Absolut den bedste webshop med dyretilbehør jeg har bestilt fra! Stort udvalg, som er nøje beskrevet. Endda med billeder i størrelsesforhold. Tingene nøje pakket ind hver for sig. Den vedlagte fak... Se mere

Fint udvalg og super service 👍 Det jeg oprindelig havde bestilt var desværre blevet udsolgt - der blev ringet fra butikken og jeg kunne frit vælge om jeg ville have en anden vare eller pengene tilbag... Se mere

Nemt og hurtigt at bestille varer hos KJ DOG FOOD. Overskueligt at finde hvad man nu lige står og mangler. Mange forskellige varer i god kvalitet, og i forskellige prisklasser.. Få dage efter bes... Se mere

1. Dyrefoderbutik
  2. Butik med kæledyrsudstyr

KJ DOG FOOD er en uafhængig og familieejet butik og webshop, med speciale i kvalitetsfoder, artikler og lækkerier til både hund- og kat. Vi forhandler dog også massevis af tilbehør til havens vilde fugle, hønsefoder og forskellige frøblandinger. Vi elsker kæledyr - derfor sætter vi pris på, at både du og dit kæledyr skal have den bedste betjening og god vejledning i vores hyggelige butik. Vi bestræber os altid på at levere konkurrencedygtige og skarpe priser. Når vores kunder er glade, er vi glade.

4,9

Verdens bedste butik

KJ DOG er en fantastisk perle for os hundeejere, uanset om det gælder foder, godbidder, legetøj mv.
Mega flot udvalg af alverdens herligheder til super skarpe priser.
Fantastisk personale som altid er imødekommende og meget serviceminded.

22. december 2025

Hurtig levering. Ingen problem, alt var som det skulle være.
Der fulgte også en lille gave med til både hunden og ejeren.

26. september 2025

Altid en saglig

Altid en saglig - høflig og venlig betjening - priserne er gode i forhold til andre steder.
Dejligt, de har smagsprøver, så "Vovse" kan smage, inden evt. køb.
Mvh. Poul

1. maj 2025

Gode produkter.

Fik i dag leveret Probiotic live hundefoder da i havde tilbud. Anbefalede til naboer som også købte det foder på tilbud. Hurtigt levering, fragtfrit og gode kvalitets produkter. Vil helt klart handle hos jer igen, troværdig butik 🙂

7. maj 2025

Fine hundesnacks fra EU

Fine hundesnacks - og vigtigst af alt: fra EU. Dejligt, at forretningen har en EU-kategori, nu hvor mange af os er blevet bange for evt giftige tyggepinde fra Kina. Tak for det.

3. marts 2025

Elsker at handle hos kj dog food

Elsker at handle hos kj dog food, her kan jeg få så mange lækre ting til min grand danois som jeg ikke kan få andre steder.
Gode priser, lækre produkter (i følge min hund) altid god service.

30. oktober 2024

Dejlig lammeskindsseng

Dejlig lammeskindsseng - troede måske den var lidt for lille, men den er fint stor og min store havaneser på 12 kg er helt vild med den. Han plejer at bruge en uges tid, inden han accepterer ny seng, men denne var han i med det samme og han elsker den. Den er så fin

8. juli 2024

Anbefales

Bestiller jævnligt en masse snacks herfra til min hund. Synes der er et stort udvalg og billigere end mange andre steder. Leveringen er også ganske hurtig.

7. februar 2024