Kitchen4All - Son en Breugel Anmeldelser 12

4,4

Ekkersrijt 4090, 5692 DA Son, Noord-Brabant, NL

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Dit is een fijn bedrijf. Goed advies en persoonlijk contact gehad met Dennis. En de kwaliteit van de keukens is heel goed voor een aantrekkelijke prijs. Zeker een aanrader!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer tevreden met onze nieuwe keuken Wij zijn erg tevreden over de keuken die wij hier hebben gekocht. Vanaf het eerste contact kregen we goed en duidelijk advies en werd er fijn meegedacht ove... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Køkkenindretningsbutik
  2. Køkkenudstyrsbutik

Om Kitchen4All - Son en Breugel

Skrevet af virksomheden

Bij Kitchen4All bieden we keukens voor iedereen. Wij zijn de keukenwinkel waar we écht voor die persoonlijke benadering gaan. Dus geen verkooptrucs of gekke kortingen om onze klanten binnen te krijgen, maar direct eerlijke prijzen en persoonlijk en eerlijk advies zodra je bij ons binnenloopt. Daarnaast zijn onze keukens van de hoogste kwaliteit, waardoor klanten lang met hun nieuwe keuken kunnen doen. Door deze manier van werken, creëren we keukens waar onze klanten én wij zelf alleen maar trots op kunnen zijn.

4All gewoonten

Wij helpen jou zoals we zelf geholpen willen worden en zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Hierbij werken we volgens onze 4All gewoonten:

• Actuele keukentrends

• Persoonlijke betrokkenheid

• Direct de scherpste prijs

• Complete ontzorging

Klanten kunnen bij ons terecht van een persoonlijk adviesgesprek tot een gratis 3D-ontwerp en zelfs de montage van de keuken.

Maak een afspraak

Heb jij al zin om jouw nieuwe droomkeuken samen te stellen? Maak dan direct vrijblijvend een afspraak en laat je verrassen door de vele mogelijkheden voor jouw keuken.

Meer over ons lees je op kitchen4all.nl. Je bent van harte welkom in een van onze winkels!

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 80 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Aanrader!

12. april 2026

Beste Rob,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Son en Breugel! Fijn dat Dennis jullie zo goed heeft geholpen en dat het persoonlijke contact prettig was. Mooi dat de kwaliteit en prijs zo goed in balans zijn. Geniet van het eindresultaat!

Koop je droomkeuken bij Kitchen4All

In februari 2025 zijn wij spontaan binnen gelopen om ons te oriënteren voor onze nieuwe keuken. Wij werden direct vriendelijk benaderd en gevraagd wat onze wensen zijn. Er werd meteen verteld dat er bij interesse een vervolg afspraak zou komen, zodat je niet direct hoeft te beslissen. Wij vonden dit heel fijn. Bij een andere keukenzaak werd meteen gevraagd of we de papieren wilden tekenen als de prijs goed is. Een keuken aanschaffen kost veel geld en daar beslis je niet binnen 1 uur over.
Dus alles besproken en een vervolg afspraak ingepland. Toen we voor de tweede keer kwamen was de keuken uitgetekend en hebben we alles nog eens doorgelopen. Dit voelde goed. We hebben toen ja gezegd. Daarna nog een keer langs geweest, want ik wilde toch wat extra opties erbij hebben. Dit was geen probleem. Alles nog eens doorgelopen en uitgetekend en toen was onze droomkeuken perfect!
De communicatie verloopt heel soepel. Ze zijn telefonisch goed bereikbaar. Ze houden het contact warm. Via de mail is het contact ook goed. Binnen een paar uur ontvang je al een reactie. Iedereen is altijd vrolijk, vriendelijk en grappig. Ze hebben plezier in hun werk!
De keuken is vanwege onze grote verbouwing in maart 2026 geplaatst. De installateurs zijn een hele dag tot 20.00 uur ‘s avonds bezig geweest! Alles is super goed verlopen. Netjes afgewerkt, geen krassen en beschadigingen, m’n kookeiland werd nog even gepoetst bij oplevering. Echt top en super blij met hoe alles is verlopen. De beloofde taart komt eraan. Wij raden kitchen4all Son bij iedereen aan!!
Bedankt voor alles Team Son
Gr fam van Eert

9. marts 2026

Beste Whitley,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Son en Breugel! Wat fijn om te lezen dat jullie zo’n prettige ervaring hebben gehad bij het uitzoeken en plaatsen van de keuken. Mooi dat er alle tijd is genomen om de keuken stap voor stap samen uit te tekenen en dat jullie zo tot jullie droomkeuken zijn gekomen.
Top dat de communicatie soepel verliep, zowel telefonisch als via de mail, en dat iedereen vrolijk en vriendelijk bleef. Geweldig ook dat de plaatsing zo netjes en zorgvuldig is uitgevoerd, zelfs tot in de kleine details zoals het poetsen van het kookeiland. Dat maakt het hele traject compleet. Geniet van het eindresultaat!

Zeer tevreden met onze nieuwe keuken

Zeer tevreden met onze nieuwe keuken

Wij zijn erg tevreden over de keuken die wij hier hebben gekocht. Vanaf het eerste contact kregen we goed en duidelijk advies en werd er fijn meegedacht over het ontwerp en onze wensen.

De levering verliep netjes en volgens afspraak. Wij hebben de keuken zelf geplaatst en alles was compleet en van goede kwaliteit. Het eindresultaat is precies zoals we hadden gehoopt.

Al met al een prettige ervaring en een bedrijf dat wij zeker kunnen aanbevelen.

13. december 2025

Beste Aybek,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Son en Breugel! Fijn om te horen dat alles zo soepel is verlopen en dat de keuken volledig aan jullie verwachtingen voldoet. Mooi dat het advies en meedenken vanaf het begin zo goed waren. Dat maakt het hele proces extra prettig. Geniet van het eindresultaat!

Heel goed geholpen

Heel goed geholpen. We hebben precies wat we bedacht hadden.
Mooi ingetekend in 3d zodat we een goed overzicht hebben.

15. oktober 2025

Beste Anette,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Kitchen4All Son en Breugel! Wat fijn om te lezen dat jullie zo goed geholpen zijn en dat het 3D-ontwerp jullie een duidelijk overzicht heeft gegeven. Geniet van jullie nieuwe keuken!

Top!

Direct bij aanvang werden we enorm vriendelijk geholpen. Vervolgens hebben wij een fijn gesprek gehad met Dennis, prettig in de omgang en denk écht met je mee!
Een echte aanrader!

11. oktober 2025

Beste Britt,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Kitchen4All Son en Breugel! Wat fijn om te lezen dat jullie zo prettig zijn geholpen door Dennis! Geweldig dat hij goed meedenkt en dat jullie een fijn gesprek hebben gehad. Bedankt voor het delen van jullie ervaring en aanbeveling!

Erg blij!

Ik ben erg goed geholpen bij de aanschaf van een nieuwe keuken voor mijn eerste appartement. Er werd rekening gehouden met mijn budget en wensen zonder de hoge druk die andere bedrijven op je proberen te zetten om er een handtekening uit te slepen.

30. august 2025

Beste Mike,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Kitchen4All Son en Breugel! Wat fijn om te lezen dat je zo goed geholpen bent met het uitzoeken van je nieuwe keuken en dat er goed rekening werd gehouden met jouw wensen binnen je budget. Wij wensen je heel veel kookplezier in jouw mooie nieuwe keuken!

Ik geef dit bedrijf 5 sterren

Ik geef dit bedrijf 5 sterren. Bij binnenkomst in de showroom wordt je vriendelijk ontvangen, denken goed met je mee in alle mogelijkheden. Spullen worden volgens afspraken optijd geleverd en communicatie is toegankelijk en top. Ik heb in iedergeval een prachtige mooi keuken en zou ze zeker aan iedereen aanraden. Badkamer meubels zit in het zelfde pand en ook daar zou ik naar toe gaan als ik een nieuwe badkamer nodig heb.

23. juni 2025

Beste Fleur,

Bedankt voor het delen van je super positieve ervaring met Kitchen4All Son en Breugel! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het vriendelijke ontvangst en het meedenken van de verkopers bij het ontwerp van je nieuwe keuken. Wij wensen je heel veel kookplezier in jouw prachtige nieuwe keuken, en we zien je graag terug voor jouw toekomstige badkamer!

Fantastisch

Na een kort gesprek met Dennis hadden we onze droomkeuken al helemaal uitgezocht. Hij dacht goed met ons mee en begreep precies wat we voor ogen hadden. Zijn advies en inzicht maakten het proces ontzettend makkelijk en prettig.

Ook de aannemer, Michael, was geweldig. Hij werkt nauwkeurig, is een echte vakman en zorgde ervoor dat alles tot in de puntjes werd afgewerkt. Dankzij het hele team is onze keuken prachtig geworden!

Wij zijn ontzettend tevreden en kunnen Kitchen4All Son en Breugel zeker aanraden!

16. marts 2025

Beste Claire,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Kitchen4All Son en Breugel. Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn met de hulp van Dennis om jullie droomkeuken te realiseren. Wij wensen jullie heel veel plezier met jullie prachtige nieuwe keuken!

Ervaren verkopers

Heel goed geholpen door Jasko bij Kitchen4All in Son en Breugel. Mensen met veel ervaring en kennis over het geen wat ze verkopen. Uiteindelijk onze droom keuken samengesteld.

2. februar 2025

Beste Tim,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Kitchen4All Son en Breugel. Wat fijn om te lezen dat jullie zo goed zijn geholpen. Veel plezier gewenst met jullie droomkeuken!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een fijne plek voor een nieuwe keuken!

We hebben een hele positieve ervaring met Dennis Saling van Kitchen4all Son en Breugel (Eindhoven) gehad. Hij verwelkomde ons bij de deur en luisterde goed naar onze wensen. Hij liet ons meteen frontjes en werkbladen zien. Daarna heeft hij de tijd genomen om de keuken uit te tekenen. Hij heeft alle opties verkend, waardoor de uiteindelijke versie precies is wat we zochten. De keuken wordt over drie maanden geplaatst. Wij kijken uit naar het resultaat!

5. januar 2025

Beste Joep,

Wat fijn om te lezen dat jullie zo'n positieve ervaring hebben met Dennis van Kitchen4All Son en Breugel. Bedankt voor jullie mooie woorden. We zijn ontzettend benieuwd naar het eindresultaat!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Snelle levering van hele mooie keuken.

Snelle levering van hele mooie keuken.
Dennis fijne kerel om mee te werken.

14. juli 2024

Beste Ramon,

Wat fijn om te lezen dat de levering zo snel kon en het zo'n mooie keuken is geworden. Geniet ervan!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goed advies gekregen voor onze mooie keuken.

Wij zijn goed geadviseerd en hebben een mooie keuken naar onze wensen.
Sander heeft de keuken vakkundig geplaatst.
We zijn erg blij met onze nieuwe keuken.

6. juni 2024

Beste mevrouw Feijen,

Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring met Son en Breugel. Wat fijn om te lezen dat jullie zo goed zijn geadviseerd en nu een mooie keuken helemaal naar wens hebben. Geniet ervan!

Team Kitchen4All

Læs mere om andre typer anmeldelser.