Har I ændret på smagen på snack chips med sour cream & onion? Syntes smagen er noget flad og selve chipsene er ikke så sprøde mere.
Baseret på anmeldelser, oprettet med AI
Sømarksvej 31-35, 5471, Søndersø, Danmark
Svarer typisk inden for 2 uger
Det var en hurtig service og blev sendt hurtigt
Har haft en meget dårlig oplevelse med kims Snacks chips de var totalt hårde kontakter kims kundeservice de vil ikke gøre noget ved det fordi jeg har smidt dem ud dårlig service
Hvorfor skal i altid ødelægge hvad der altid er godt i forvejen. Kims bølge chips er ikke som den plejer at være.Der er ændret i krydderierne,og den smager langt fra som den gjorde før. Det har altid været min yndlings,men efter i har ændret på krydderierne,smager den ganske forfærdeligt. Den smager af røget paprika og som Amerikan grillchips. Som for mange år siden var min favorit,indtil i også ændrede den krydderiblanding. Tror bare at jeg helt vil droppe Kims. For det er godt nok frustrende at i hele tiden ændre på smagssammensætningerne.
Har købt Kims ostepops i mange år. Nu har man valgt at ændre opskriften og udseende så det er af virkelig ringe kvalitet. Ingen ostesmag og en pops fyldt af luft. Det er ikke Kims niveau. Det er på discount niveau ØV
Gode tilbud på lækre snacks 😊
Hurtig levering, bestilte torsdag og modtog pakken lørdag 😊
Jeg kan ikke lide sour cræm an oniån
Jeres snack chips er simpelthen blevet for dårlige. Nærmest ingen smag, så hårde at man nærmest ikke kan spise dem uden at blive øm i hele kæften

Besvarelse fra KiMs
Super hurtig levering, friske og gode vare. Ikke sidste gang jeg bestilte hos jer.

Besvarelse fra KiMs
Jeg fik en gave en pose af de nye 3 lags chips, men jeg har fået lov til at betale for den 🙄

Besvarelse fra KiMs
Undre mig over, at det er dyrere at købe hos jer, end at gå ned i butikken at købe til det halve. 🤨
Får så en mail idag om der er tilbud på et restparti ostepops, det er også mægtig fint man kan få to poser til 15 kr. Men når man så skal betale fragt, så kan man igen lige så godt gå i butikken og købe.
Jeg forstår nok bare ikke hele ideen med webshoppen.

Besvarelse fra KiMs
Produkterne er tydeligvis ikke af samme kvalitet, som dem de sender ud i butikkerne. Så hvad de kalder "restparti" virker nærmere som anden sortering med diverse fejl.
Herudover er levering væsentligt længere end ved andre webshops, dog uden at være horribel.

Besvarelse fra KiMs
Hurtig levering! Ingen problemer med bestilling eller produktet da det ankom! Vil anbefale det til andre og bruge kims.dk igen. Super tilfreds.

Besvarelse fra KiMs
Har nu atter kontaktet Kims Kundeservice for flere dage siden og har intet svar fået. Det virker som om Kim synes alt er en stor joke og ikke er mand nok til at svare og tage min reklamation alvorligt !
Kære Kim...mand dig op og svar !

Besvarelse fra KiMs
Kunne de få - stjerner var dette på sind plads.
De har en kundeservice du skal kontakte vedr. reklamation med de gider ikke svare tilbage på de Problemer man oplever, men vil gerne have at du anmelder deres kundesupport og svar!
Bare svært når de ikke gider svare! Så 0 stjerner her fra

Besvarelse fra KiMs
Hvorfor kan man ikke komme i kontakt med jer gennem jeg hjemmesider?
Jeg har købet et produkt som bestemt ikke lever op til jeres ellers gode standard