Dygtig kiropraktor
Frank Føns er bare super dygtig og et rigtigt dejligt menneske

Besvarelse fra Kiropraktor Huset Nykøbing F.
Kiropraktor-Huset ligger centralt i Nykøbing Falster på Skovboulevarden 2g. Klinikken har været ejet af kiropraktor Anders Eilskov Jensen siden 1998, og i dag driver han den sammen med Tina Jensen. Klinikken er akkrediteret efter Den Danske Kvalitetsmodel. Vi undersøger, behandler og rådgiver ved smerter, der udspringer fra muskler, nerver og led. Det gælder både ryg og nakke, skuldre, hofter, knæ og andre dele af bevægeapparatet. Kiropraktorerne på klinikken har mange års erfaring og arbejder med hele kroppen i bevægelse, ikke kun det sted hvor det gør ondt. Når du kommer første gang, lytter vi til din historie og laver en grundig undersøgelse af din funktion og dine bevægelser. Derefter forklarer vi hvad vi finder, og lægger sammen med dig en plan der passer til din hverdag. Du bestemmer selv, hvad der skal ske. På klinikken tilbyder vi kiropraktisk behandling, akupunktur, K-laser og chokbølgebehandling. Du kan blive henvist af din læge eller komme direkte uden henvisning. Klinikken er en del af &Care, en sammenslutning af kiropraktiske klinikker grundlagt af kiropraktorer. Gennem &Care Akademi og fælles faglige standarder deler behandlerne viden på tværs af klinikkerne, så du møder erfaring fra hele sammenslutningen og ikke kun fra din egen behandler. Tidsbestilling sker på telefon 54 85 08 56. Vi har åbent mandag, onsdag og torsdag fra 8 til 18 samt tirsdag og fredag fra 8 til 13. Kiropraktor-Huset, Skovboulevarden 2g, 4800 Nykøbing Falster.
Skovboulevarden 2G, 4800, Nykøbing Falster, Danmark
Frank Føns er bare super dygtig og et rigtigt dejligt menneske

Super behandling.
Lige fra første telefonsamtale til endt behandling. Kommer gerne igen en anden gang

Besvarelse fra Kiropraktor Huset Nykøbing F.
Kiropraktorbehandlingen på klinikken har jeg intet at udsætte på, men magen til ubehagelig receptionist skal man lede længe efter. Jeg har kun besøgt klinikken i forbindelse med "gratis behandlinger" via Pension Danmark og Falck Healthcare, så stor var min forbavselse da jeg idag blev konfronteret med et 5 år gammelt krav som jeg intet kender til, eller nogensinde er blevet krævet for tidligere. Selvfølgelig skete det i fuld offentlighed i venterummet, så man må virkelig sige at der er tale om total mangel på diskretion, takt og tone.