Kireatief Anmeldelser

4,7

Prettig contact! De bestelde trui met foto ziet er heel goed uit. Zoek je een gepersonaliseerd kwalitatief goed product? Zoek niet verder :)

Zelfs nadat ik te laat besteld had werd er hard aan gewerkt om mijn bestelling toch vóór moederdag te leveren, dit lukte ook en het resultaat mag er zijn! Een mooie trui met nette afwerking.

1. Brodeributik

Unieke en persoonlijke borduurcadeau's. De leukste kraamcadeau's, trouwcadeau's, voor moederdag, voor verjaardag, leuk voor jong en oud. Bijna alles is mogelijk, neem gerust contact op! Ik borduur op babytextiel, handdoeken, kleding, borduurringen en tasjes. Je naam of logo borduren op kleding geen probleem!

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Erg mooi geborduurde kerstslabbetjes

Prachtige babyslabbetjes voor de kerst besteld. De slabbetjes zien er erg mooi uit en werden snel geleverd. Op verzoek werd er ook nog een naam op geborduurd. Leuke webshop voor originele cadeautjes.

14. december 2023

Super goede service en kwaliteit…

Super goede service en kwaliteit geleverd. Omdat ik aan een deadline vast zat gevraagd of zij mij hierbij kon helpen. En dat was mogelijk! Heel blij met het het resultaat, nogmaals bedankt!

Liefs, De Pretecho Specialist

12. september 2023

Fantastisch eindproduct

Fantastisch eindproduct precies zo gepersonaliseerd als gewenst. Het contact met Kireatief verliep snel en duidelijk, en ze denkt mee met de mogelijkheden.
Zeker voor herhaling vatbaar!

7. september 2023

Eigen ontwerp en T-shirt aangeleverd

Eigen ontwerp en T-shirt aangeleverd. Resultaat was echt super. De ontvanger was ook blij verrast en vond het origineel. Heeft het shirt de hele avond gedragen. Leuk adres om creatieve textiel cadeaus met een eigen (of bestaand) ontwerp te laten borduren.

8. september 2023

Fantastisch -> 10/10

Heel blij met mijn bestelling. Door de vakantie duurde het wat langer, maar dat stond duidelijk op de website & daarom kreeg ik ook nog eens een korting.

Het proces liep verder snel & het contact met Kirsten was heel fijn. Ik ben heel erg tevreden met het eindresultaat! ♥

13. august 2023

Snel & maatwerk👍

Reageerde snel op alle vragen. Wilde een replica van een oude handdoek. Die is heel snel en heel netjes direct gemaakt.
Contact was ook erg vriendelijk.

28. juni 2023

Hoogwaardige borduring met talloze mogelijkhedenn

Ik heb al een paar bestellingen geplaatst bij Kireatief en elke keer ben ik uitstekend geholpen. De borduring is van hoge kwaliteit en wordt zeer professioneel en netjes uitgevoerd. Zelfs authentieke afbeeldingen of logo's worden op een zeer nauwkeurige manier verwerkt. Wat ik vooral waardeer, is de persoonlijke benadering waardoor ik mijn specifieke wensen goed kan afstemmen. Ik kan het echt aanbevelen!

6. juni 2023

Mooie Catmas sweater!!

Happy Catmas sweater besteld. De sweater is van super mooie kwaliteit. Geborduurde afbeelding is erg mooi! Was een cadeautje ontvangster was er erg blij mee. Kortom een dikke 10...in dit geval 5 sterren!

22. november 2022

Wat een geweldige service, toppertje!!

Wat een geweldige service. Ene dag gesteld, volgende dag klaar. Netjes ingepakt en precies wat ik er van had verwacht. Ik ga deze getalenteerde jongedame zeker aan prijzen en aanbevelen. Als ik iets persoonlijks aan iemand geven wil, ga ik hier zeker vaker bestellen. Toppertje!!

24. oktober 2022

Superb!

Thinks along with you, accurately, creatively and quickly. Price and quality ratio excellent. Would recommend to anyone to have something made. Whether it's a gift or something for yourself. Just order!

13. oktober 2022