Bestilte lydpotte til MF 135 søndag og modtog den 8 dage senere. At man ikke kan få info om levering tidspunkt, eller anden infomation, gør at jeg "kun" vil give 3 stjerner(fik intet svar på forspørg... Se mere

Ifølge CVR er firmaet LUKKET PR 14/2 2017. Min ordre pr 24 marts må derfor siges at være SVINDEL da pengene er hævet men ingen kommunikation fra firmaets side og slet ikke afsendt eller modtaget. Jeg... Se mere

1. Entreprenørmaskinforhandler

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Velkommen til Kimskubic Netbutikken med ATV'ere, crossere, havemaskiner og dirt-bikes samt reservedele. Hos KIMSKUBIC er det nemt og billigt at handle, og med hurtig levering. Butikken er altid åben. Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at ringe eller sms'e til 2869 4402. 2 vurderinger

2,4

Under middel

Fine varer men ingen track and trace på pakkerne

Købte nogle forskellige småting hos Kimskubic. Leveringstid noget længere end angivet på hjemmesiden, nemlig 8 hverdage. Varerne levede op til forventningerne. Pengene blev hævet tidligt i forløbet. Men bliver jo lettere nervøs når man efter at ha handlet, læser anmeldelser her på Trustpilot, men jeg fik altså mine varer. Jeg vil klart anbefale Kimskubic.dk at indføre track an trace på pakkerne, så man i det mindste ved at pakken er undervejs. Det ville helt sikkert gavne tilliden fra kunderne.

7. december 2019

Kan klart anbefale at handle hos Kim

Jeg købte et David brown rat hos Kim i sidste uge, jeg var godt nok lidt skeptisk efter de blandende andmeldser der er om ham, men jeg tog chancen.
5 arbejdsdage gik der og så var rattet her, helt uden problemer og rattet så perfekt ud.
Kim selv svarer altid vis man har nogle spørsmål undervejs.

Så alt i alt kan jeg klart anbefale at handle hos Kim, så 5 stjerner til ham.

27. september 2019

Ingen klage herfra :)

Bestilte lydpotte til MF 135 søndag og modtog den 8 dage senere.
At man ikke kan få info om levering tidspunkt, eller anden infomation, gør at jeg "kun" vil give 3 stjerner(fik intet svar på forspørgsel). Track and trace eller tilsvarende burde være muligt.

19. august 2019

HAN FORTJENER IKKE DEN NEGATIVE OMTALE !!!!

Nu har jeg handlet med Kim igen, og som altid kommer varerne til tiden, til aftalt pris, og kvalitet.
Denne gang var der nyt topstykke samt Diesel pumpe til en af mine Perkins 4.236 motorer, og resten af årets sejler sæson er reddet. Så jeg kan KUN give Kim mine bedste anbefalinger.

16. august 2019

Hold nu op

Hold nu op, han burde få 10 stjerner mindst, for at komme med de mest utrolige og fantasifulde undskyldninger og bortforklaringer. Min mand havde bestilt et par smådele før ferien, som han ikke modtog. Kim svarede ikke på mobil og mail, trods rigtig mange forsøg. Min mand kontakter det andet tlf nr som står listet på adressen, tror det er konen og hun lover han vil ringe tilbage. Samtidig skriver jeg til Kim via hans firma fb side, han svarer mig med det samme, da han jo tror jeg er ny kunde. Og så starter alle undskyldningerne, det er undervejs fra England, det er forsvundet hos Postnord, så har Postnord pludselig afleveret det hos os, der er mystisk nok ikke pakkenr så den kan trackes.
Da jeg nævner politianmeldelse, har han pludselig de dele vi skal bruge på lager og dem vil han sende med gls, så vi har dem dagen efter, altså i torsdags
Dog er der stadig ingen pakke dagen efter. Jeg får oplyst pakkenr. Men pakken er bare aldrig blevet afleveret til gls, der er kun oprettet pakkelabel. Det havde han selvfølgelig også masser af forklaringer på, han kunne ikke få en kvittering på at han havde afleveret 6 pakker, da printeren var i stykker nede i brugsen... Vi har annulleret handlen og forlangt pengene retur.
Det er fup og svindel, så lad være med at spilde jeres tid på det fup firma, cvr nr der er oplyst på hans hjemmeside ophørt i feb 2017.
Vi har politi anmeldt ham.

13. august 2019

Ingen problemer :)

Min mand havde bestilt noget hos Kimskubic, men jeg må tilstå, at jeg blev lidt nervøs, da jeg læste anmeldelserne herinde, og vi ikke havde modtaget noget efter tre hverdage, men pengene var trukket dagen efter bestilling. Jeg skrev til firmaet og fik at vide, at varerne var på vej fra England.
Efter et kig på hjemmesiden, kunne jeg se, at fire dages levering nok ikke var unormalt.
Bestilte søndag og modtog varerne i dag fredag.
Derfor synes jeg lige, at jeg vil bidrage med en positiv anmeldelse.

12. juli 2019

Upålidelig uegnet til at drive…

Upålidelig uegnet til at drive virksomhed.
Har bestilt varer i marts, der er aldrig kommet, og han svarer ikke på henvendelser.
Har egentlig opgivet, men da jeg ser de andre anmeldelser vil jeg nok anmelde ham, og køre forbi her i sommer.

Klaus Klim

30. juni 2019

svindel og humbuk bestilte i januar har…

svindel og humbuk bestilte i januar har hverken fået varer eller penge retur. han er blevet politianmeldt men det har desværre lange udsigter da de har travlt . men jo flere der anmelder jo bedre for så går det hurtigere med at få kigget på sagen. så alle der er blevet snydt af ham bare se efter og få det anmeldt på politi.dk

22. juni 2019

Super oplevelse.

Hej alle. Kan kun anbefale Kimkubic. Jeg bestilte til min gamle leyland i mandags på en helligdag. Jeg modtog en Pakke torsdag og en fredag med det sidste. Super leverings tid også selvom det var postnord. Vil helt sikker handle der igen. 👍

14. juni 2019

har for få år siden bestilt mange dele…

har for få år siden bestilt mange dele uden problemer. i 16 begyndte der at blive lang leveringstid og manglende varer. i januar 19 kom ingen af de bestilte varer og rykkede i 10 uger for dem først ved trussel om politianmeldelse kom penge retur. efterfølgende fundet ud af at virksomheden er ophørt 14/02 2017. så direkte svindel der foregår nu

27. maj 2019

Hold jer fra det firma

Hold jer fra det firma, varerne kommer ikke og vil ikke betale pengene tilbage.
Chr.

10. maj 2019
Kimskubic-logo

Besvarelse fra Kimskubic

Hej Christian

Vil du være så venlig at sende mig en mail på shop@kimskubic.dk, så jeg kan finde hoved og hale hvilken bestilling dette drejer sig om.

Politianmeldt

Bestilte for 3000kr dele d. 4/4-19, nu her en måned senere er delene ikke kommet, og Kim svarer ikke. Så jeg har måttet være nødsaget til at politi anmelde ham.

Hvis nedenstående svar fra Kim er korrekt, har han intet imod at bevise det ved at oplyse tracking nummeret sådan vi alle kan se hans påstand er korrekt.

Men det skulle undre mig jeg har overset hans mail d. 30/4, en mail fra fragt firmaet, en sms fra fragt firmaet og en seddel i postkassen med hvor jeg kan afhente pakken.

6. maj 2019
Kimskubic-logo

Besvarelse fra Kimskubic

Hej Rasmus...

Jeg ved ikke lige hvad der sker men jeg sendte dig en mail d. 30/4 hvor du kunne se hvilken pakkeshop dit tag lå i.. Nu er det jo røget retur fordi du ikke har hentet det, men jeg sender det da gladelig igen.

Hold jer væk

Total ringe service.. Bestilte dele for en måned siden og har intet hørt fra ham og han svare sjovt nok ikke på mail eller tlf.. Har handlet her før, men det her er for ringe.

23. april 2019

Kimskubic er fup og svindel

jeg købte og betalte nogle vare ved kimskubic den 3-4-19 men uden at modtage nogle. Fup og svindel, han svarer hverken telefonisk eller på mail. så nu får han lige et par dage mere, ellers må jeg anmelde han for tyveri. så det er bestemt et firma man skal holde fingerne langt fra.

Jeg har bestilt varer d

Jeg har bestilt varer d. 18/3-2019, og ikke fået lev endnu. Jeg har skrevet flere mails og sms, ringet et utal af gange. Jeg har fået 1 svar retur på sms, at han forsøgte at spore varerne i England, men absolut ingen yderligere information.
Har tidligere brugt Kim`s kubik uden problemer, men dette lever på ingen måder op til mine forventninger.

Se korrespondancen nedenfor

Se korrespondancen nedenfor. Den taler for sig selv. Varer bestilt og betalt den 7. januar 2019. Idag den 22. april 2019 er hverken varer kommet eller pengene retur. Nu svares der slet ikke længere. Noget tyder på at pengene er stoppet i lommen. Piv ulovligt!
Hold jer væk og klag, anmeld samt sagsøg!

Hej Martin

Ja, og den er også røget retur. Det er typisk post nord ikke at give besked når de ligger noget i en pakkeshop.

Jeg får det lige sendt fra England igen.

Kim Søegaard

Post-service
DKK 80,00
Betalingsmetode
Bankoverførsel
Efterregistrering af betaling sendes varen.
Reg.: 1671
Konto.: 0001726307

23. april 2019

Tidsspilde og manglende service.

Bestilte produkter til en Ford 3000. Levering var ganske hurtig, og uden følgeseddel. Der manglede en enkelt del i forhold til bestilling og betaling. Efterfølgende er der først sendt mail omkring reklamation på et produkt samt det manglende produkt. Mail blev besvaret ganske hurtigt. Derefter er der rykket for svar over to uger, uden der er blevet svaret. Konklusion er, spring dette firma over og bestil direkte ved Anglo Agriparts i UK. Det virker, og er samme sted som dette firma bestiller igennem.

9. april 2019