Kjøller i Hillerød
Kjøller i Hillerød – service i verdensklasse!
Vi kom for at bytte et halstørklæde og gik derfra som Kjøller-fans! Min datter havde fået et halstørklæde i julegave – ifølge giveren skulle det åbenbart ligne et Burberry-tørklæde… det gjorde det ikke. Og lad os bare sige, at en 16-årig pige ikke ligefrem går og drømmer om herretørklæder. Der var ingen bon, kun et byttemærke – mission umulig, tænkte vi.
Men så trådte Kjøller til med superhelte-service! Vi blev mødt af et smilende og imødekommende personale, der gjorde alt for at hjælpe. Halstørklædet til 499 kr. blev byttet uden problemer. Og så skete det sjove: Min kæreste blev forelsket. Ikke i personalet (selvom de var flinke), men i en skjorte til 799 kr. Og ved I hvad? De byttede den bare lige over – ingen ekstra betaling, ingen sure miner. Bare ren god stil!
Vi følte os taget i hånden hele vejen. Det handlede ikke bare om at sælge os noget, men om at give os en god oplevelse. Og det gjorde de! Vi plejer ikke at handle i Kjøller, men det vil vi da helt sikkert gøre fremover. Hvor finder man ellers den slags service?
Tusind tak for en fantastisk oplevelse – vi glæder os allerede til næste gang!
De bedste hilsner,
Yasmin