylde kundens ønsker og giver kyndig vejledning. Jeg kan på det varmeste anbefale Klassiske Lamper.

19. april 2023

Hej Jesper

Tusind tusind tak for din meget fine og rosende anmeldelse 🤩 Jeg synes også det er spændende at hjælpe dig med projekt Ølkælderen i Christiansfelds smukke gamle hovedgade, og at alt bliver overholdt i og omkring den fredede bygning.
Vi glæder os til at komme og besøge stedet og dig 🍻🤩🥰🍻

Klassiske Lamper

Rigtig god service og vejledning

Rigtig god service og vejledning. Hurtig levering. Smukke lamper 🥰

17. april 2023

Kære Pardis

Tusind tak for dine rosende ord 🤩 - og dit søde hjerte 🥰

Klassiske Lamper

I forbindelse med bestilling af nogle…

I forbindelse med bestilling af nogle reservedele til nogle lamper købt for over 15 år siden havde Klassiske Lamper selv lige fundet den gamle faktura frem, så reservedelene passede perfekt til lamperne, som efter en renovering nu igen pryder facaden.
Fantastisk service

18. april 2023

Hej Michael

Godt vi fandt de rigtige reservedele til dine gamle klassiske lamper 👏

Tusind tak for din fine anmeldelse 🤩

De smukkeste lamper

De smukkeste lamper, hurtig levering og den allerbedste service 😊

4. april 2023

Kære Louisa

Tusind tusind tak for den allerbedste anbefaling 🥰

De allerbedste hilsner

Hej Helle

Tusind tak for dine rosende ord 🤩
Ønsker dig rigtig god weekend 🥰

Klassiske Lamper

Hurtig ekspedition og flot vare

Hurtig ekspedition. Pakken sendt kort efter bestilling og var pakket noget så nænsomt ind! Tak for handlen

8. marts 2023

Hej Tina

Klassiske Lamper

Rigtig god service og hurtig til at…

Rigtig god service og hurtig til at svarer, levering til aftalt tid og god kvalitet på produkterne

16. februar 2023

Kære Claus

Tusind tak for dine rosende ord 🤩 Det betyder så meget, at du giver dig tid til at sende mig 5 skønne stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Da jeg besøgte jeres landejendom og leverede flere lamper dertil, må jeg sige, at det også lige er til sådan en smuk klassisk herskabelig ejendom, at lamperne tager sig godt ud. Også mange tak for billeder 😊

Super oplevelse igen

Meget meget fin og personlig service også da jeg havde mistet en reservedel til en af mine lamper .
Dejlig oplevelse

5. februar 2023

Kære Per

Tusind tak for din fine anmeldelse 🤩
Selvfølgelig smutter jeg lige forbi dig med en reservedel - altid til tjeneste 🥰 Og alle de klassiske lamper på din fine klassiske ejendom glæder jeg mig over at se, hver gang jeg kører forbi ⭐️👌

Fantastisk service

Bedre sent end aldrig. Professionel vejledning og fantastisk service af Vibeke. Hun øjner lige den stil, du kan lide. Smukke lamper og showroom ikke mindst. Vi kommer igen!! Vores bedste anbefalinger af Klassiske lamper.

31. oktober 2022

Kære Christina

Tusind tak for din meget fine anmeldelse 🥰 Jeg er så glad for, at du tog dig tid til at give mig 5 skønne stjerner og beskrive din oplevelse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Det glæder mig så meget 🤩 Jeg glæder mig også rigtig meget til at se lamperne på din fædrene gård👌