kkpartner.dk Anmeldelser 2

2,9

2,9

Middel

de er ude og arbejde kl:00:28 som…

de er ude og arbejde kl:00:28 som klokken er nu og de vækker folk der skal på arbejde eller børn der skal op og i skole og hvas ved jeg virkelig træls at man vågner op klokken halv 1 fordi de kommer ud og skal arbejde i et villa område hvor der er børn og voksne der skal sove

5. september 2022

Ubehagelig og urimelig oplevelse hos KK Partner i Brørup.

Vi bestilte nyt TV for over en uge siden på Wupti og der stod 1-2 leveringsdage. 4 dage efter om fredagen, får vi at vide at afsendingen er blevet stoppet, da det er så stor en vare at den skal på palle i stedet. Så i dag står der på Track and Trace at den er blevet leveret, men ikke til vores adresse. Den er blevet leveret til KK Radio af postnord, selvom vores adresse, navn osv, står på den. Fragtmanden har så åbenbart sat en anden label på kassen, hvor der står den skal leveres til KK Radio. Så kørte vi op til KK Radio for at snakke med dem og bevise at det var vores pakke med diverse informationer, men da de manglede en anden vare, som slet ikke var samme modelnummer ville de stadig ikke udlevere den, selvom de faktisk har kvitteret for en vare som ikke er til dem. Endvidere var en af hans argumenter for ikke at ville aflevere pakken, at hvis han havde vores vare, så måtte vi jo have hans vare derhjemme. Han beskylder os derved indirekte om at have hans vare og lyve om det. Jeg vil ikke anbefale folk at handle hos KK Radio da de tilsynladende ikke tilbyder god service og er direkte uhøflige. Om det de har gjort er lovligt eller ikke, har jeg ikke styr på, men det ville ikke undre mig hvis det er ulovligt.

9. januar 2017

Er dette din virksomhed?