4,0

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Andre kiggede også på

4,0

Vi udfører kontroller af anmeldelser

“Out of the box” tankegang

Kira gav os med sin “Out of the box” tankegang vigtige guidelines til rum, lys og farver samt til rummets funktionalitet. Kira er en god sparrings partner, der hurtigt fanger ønsker og gør dem konkrete og ikke mindst realiserbare. Vi valgte at kontakte Kira i forbindelsen med indretningen af vores badeværelser. På grund af badeværelsets skæve vinkler, så vi kun 1 mulig indretning og var løbet temmelig surt i det. Kira kastede sig over projektet og kom med flere muligheder, og præsenterede os for et skitseforslag, så vi let kunne tage et valg, og føle os trygge derved. Kira var meget grundig og kom med foreslag til produkter, som vi overhovedet ikke havde tænkt på! Det var et stort projekt, og selvom det ikke var en billig løsning, at kontakte en indretnings-designer, taler vi stadig om, hvordan det dog var blevet, hvis ikke vi havde fået hendes hjælp! Bestemt ikke et valg vi har fortrudt!”

14. februar 2016

vi har fået en flot og tidløs kvalitetsløsning

Vi var bevidst om vi ønskede en løsning, hvor det moderne og tidløse går hånd i hånd. Kira Staugaard har hjulpet os hele vejen, lige fra indretning til valg af produkter som er smukke hvide og meget enkle baderumsmøbler. De hvide fliser i brusekabinen og grå flisegulv, alt går op i en højere enhed. Vi er meget glade og tilfredse.

16. januar 2015

Målte forkert - og var ligeglad

Vi fik et oplæg til indretning af badeværelse, der lød rigtig godt. For godt, viste det sig. Vi valgte (naivt) at stole på oplægget, da vi mente vi havde med en ekspert at gøre. Men eksperten målte forkert og vi måtte gentænke vores badeværelse efter at betongulvet var støbt og afløb m.m. indrettet efter de - forkerte - tegninger. Der var ikke foretaget kontrolmålinger "fordi vi ikke havde valgt at arbejde videre med den entreprenør der bliver samarbejdet med". Og det selv om ydelsen om indretning af badeværelse var slået op som en helt uafhængig ydelse, vi trods alt betalte en del penge for. Pengene kunne vi ikke få igen "for vi havde jo valgt at bruge oplægget". Vi slipper dog for at sidde med fødderne i badekarret når vi er på toilettet - heldigvis :-)

25. marts 2013

Vores drøm blev til virkelighed

Der er mange muligheder for at indrette badeværelser, derfor kontaktede vi Kira for at fået personligt udtryk der afspejler resten af vores indretning. Vores ønsker var rene linjer og så skulle det signalere velvære - bare VORES oase!
Det har vi fået og hele familien, naboer og venner som har set vores nye badeværelse er helt enige - her hersker en god og rar stemning.

Vi fik samtidig vejledning omkring pynt og specielle ting til badeværelset der giver ekstra kant og signalerer personlighed.

29. september 2009

Er dette din virksomhed?