1. Autoforhandler

Køb og salg samt leasing af varebiler.

4,4

top service

Super fint sted vi har hentet 2 biler der nede og det bliver ikke de sidste behaglig personale og super fin og hjælpsom men det hele

Vh Simon Nordjysk Flyt og Transport.

1. august 2019

Super Service - Gode Biler - Gør meget for at opfylde ens ønske.

Vi har købt både personbiler og varebiler hos KJ Engros.
- Alle biler/varebiler vi har køb har levet op til de forventinger som vi har når vi køber en brugt bil. Leveret som aftalt, Fakturering som aftalt, alt fungerer!

De har også taget biler i bytte, her får man en god pris (synes vi).

KJ Engros er gode til at finde de biler som vi har efterspurgt, og kommunikationen inden bilkøb er rigtig god, man får virkelig en god super service, hvor man føler de går langt for at opfylde ens ønske, og det lykkedes ALTID for dem.

Så mangler Du en brugt bil/varebil, vil Vi helt sikkert anbefale KJ Engros. Kontakt Johnny eller Anders, så får Du en god købsoplevelse.

Vh. Dennis Nielsen - Nordiq A/S

24. januar 2017

KJ engros Viborg er Fusk, Snyd og Bedrag.

KJ engros Viborg er Fusk, Snyd og Bedrag

Engros dækker over sminkede lig. Jeg købte en Mercedes 316CDI Turbo årg 2011, Bilen så fin ud og jeg har en, samme model i forvejen. Sælgeren lovede mig at bilen var i "god teknisk stand" og skulle leveres køreklar på plader i Ballerup.

Da jeg hentede bilen viste det sig at der ikke var lys på bilen, og turboen fungerede ikke. KJ.engros bad mig aflevere bilen til "Din Bilpartner" i Helsingør som ville "fixe" problemet.
14 dage efter hentede jeg igen bilen, og det viste sig at "Din Bilpartner i Helsingør" havde "fixet" problemet, men det holdt ikke ud over kantstenen, og det ståltråd og tyggegummi "Din Bilpartner" i Helsingør havde brugt, var ikke helt tørt og faldt af med det samme. - Turboen var "fixet" ved polering af en arm, og gik død igen efter få hundrede meter.

Jeg lod nu bilen undersøge på et Mercedes Værksted, der konstaterer at Turboen er defekt og skal udskiftes idet en arm er defekt. endvidere konstaterer værkstedet at bilen har været udsat for en forsikringsskade, hvor hele fronten har været trykket helt ind under undervognen og såvel styretøj, lygter, hjul, bremser og den forreste del af chassisrammen har været skadet, hvorved bilen burde nysynes efter rep. hvilket ikke er sket, ligesom Lygterne heller ikke er skiftet, eller der er isat gamle lygter, og de fungerer altså ikke.

Det ser ud til at Fusk, Snyd og Bedrageri foregår i tæt samarbejde med "Din Bilpartner" idet den store skade er "fixet" af "Din Bilpartner" i Viborg, som åbenbart har forsøgt at montere gamle og defekte lygter i forbindelse med rep. af den omfattende skade.

Uanset om KJ engros kalder det engros salg, gælder købeloven også her. - - Jeg har købt en bil med turbo og lygter, og det forlanger jeg leveret.

Kommentaren fra KJ engros er: "bilen er købt engros som beset, vi kan desværre ikke hjælpe dig"

Jeg lader nu bilen reparere på et autoriseret Mercedes værksted til den stand KJ. engros har lovet mig.

Vi fører nu sagen ved retten og vil forsøge at rejse en bedragerisag mod KJ. Engros idet vi er helt overbeviste om at sælgeren vidste at turboen ikke fungerede, og at bilen havde været udsat for en så voldsom skade at chassisrammen var beskadiget og hele forpartiet var rettet op efter skaden. Og det er en skade der forringer bilen så væsentligt i værdi at sælgeren bør/burde oplyse det ved et salg.

12. januar 2017
KJ Engros-logo

Besvarelse fra KJ Engros

Vi tager stor afstand fra ovenstående anmeldelse - vi har forsøgt at løse problemet.

Til dem der ønsker det kan mailkorrespondancen læses nedenfor.

Så kan man selv forholde sig til hvad der er op og ned i sagen.

Sent: 16. december 2016 13:53
Subject: Vedr. Sprinter Kølebil

Bekræftelse på at vi udbedrer fejl vedr. dårlig trækkraft evt. turbo der er defekt
(noget med en arm der sidder fast ?? )

Lygter justeres korrekt.

Jeg vender retur vedr. udbedring.

Sendt: 30. december 2016 06:25

Hej KJ Engros

jeg skal herved erklære handlen den.07/12/2016 vedrørende Mercedes Benz Sprinter 316CDI R2 Hvid Kølebil VIENTO 300 Carrier
Stelnr. WDB 906 633 1S6 ... .. Årgang 22/12-2011 for OPHÆVET.

Bilen står til afhentning her på adressen ..........

Jeg forventer bankoverførsel af det indbetalte beløb kr. ....... til Reg. 0000 konto: 000000 STRAKS.

Handlen er ophævet og det fulde beløb kræves returneret med begrundelse i manglendede levering af det købte jfr. aftale.

Jeg har i mange år haft nøjagtig den samme bil som jeg iflg. aftale har købt af dig, men i den (bil) du har leveret, mangler Turboen/eller den er defekt.

Vi aftalte at lygterne skulle Justeres, min mekaniker siger justeringsarmene er defekte/mangler og lygterne er ikke justeret/justerbare og er derfor ikke lovlige.

Du lovede at udbedre manglerne og jeg har i dag afhentet bilen fra det værksted i Helsingør, der efter din anvisning skulle udbedre manglerne.

Jeg kan forså at du har haft Turboen sendt over til (renovering) på eget værksted, men den fungerer stadig ikke, eller nu kun halvt med klumper i, og jeg har ikke købt en bil med kun en halv Turbo??

Du lovede også at værkstedet skulle justere forlygterne, men dette er ikke sket. Mit værksted siger at der mangler dele ved lygterne og disse ikke kan justeres,? - Jeg har ikke købt en bil uden lygter eller defekte/ulovlige lygter??.

Jeg købte bilen den 07. December og beløbet stod på din konto dagen efter. Vi skriver nu den 30. December, jeg synes jeg har været meget tålmodig, men den er nu opbrugt.

Hvis en Turbo er "gået", kunne det forsvares at udskifte denne med en fabriskrenoveret?, men dette er IKKE sket, derimod har i selv "fikset" og har returneret en stadig defekt Turbo til værkstedet, det er ikke akseptabelt.

jeg er ret oprevet over dit forsøg på at "fuske-fikse" en halv løsning,? på turboen og du helt har ignoretet lygteproblemet.? - - Du undersøgte selv mit værksted gennem udtalelser/anmeldelser på de sociale medier? - - Jeg skal gøre dig opmærksom på at jeg som datalog og systemudvikler gennem mange år, administrerer og ejer de fleste Danske portaler med udtalelser om virksomheder og serviceerhverv, herunder smilingdanmark.dk og en ræke internationale domainer. http://smilingdanmark.dk/butikker.aspx?butikker=Bilforhandlere&gr=Auto_service&City=Viborg&Art=16378#Video

Endvidere skal jeg i tilfælde af retsag, bemærke at da jeg hentede bilen i København stod km. Tælleren på 284405 (du skriver 284000? jeg ved ikke om der er 405 km. fra Viborg?) - - Jeg har kørt fra Ballerup til Hørsholm - til mekaniker i Hørsholm og igen fra Hørsholm til din mekaniker i Helsingør - og i dag fra mekaniker i Helsingør tilbage til Hørsholm under ca. 115 km.

Jeg har kørt ca. 115 km. frem og tilbage til værksteder, men i dag står Km. Tælleren på 285042 ? ? Den bil har åbenbart været på en længere køretur hen over julen nærmere ca. 405 km. ??? - - har du haft hele bilen tilbage i Viborg?

Jeg havde tiltro til dig da du også ved mail lovede at udbedre manglerne, men det her "lugter meget ildevarslende" og hvis ikke Turboen bliver udskiftet og lygterne justeret på et autoriseret Mercedes værksted omgående, eller det betalte beløb står på min konto senest Tirsdag den 3. Januar 2017, vil jeg straks herefter overgive sagen til min advokat, med henblik på at føre en bedragerisag. Herunder vil jeg også søge mine omkostninger og besvær dækket.

Client

Sent: 30. december 2016 09:52
Subject: Vedr. Sprinter Kølebil

Hej client, jeg skal bede dig tage kontakt til Autohuset Helsingør, (værkstedet)

Så vil de tjekke hvilket problem der er til stede. Det kan være en vakuumslange eller evt. magnetventil ?

Dette er det dygtige firma, der har repareret turboarmen http://www.turbohuse.dk/
Han oplyser, at turbo er helt ok og kører fint.
Turbo blev sendt til Viborg med FTZ og vi kørte selv turboen til Nørresundby
Turbo blev sendt retur fra Nørresundby med Postdanmark/Nord – direkte til Helsingør.

Den lygte de har justeret lyset på vil blive udskiftet til en anden.

Jeg har vedhæftet et billede af km på bilen, som da bilen var oprettet til salg – 284.404 km
Vi skriver næsten altid bare nærmeste hele tusinde, når vi sælger biler.

Ellers vil jeg opfordre til en ordentlig tone/dialog og du er meget velkommen til at ringe til mig,
Så problemet kan løses på helt normal vis.

Vi vil gerne hjælpe med/udbedre de 2 fejl.

Fortsat god dag.

Sendt: 31. december 2016 00:30

Hej KJ Engros

jeg må have km. standen fra Viborg 284405 ? det giver mere fornuft, men der er stadig kørt 637 km.? - der er under ca. 340 km. fra Viborg til Ballerup. - jeg har kørt fra værksted til værksted ca. 115 km. - - der mangler stadig ca. 182 km.?

Det er ikke km. tallet eller de par hundrede km.? - det er heller ikke slidtage i cabinen eller et par buler jeg klager over. Jeg har købt bilen som beset, lovlig køreklar på gaden med nye dæk og anhænger krog, leveret i "god teknisk stand" på plader i Ballerup.

Jeg har ikke prøvekørt bilen, men du lovede at bilen var i teknisk god stand med ny kardan og nye bremser for.

Jeg har ingen forstand på Turbo, men når du lover mig ovenstående, så har jeg i fovejen en Mercedes Sprinter CDI nøjagtig samme model, blot årgang 2005 km. 454000, og jeg ved nøjagtig hvordan sådan en bil kører/skal køre som lovet, jeg ved også hvordan bilen reagerer når turboen ikke fungerer.

jeg er ikke mekaniker, men har nu spurgt flere, der enslydende siger at en turbo arm kan "masseres", men den holder kun kort tid.
Når jeg læser på http://www.turbohuse.dk, som du siger har renoveret turboen, skriver de at begge dele af Turbo systemet skal renoveres samtidigt, ellers ødelægger den ene del den anden igen umiddelbart straks. - jeg kan forstå at i kun har haft en del til "massering" af en turboarm?? (det reklamerer Turbohose dog ikke med)?
Når vi ved, - du ved, at det er fusk og snyd, (alle bilkøberes skræk) og som "at fylde savsmuld i en gearkasse", er det ikke akseptabelt.

Når alle ved dette, forstår jeg ikke at hverken turbohuse.dk, KJ engros eller Autohuset i Helsingør vil lægge navn til dette fusk.
Når du ved det, og det formentlig netop er det der er sket med den bil du har solgt mig i "god teknisk stand", så er det snyd og bedrag som andre bør advares imod, - den bil er IKKE "i god teknisk stand" når Turboen ikke fungerer,? - iflg. alle ekspertudtalelser, ej heller hvis turboarmen "masseres", idet Turboen aldrig kommer på et "akseptabelt teknisk niveau" med mindre hele turbosystemet nyrenoveres. - - Du ved det/vidste det, og kunne først som sidst have investeret et par tusinde mere (jfr. Turbohuse.dk priser), det undlod du, derfor betrakter jeg det som fusk og en vægring mod at opfylde dine forpligtelser jfr. handelsaftalen, - derfor min modsvarende tone når samtidig løgteproblemer heller ikke er løst, eller løsningen ikke holdt ud over kantstenen, der er fusk og tyggegummi.

Jeg ved det nu og derfor skal problemet med Turboen rettes af et autoriseret Mercedes værksted som jeg har tillid til IKKE "fusker", ellers er handlen ophævet, og det fulde beløb skal føres tilbage til min konto.

Lygteproblemet:
Bilen er købt som lovet "i god teknisk stand", herunder er det en selvfølge at lyset fungerer.?
Jeg hentede bilen fra Autohuset Helsingør den 29. dec. eftermiddag og ved et hurtigt tjek kunne jeg se at lygterne ikke fungerede. - nu er der mørkt og jeg tjekker igen lygterne og kan se at højre forlygte slet ikke lyser og på instrumentbordet lyser en advarselslampe. Venstre forlygte peger lige ned i jorden 1 m. foran (mit kørekort ryger hvis jeg bliver taget i en kontrol/ jeg kan ikke bruge bilen uden lys)

Du mener jeg igen skal kontakte Autohuset?? - - Da jeg afleverede bilen, poienterede jeg lygteproblemet flere gange, og da jeg hentede bilen igen, bedyrede autohuset at problemet var løst og lygterne var justeret??, - Du kan ikke forlange at jeg skal have tillid til Autohuset længere?? - - ingenting er lavet, men problemet er blevet værre med slet ingen lys og det tyggegummi de har benyttet holdt ikke fra Helsingør til Hørsholm.?

Da jeg ringede til dig, samme dag jeg afhentede bilen i Ballerup, sagde du også "Det kan være en vakuumslange eller evt. magnetventil ?", men min mekaniker siger at det er det ikke, men turboen er defekt og dele i forlygterne er beskadiget/knækket af/mangler/kan ikke repareres.

Der er to mangler, du har ret til at udbedre selv, men du har nu haft en change som blev til en gang fusk uden resultat, jeg har brugt tid og penge på syn og gennemgang af bilen samt kørsel fra den ene værksted til det andet, - Jeg købte bilen den 07. Dec, til levering et par dage efter i Ballerup i "god teknisk stand", men den er endnu ikke leveret som lovet.

Det er simple to ting du skal opfylde i handelsaftalen for at bringe bilen "i god teknisk stand", Turbo og lys.

Jeg har været tålmodig men jeg skal bruge en bil nu, og kan ikke vente på en gang "fusk" mere. men må købe en bil et andet sted.

Handlen er OPHÆVET og det fulde beløb skal stå på min konto reg: 0000 Konto: 000000 senest Tirsdag den 3. Januar 2017 eller de to mangler skal udbedres på et autoriseret Mercedes værksted omgående.

Er det fulde beløb ikke på min konto Tirsdag, eller du utvetydigt, pr. mail, har bekræftet at jeg, for din regning, kan aflevere bilen på et autoriseret Mercedes værksted for udbedring af turboproblemet uanset om det blot er en utæt vacumslange, magnetventil eller nyrenovering af hele Turbosystemet, og om lygteproblemet kan ordnes med nye/udskiftning af smådele eller værkstedet skønner at der skal to nye forlygter monteres, vil jeg overgive sagen til min advokat, ligesom jeg vil leje samme type kølebil på din regning indtil handelsaftalen er opfyldt eller pengene står på min konto.

Bilen står til afhentning her i Hørsholm, den er ulovlig at køre i og transport til leveringspladsen i Ballerup må blive på din regning.

From:kj-engros.dk]
Sent: 2. januar 2017 12:29
Subject: SV: Vedr. Sprinter Kølebil

Jeg skal bede dig stille bilen op til Autohuset Helsingør igen. Det er ikke ulovligt at køre bilen der op
Bare pga. en fejl lygtejustering.

Der ligger allerede en anden lygte klar, som de vil udskiftet med den defekte.

De tjekker om det arbejde, som de har udført, er lavet korrekt.

Sendt: 2. januar 2017 15:52

Hej KJ Engros

Jeg har talt med min advokat, og vi har talt med Mercedes i Hillerød, der siger "Der er stillet på en reguleringsarm, det ved alle at det kun er en midlertidig løsning og det gør man ikke, der skal ny turbo på"

Der mangler justerings/mulighed på både venstre og højre lygte. højre lygte lyser slet ikke og der er monteret (om det er værkstedet i Helsingør??) en fastskruet stålbøjle for midlertidig justering, (som ikke holdt ud over kantstenen).

Dette "in mente" har jeg ikke tillid til værkstedet i Helsingør, og vi vurderer at det i sidste ende, idet jeg efter dette, under alle omstændigheder vil lade bilen kontrollere af et autoriceret Mercedes værksted, blot vil pålægge både dig og mig yderligere omkostninger, hvis bilen igen afleveres til Helsingør til endnu en gang fusk.

Det er simple to ting du skal opfylde i handelsaftalen for at bringe bilen "i god teknisk stand", Turbo og lys, du har haft et forsøg på udbedring, men du vægrer dig stadig,

Bilen står til afhentning her i Hørsholm.

Sent: 2. januar 2017 17:19
Subject: SV: Vedr. Sprinter Kølebil

Bilen er købt netto engros/afhentning aftalt både mundtligt her i Viborg og skrevet på faktura .......... til Cvr.nr. ...............

Vi har egentlig kun villet hjælpe pr. kulance, men kan ikke længere se, at vi kan løse dette i fællesskab.

Hvis ikke du vil følge vores anvisninger, kan vi ikke hjælpe dig yderligere.

Hej KJ Engros

Det var jo en klar udmelding om at du IKKE vil opfylde handelsaftalen.

jeg skal gøre dig opmærksom på at du ikke kan undsige dig dine forpligtelser jfr. købsaftalen, uanset om du kalder det engros.

Er det fulde beløb ikke på min konto senest i morgen, vil sagen overgå til min advokat, ligesom jeg både nationalt og internationalt vil advare andre mod at handle med JK. Engros, så langt mine muligheder nu rækker.

Jeg vil lade min advokat vejlede mig i hvorvidt jeg retteligt kan kræve omkostningerne dækket ved leje af tilsvarende bil indtil du har opfyldt dine forpligtelser jfr. handelsaftalen, eller jeg omgående skal lade et autoriseret Mercedes værksted føre bilen til "teknisk god stand" som købsaftalen tilsiger, og lade sagen gå sin gang herfra.

Uanset hvilken løsning jeg finder, vil alle omkostningerne være dine, herunder også advokatomkostninger fra første skrivelse.

Fremragende service

Jeg har handlet med Johnny fra Kj engros to gange, inden for det sidste år. Jeg har været meget tilfreds begge gange. Jeg synes at han strækker sig utroligt langt, for at få tingene til at lykkes. Og så er han hurtig til at få lukket en handel, så vi kan komme videre. Det bliver bestemt ikke sidste gang jeg handler hos kj engros.

23. december 2015

Professionelt og billigt!

Ved gennemgang på Bilbasen efter en brugt Touran, faldt valget på KJ Engros. Prisen, som bl.a. skulle indeholde skift af tandrem og syn, blev aftalt og efter 280 km. kørsel fra bopæl til firma, blev bilen afhentet. På nær nogle småting var resten som lovet og jeg kan varmt anbefale, at handle med firmaet, hvor ejerne er flinke og imødekommende.
Kirsten Jensen

23. november 2015

Hurtig og professionel

Jeg har netop handlet bil hos KJ Engros. Der har fra jeg så bilen til handlen var afsluttet kun været super service. De har åbnet butikken i helligdage for at det passede med besigtigelse af bilen. De har under hele forløbet svaret på spørgsmål i tide og utide. Jeg kan varmt anbefale at handle der.

Morten Dam Iversen

7. juni 2015

1 bil 3 annoncer 3 km tal

Var dernede for at kigge en transporter T5 hos dem, havde udset mig 3 "forskellige" biler hos dem, da jeg kom derned viste billederne sig for det første at være taget fra absolut bedst mulige vinkel, dvs da jeg kom derned var nærmest hele bilen hele ødelagt!
Da jeg så bad om at få lov at se de andre jeg havde udset mig, svarede sælgeren at det var en og samme bil.
Hvad han glemte at oplyse var at der var fusket med km tælleren, den ene havde kørt 202.000km den anden 224.000km og den sidste 190.000km dog samme bil!
Ville aldrig anbefale nogen at købe ved denne forhandler! Hvad kan man ikke finde på som sælger, hvis man først roder ved km tælleren?

23. november 2013