Det var desværre en virkelig skuffende…
Det var desværre en virkelig skuffende oplevelse. Vi have købt en Eater-deal med 11 retter - deres omakasemenu. Stedet er ret lille, men hyggeligt. Dog var bænken, vi skulle sidde løs. Vandet var lunkent og smagte underligt. 1 time og 20 minutter inde i tiden (vi havde bordet i to timer) havde vi fået fire retter (ud af 11). Der var hele tiden forvirring blandt personalet, og vi oplevede flere gange, at tjeneren kom med noget til vores bord for at tage det væk igen, da det var en fejl. QR-koden på bordet virkede ikke, så vi måtte bestille drikkevarer på tjenerens egen iPhone. Vi endte med at have fået 9 retter, da de to timer var gået, og tjeneren kom og sagde, at vi kunne betale i baren, når vi var klar, fordi vi kun havde bordet i to timer. Jeg spurgte, om vi havde fået alle retterne. Det troede hun. Jeg gjorde hende opmærksom på, at vi kun havde fået 9 retter. Det beklagede hun, men det var det. Da vi betalte, kunne vi se en ekstraopkrævning på 20kr pr person (fordi vi havde bestilt bord en fredag). Fair nok, hvis det var reglen, men føltes lidt som et lussing efter så utilfredstillende en oplevelse. Vi kommer ikke igen.