kjmotorcykler.dk Anmeldelser 11

1. Motorcykelforhandler
  2. Butik med motorcykeludstyr og -tilbehør
  3. Butik med motorcykelreservedele
  4. Motorcykelbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Alt i reservedele, udstyr, tilbehør og raceparts til MC - herunder dæk, udstødning, bremser, kåber, styrthjelm.Også til shopper, customebikes samt scooter. Reperation på professionalt værksted. alle motorcykel mærker. stort udvalg i beklædning samt s

2,3

Under middel

Jeg købte et oliekøler "kit" til min…

Jeg købte et oliekøler "kit" til min Seat Leon Cupra, hvor jeg blev fortalt at man ville "stå på mål" for at det passer.

Jeg købte kittet med god samvittighed, da det i mine øre, lyder som om, at hvis det ikke passer, så ville man kunne returnere det.

Jeg afleverer bilen hos et professionelt værksted, som ikke laver andet, end sådanne opgaver, han tager motoren ud, og finder så ud af, at diverse fittings mangler.

Jeg ringer til First Stop og fortæller, hvad der mangler, men får straks at vide, at det er for lang tid siden, at kittet er købt, så jeg skal ikke regne med, at de vil gøre noget... men han vil gerne prøve at hjælpe alligevel.

Dette er sidst på en hverdag, så han siger at han vil printe noget ud og vil tage fat i det, dagen efter, som det første.

Intet sker, jeg hører absolut intet, bilen står på en lift og motoren ligger på gulvet, så jeg ringer til en motorsports leverandør, som så kan hjælpe mig, med de rigtige fittings og får dem sendt ekspres, hvilket jo er ret dyrt.

Jeg har stadig ikke hørt fra firmaet, hvilket er ret useriøst i mine øjne og jeg vil derfor anbefale, at man køber sine ting, et sted, hvor de faktisk ved, hvad de sælger.

27. april 2018

Job's done!

Jeg skulle have sat nye dæk på et par MC-fælge og dækkene havde jeg selv med. Ingen problemer; fikset på kort tid; de er i perfekt balance og klaret uden ridser og skrammer på fælgene. Så: Gerne KJ-motorcykler igen en anden gang!

4. januar 2017

Uacceptabelt!!

Sjælden har jeg oplevet noget lignende....?!
Jeg måtte betale for reparationer jeg slet ikke havde bedt om at få lavet. Derudover har jeg sidenhen fundet ud af, at andre værksteder "charger" langt under det KJ Motorcykler gør? En kobling som ikke blev lavet ordentlig 4500 kr ved KJ, Lavet rigtig på andet værksted for 2400 kr.
Claus er, som andre herinde og hentyder, på ingen måde lydhør og i bund og grund dybt uansvarlig for de fejl og komplikationer der tilsyneladende ofte opstår på KJs' værksted.
Claus som styrer/ejer værkstedet burde fyre sig selv og tage alle de klager herfra siden alvorligt.
En gigantisk skodbiks, en falsk og overfladisk ejer, unfair priser og dårlig service.
Hvad mere kunne man ønske sig:)!
Kan varmt anbefale dette sted..... NOT.

21. september 2016

Uheldig oplevelse med Kj Motorcykler

Vi har i mange år fået skiftet dæk og har fået vores sommer og vinterdæk opbevaret hos Kj motorcykler. Vi har så i Jan 2016 købt en brugt Bmw og skulle så have opbevaret sommerdækkene Da vi så her i slutningen af Marts skulle have skiftet vores vinterdæk ud med sommerdæk bestilte jeg tid hos Kj motorcykler. Da de skulle afmontere den ene låsebolt så knækkede den. Det kan jo skyldes mange ting,men ejeren Claus var ikke sen til at skylde skylden på en dårlig låsebolt kvalitet samt at den person som havde puttet vinterdækkene på måtte have spændt bolten alt for hårdt.
De kæmpede i 3 timer med at få bolten af,men de måtte opgive.
Mekanikeren sagde at der intet var at gøre og at det eneste man kunne gøre var at skære fælgen af ! De monterede mine vinterdæk igen og jeg betalte for arbejdet. Det skal siges at jeg betalte for 1 times arbejde så det var fair nok. Jeg kom tilbage til Kj motorcykler dagen efter og fik at vide at jeg skulle køre over til den forhandler som havde solgt os bilen for at lade dem ordne problemet,da Claus mente at det var dem som havde fejlet. Og endnu engang slog Claus fast at der kun var et at gøre ,nemlig at skære fælgen af.
Jeg tog over til værkstedet hvor de rystede lidt på hovedet over den besked som jeg havde fået af Kj Motorcykler.
Jeg efterlod min bil og dæk hos værkstedet og kørte hjemad i en lånebil.
Der gik lidt over 1 time fra jeg forlod værkstedet til de ringede til mig og fortalte at de havde fået bolten af og fælgen var ok.
Kan sige at det værksted nu har mine vinterdæk til opbevaring og fremtidig dækskifte.

2. april 2016

Afleverer mc til service og modtager mc med defekt bremse

Da jeg har hentet min mc og kørt den hjem, var bremseskiven bag skæv efter slag eller lign. jeg ringede til KJ for at finde en løsning. Klaus nægtede at det havde noget med dem KJ. at gøre, uden at have talt med lærlingen der havde arbejdet på cyklen eller set skaden. altså jeg løj.Jeg kørte derefter ud for at tale med Klaus, men det var en lukket dør "Jeg gider ikke at bruge mere tid på det her " var svaret.
jeg kørte ud til Klaus da jeg havde skiftet skiven og viste ham skaden. Han svarede - hvad skal jeg med den. Jeg foreslog ham at tage den med ind og spørge lærlingen hvad der var sket... så røg den i skraldespanden. tandhjul bag blev skiftet til et andet end aftalt (forkert antal tænder). der var jeg bare langt ude-" skulle dèt osse have ændret sig siden du var her" og så så jeg ryggen af Klaus der mente at han allerede havde brugt for lang tid på mig." Det skal dog siges at jeg fik tilbudt at købe en ny skive til indkøbs pris, hvilket jeg havde benyttet mig af.
Rigtig dårlig oplevelse. ingen dialog blot en utryg seance.
med total afvisning.Sker der skade på din mc der, er det bare ærgerligt
"Man kan jo ikke være venner med alle" slut citat fra Klaus
Jeg vil ikke anbefale KJ. til nogen Længere

22. marts 2016

Ringe service og ubehaglig oplevelse

Hej.

Det hele startede fint. Blev budt velkommen, gennemgik hvilke ting der skulle ordnes på min mc og aftalte at snakkes ved nogle dage senere.......
Derfra gik det kun nedad bakke og jeg kan kun tilslutte mig de negative anmeldelser længere nede her på siden.
Al service og kontakt stoppede dagen efter jeg havde givet Klaus, den ubetingede ejer af værkstedet, min nøgle. Han ringe aldrig tilbage som aftalt og jeg måtte rykke ham flere gange og ringede til sidst dagligt, for at få ham til at give mig svar ift. afhentning af min maskine??!!!
Da jeg endelig knap 3 uger efter aflevering og utallige tlf-opkald afhentede motorcyklen, fik jeg en regning langt højere end arbejdets omfang og det egentlige problem med mc'en slet ikke ordnet (alt muligt andet man selv kunne have ordnet. Herunder tændrør!)? Han argumenterede med at han havde skrevet noget andet på sin arbejds-seddel og havde tilsyneladende ignoreret og ladet det reelle problem gå ubemærket forbi, selvom mc'en havde været på stedets famøse rullefelt hele 2 gange (632 kr ex moms), istedet for at køre en runde i gården?? Derudover aflevere jeg mc'en med halv fyldt tank, men måtte betale for "yderligere" 5 liter benzin fra værkstedet og løb gudhjælpende tør 2 km efter jeg havde forladt værkstedet??

Jeg ringede naturligvis med det samme til ham da hverken problemet var løst og han havde sendt mig afsted med en tom tank. Han sagde at jeg bare kunne komme ud med maskinen, så han kunne kigge på den igen, hvilket jeg så gjorde. Derefter gik der yderligere 2 uger, igen hvor jeg dagligt måtte ringe og høre på utallige undskyldninger. Da, jeg havde accepteret, at det gældende problem ikke ville blive fikset, trods urealistisk lang ventetid, afhentede jeg min motorcykel i nogenlunde samme stand som da jeg afleverede den? Blot tusindevis af kroner fattigere.....!
Klaus snakkede generelt udenom og da der tilnærmelsesvis opstod en "dialog", var det envejskommunikation og en til tider ubehagelig attitude.
Jeg vil stærkt fraråde folk at bruge dette værksted.

Forsat god dag.

29. juli 2015

Godt forløb og god service i Brøndby!

Jeg leasede i 2011 en R1 fra 08. Aftalen blev lavet med Claus fra hovedkontoret som håndteret det meget fint. Den daglige kontakt var dog med Klaus i Brøndby som ydede en super service. Han var meget hjælpsom. Jeg har kun positivt at sige om KJ og vil helt sikkert benytte dem igen - snart!

3. august 2012

Hurtigt, nemt og fantastisk service!

Jeg kan ikke få armene ned af glæde, over den service man får fra K.J.Motorcykler!

Jeg stiftede mit første bekendtskab med dem omkring året 2007, hvor jeg helt tilfældigt fandt deres tidligere butik i Herlev (nu i Brøndby). Der var masser af stumper til gode priser og helt fin service.

I 2009 fandt jeg ud af, (også helt tilfældigt) at de tilbyder flexleasing af motorcykler. Dér så jeg min drømme maskine - R1 fra 2005. Jeg kontaktede straks butikken for at få mere info om hvordan det foregår osv., da jeg vidste meget lidt om flexleasing.
Alt blev forklaret til mig både via mails og telefonsamtaler, med en meget venlig tone (selvom jeg bombede dem med millioner af mails).
For at gøre det kort: Jeg leasede motorcyklen og alt gik som det skulle og ifølge aftalen. Der var på intet tidspunkt nogen form for problemer overhovedet.

Her i 2012, forelskede jeg mig i en ny bil som jeg bare skulle have! Igen tog jeg kontakt til K.J.MC og igen var der millioner af mails - stadig meget venlige og hurtige svar fra deres side.
Nu er jeg så her med min nye bil (som jeg fik meget hurtigere end forventet og uden nogen form for problemer, ALT foregik kun via mails! Fantastisk, når man har en travl hverdag!!)
Bilen er leaset til den bedste pris jeg kunne finde og inkluderer ALT; Service, sommer/vinterdæk, Falck, og alt hvad man nu ellers kan bekymre sig om i dagligdagen - til en fast månedlig pris.
I dag fik jeg endnu en positiv overraskelse....Med posten kom der et Statoil kort fra K.J.MC med rabat på diesel - 1,05 kr. per liter! (Selvom jeg ikke havde bestilt det og jeg må selvom om jeg bruger kortet eller ej)

Bedre service skal man lede længe efter! De har helt klart fået en kunde for livet!

Jeg har prøvet at gøre det så kort jeg kunne.....ellers kunne jeg havde skrevet flere km tekst om deres gode service osv.
Kan klart anbefales!

11. juli 2012

Leasing af motorcykel hos KJ - Pas på!

Følgende beskriver et meget utilfredsstillende handelsforløb og dialog med KJ Motorcykler. Overvejer du at lease en motorcykel hos KJ vil jeg opfordre til en skarp gennemgang af al kommunikation og meget klare aftaler med indehaver Klaus på kontoret. (Klaus i forretningen i Herlev (Nu Brøndby) har udelukkende et praktisk ansvar som han varetager fint)

Læs nedenstående hvis du overvejer at lease, det kan give indblik i en række problemstillinger som findes på netop dette område.

Baggrund
Jeg leasede sidste år en motorcykel hos KJ. I handlen indgik min tidligere motorcykel, en Suzuki GSX600F fra 2003. Da jeg ville aflevere den til vinteropbevaring, fik jeg tilbudt at give den som udbetaling (20.000 DKK) plus resten (12.500 DKK) i hånden. Den motorcykel som jeg fik tilbudt at lease var en GSX600R fra 2010 til 2500 pr. måned plus udbetalingen på 20.000 DKK. Dette baseret på en 2-årig kontrakt.

Aftalen
Vi aftalte pr. mail at vi kunne gennemføre handlen under de forudsætninger som jeg fik oplyst da jeg afleverede min gamle cykel ved udgangen af 2010-sæsonen. Da jeg endelig - efter gentagne forespørgsler modtog en kontrakt, noterede jeg mig en række tillæg til kontrakten, som ikke indgik i det tilbud jeg havde modtaget på mail. Derefter vurderede jeg at det ikke længere var attraktivt, idet der var indført en selvrisiko på forsikring på 10.000 samt en række ansvarsfraskrivelser for KJ. Jeg henvendte mig derfor hos KJ som afviste at aflyse handlen, og hævdede at have solgt min gamle cykel videre og ikke ville udbetale mig pengene. (På dette tidspunkt havde jeg ikke modtaget nogle penge endnu, og så derfor ingen anden udvej end at gennemføre handlen på de givne betingelser) Jeg valgte derfor i december at gennemføre handelen og bekræftede dette overfor KJ under forudsætning af en række ændringer i kontrakten.

Handelen
Efter min forespørgsel om ændringer til kontrakten - især omkring opsigelse - gik der således 2 måneder uden svar fra KJ. Den 1. marts hvor jeg ellers skulle have taget cyklen i brug var der endnu intet svar fra KJ. Da jeg endelig fik svar var kontrakten rettet til og bl.a. opsigelsesvarslet var ændret. Men den nye cykel var stadig uden plader og jeg kunne derfor ikke overtage den. Herfra gik endnu to måneder uden motorcykel og KJ henviste nu til SKAT's behandling af papirerne. Først da jeg efter gentagne henvendelser samt reference til aftalelovens paragraf om misligholdelse af kontrakt ønskede at ophæve aftalen blev cyklen klar til overtagelse primo maj. Altså 2 måneder inde i sæsonen.

Overtagelse
Det skal nævnes at jeg grundet udstationering i sensommeren ikke ville kunne anvende køretøjet hele sæsonen og derfor ønskede den udleveret hurtigst muligt. Udbetalingen på de 20.000 var så godt som tabt. I et sidste forsøg på at redde nogle af pengene henvendte jeg mig til KJ for at høre om muligheden for delvis refusion af af udbetalingen med reference til 2 forspildte måneder som følge af deres langsomme behandling af papirerne. Det afviste de blankt og bebrejdede i stedet SKAT. Efter min opfattelse havde aftalen været klar allerede i december hvor KJ kunne have påbegyndt registreringen hos SKAT.

I samme periode (marts-april) sås min gamle MC nu af KJ's hjemmeside som "til salg eller leasing". Dette naturligvis til min store ærgelse eftersom det var netop denne oplysning som havde ført til hele aftalens indgåelse.

Da jeg endelig overtog cyklen primo maj var der problemer med batteriet samt med overophedning som tog endnu en uge at reparere. Dog for KJ's egen regning - heldigvis.

Derudover modtog jeg i juni måned besked om at min gamle MC var afmeldt og jeg derfor ikke længere skulle betale vægtafgift og forsikring. Denne information burde have tilgået Centralregisteret for Motorkøretøjer (CRM) allerede i december (!)

Konklusion
At handle med KJ var meget anstrengende og man følte sig aldrig rigtig sikker på de aftaler som blev indgået. Kommunikationen mellem Klaus og Klaus forekom meget svag, og der var ingen velvilje da aftalen viste sig ikke at holde stik. Trods min kortvarige glæde ved den glimrende cykel står indtrykket af KJ stadig tilbage som meget ringe og jeg vil anbefale ALLE der handler med KJ at være meget forsigtige for ikke at blive snydt.

En eventuel leasingaftale bør kun indgås på "rene" betingelser og uden mellemliggende aftaler. Derudover bør de samlede omkostninger overvejes grundigt inden aftalen underskrives.

12. marts 2012

servicen holder 100%

hej jeg har kun haft gode møder med ham indehaveren (Claus) han har overholdt alle aftaler jeg har lavet med ham min dragt jeg bestilte kom hurtigt hjem og man kunne mærke at han var meget hjælp som og han trak i alle tråde for at få min dragt hjem hurtigst som muligt så har ik noget dårligt at sige servicen holder 110%

11. juni 2011

Måtte vente 6 måneder på at få motorcykel tilbage

Hej Trustpilot
Jeg vil give mig tid til at skrive denne anmeldelse af KJ Motorcykler, da jeg virkelig ved, at han har snydt og taget røven på utallige motorcykelister, og det skal stoppes NU.
Hele sagen starter med, at jeg køber en R1 ræs motorcykel hos ham. Jeg har den godt og vel i et halvt år, og jeg indser at den er for stor og for kræftig til mig. Jeg sætter den så til salg. KJ ringer til mig, en lørdag eftermiddag, og spørger om jeg ikke kunne være interesseret i at bytte med en R6 07-> med ræs opsætning. Det ville jeg gerne, og jeg bringer så min kværn ud til ham, SAMME dag. Vi aftaler så hvilket udstyr den pågældene R6, som han skal bygge til mig skal have, og jeg for en kontrakt, hvori der står at han skal leverer den "I løbet af vinteren". Der går omkring 3-4 måneder hvor jeg intet hører fra ham. Jeg ringer ham op, og fortæller at jeg er træt af at vente. Han siger at der ingen R6'ere er på marked i England, som han åbenbart handler i, i god stand. Jeg siger så, at jeg faktisk hellere vil have en CBR600 RR. Det kan han sagtens klarer i stedet for, og han vil så gå igang med at lede. Jeg hører intet fra ham igen i 1-2 måneder, og jeg ringer igen for at spørge. Han siger så til mig, at han IGEN ingen R6'er kan finde, og at jeg kan komme og hente min motorcykel. Jeg forklarer ham så, at vi har tidligere aftalt at jeg skulle have en CBR600 RR i stedet for. Dette kan han så slet ikke huske, og tilbyder mig så en fuldstændig standard maskine, hvilket jeg ikke kan bruge til noget som helst.
Efter lang tids diskussion over mail, og mange forum indlæg, for at få hjælp til hvad jeg kan gøre, føler jeg mig magtesløs, da manden virkelig er ligeglad med hans kunder, og jeg fortæller ham så idag, at jeg vil have min motorcykel tilbage, og et symbolsk beløb, for alt det besvær det har givet, og fordi han har været ude og kører på den.

14. marts 2011

Er dette din virksomhed?