KJ Scooter & Cykelcenter Anmeldelser

3,8

Købte noget over nettet, fin en mail på bekræftelse. Men varen er ikke kommet, beløbet er reserveret på kortet. Tlf kan de ikke finde ud af at tage. Mail besvarer de heller ikke.. På deres online sh... Se mere

Min søn ønskede sig en helt speciel cykel, vi ikke kunne få på Sjælland. Jeg ringede til KJ Scooter & Cykelcenter, der havde den i butikken, pakkede den og sendte dagen efter. Jeg har været i tel... Se mere

Jeg har købt en Vespa 300 ved KJ Scooter og Cykelcenter. Her er jeg blevet mødt af stor viden om produkterne, og super vejledning. Hele forløbet har været præget af stor service og imødekommende b... Se mere

1. Cykelbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Salgsvirksomhed med salg af 2-3-og 4 hjulede Køretøjer og transportmidler, samt reservedele og tilbehør. Vi har over 40 års erfaring i reparation og service på vores moderne værksted i Odense N.

God

Svarer typisk inden for 24 timer

Min cykel var punkteret.

Min cykel var punkteret en lørdag, så jeg ringer ned til kj scooter og spørg om de har tid til at lappe den. Det har de ikke. Men Kristoffer, som er ejeren, siger at hvis jeg kommer med den med det samme laver han den mandag morgen som det første.

Det bliver mandag.
Og jeg hører intet fra kj scooter. Jeg forsøger i et tidsrum fra 11.30 til 16.30at ringe til kj scooter, men lander på en telefonsvarer der fortæller at de desværre ikke kan tage telefonen fordi der er travlt.

Jeg skynder mig derned efter arbejde og er der ca 17.00, 1 time inden de lukker. Udenfor står mine cykel, stadigvæk helt flad. Jeg kan se på min gear at cyklen har været væltet da der er 3 store ridser henover. Jeg henvender mig inde i butikken og er meget frustreret, jeg fortæller jeg havde forventet cykel færdig mandag morgen.
Ejeren har meget travlt med at afbryde mig og lader mig ikke tale færdig. men han kommer så igang med at lappe min cykel.
Jeg får ny slange og helt nyt dæk på.
Jeg har lukket kædeskærm, men får lapningen til alm. Pris, pga. At han havde glemt at lave min cykel til tiden.

Jeg cykler på cyklen 5 dage, mine gear er blevet mærkelige efter, at den er blevet lappet og jeg kan kun bruge mit 4. Gear. Der er ellers 7 gear på min cykel.
Min cykel punkterer igen.
Denne gang får jeg min far til at lappe den.
Min far kan se at de forskellige dele på cyklen er sat forkert på, nogle af møtrekerne er ødelagt efter at være blevet overspændte.
Og da vi skal lappe slangen finder vi inde imellem slangen og dækket, et stykke fra et plastikbånd, der må have holdt dækkene sammen da de kom fra fabrikken. Enden af båndet er meget skarpt og det er derfor cyklen er punkteret igen.

Vi vælger at tage ned til kj scooter, for at bede om en ny møtrek og en ny slange.
Vi får hvad vi beder om, men ejeren afbryder os kontant, er utrolig dårlig til at lytte, har langt hen af vejen mange dårlige undskyldninger for hvad der er gået galt. Til et vidst punkt virker han til at benægte.

Min cykel har ikke været sig selv efter den har været nede ved Kristoffer/kj scootere. Det er jeg ked af, da det ellers var en næsten ny cykel.
Jeg kan ikke anbefale ham til nogen.

13. maj 2017

Min søn ønskede sig en helt speciel cykel

Jeg har været i telefonisk kontakt med dem et par gange, og sødere og servicemindede mennesker, skal man lede længe efter.

Jeg kan kun anbefale dem :)

19. april 2017

FANTASTISK!

Jeg søgte en ny scooter og fandt KJ Scooter & Cykelcenters hjemmeside. Prisen var fin - lige den scooter, jeg søgte. Jeg tog chancen og "lagde den i kurv" :-) Tydelige priser på indregistrering og fragt - nemt og Overskueligt.
Scooteren blev "lagt i kurv" onsdag - jeg blev ringet op samme dag, så alt kunne klares med det samme.
Allerede DAGEN EFTER modtog jeg scooteren af søde mennesker, som var kørt helt fra Fyn til Sjælland (og skulle retur med det samme).
ALT var i orden - indregistrering, forsikring. Fantastisk! TAK!

10. februar 2017

Stor skuffelse...

Afleverer min scooter til et eftersyn; en scooter som starter ved første tryk og kører godt.Efter syn får jeg en scooter som har meget svært ved at starte og lyder forfærdeligt. Sender den retur hvor de oven i købet henter den, fordi jeg ikke kan starte den.....jooo men den drukner sig selv og går i stå. Ringer til dem og får at vide at den ikke fejler noget.
Henter den og den har svært ved at starte, nå men kører den hjem.
Får Falck til at kører den ud til en anden mekaniker; for jeg turde ikke kører på den...den osede, det stank og den lød som en 4 takter.
Mekanikeren fortæller at de har sat en skrue forkert som gjorde at blandingen var forkert...og når den stod natten over druknede den og havde meget svært ved at starte.
Mekanikeren det andet sted fik den lavet så den igen kører og starter rigtig godt.
Sætter ikke mine ben hos KJ mere.
Inga Larsen

6. maj 2015

Jeg har gennem noget tid, gerne ville købe en (ny) scooter hos KJ Scooteres, og fik en rigtig!... rigtig god service derfra.

-Men da leverandøren ikke kunne levere den valgte scooter til tiden opgav jeg at købe den hos KJ Scooters (ventede knap et halvt år, rundt regnet)! Det er ellers pisse ærgeligt da jeg ellers godt kunne li den behandling jeg fik af butikkens ejer (Kristoffer).

Jeg havde sat mig for at få 1 af 2 scootere jeg godt ville have, og desværre solgte KJ Scooters ikke den anden jeg ville have :(

Kan klart anbefale stedet, hvis du skal have scooter eller lavet service på en... servicen er ihvertfald i top!!

26. maj 2011