Altid god service
Altid god service - min familie og jeg besøgte jer den 22. december - lækker mad, god service, og opmærksomme på os hele aftenen. Tak for det!
Servere meget autentisk og velsmagende Thailandske retter med en lille tvist af europæisk køkkenkunst.
Meget velsmagende mad og hvis der vælges thailandsk style bliver det også lidt mere spicy (dejligt)
Hyggelig restaurant men mindre heldig indretning - ikke behageligt at sidde og spise i restauranten med hyggerum/sofa servering (de skal ikke ligge i forbindelse med rummet hvor andre gæster sidder og spiser på normal vis (borde og stole), det virker mærkeligt)
Fantastiske lokaler, som er med til at sætte rammerne for en god mad oplevelse. Maden var super lækker og betjeningen var god og til en fin pris. Vi kommer klart igen!
Fantastisk oplevelse og rigtig god service 👏👏👏👏
Meget lækker mad. Hyggelig restaurant og god service. Ikke sidste gang jeg kommer på Kiin Kiin.
Vi bestilte mad på kiin kiin to go. Maden var kedelige, deres rød karry ret mindede mest af alt om en chinabox købt i netto for 20 kr. Denne ret kostede så bare 125kr., nuddelsalaten var gennemført kedelig. Deres Pad Kra Pow mindede om at man havde tømt køleskabet for rester og bikset det sammen. Sidder tilbage med en følelse af at være snydt. Lad være med at købe her.
Forfærdelig mad og stank af kælder.
den ene ret var uspiselig pga mængden af chili, hvilket jeg undrer mig over, at tjeneren ikke spørger ind til, når retten skal være så stærk. på alle andre restauranter spørger de om styrke, når de ved, at en ret er meget stærk.
den anden ret bad vi om at få lidt ekstra chili til hvortil tjeneren svarede, at vi kunne lige smage retten før vi bad om mere chili. han sagde, han ville komme tilbage, og spørge om vi ville have mere chili senere, men de kom aldrig og spurgte, så vi fik aldrig mere chili til den anden ret.
derfor to mislykkede retter, som vi ikke brød os om. den ene var uspiselig, og den anden smagte ikke af noget.
derudover stank stedet af kælder, hvilket ikke er særlig appetitvækkende.
Jeg var inde og spise på Kiin Kiin Århus i Mandags og maden var rigtig lækker lige for at starte med det gode.
Servicen som betyder meget for mig var meeget speciel og jeg havde lidt højere forventninger til dem. Vi blev primært betjent af en ung mand som var den eneste der snakkede dansk og man kunne godt mærke at han ikke havde en naturlig tilgang til at være tjener. Vi ventede på den sidste i vores selskab og han valgte at bruge meget af sin tid på at stå og kigge på os, utrolig akavet... De kunne ikke finde ud af at afrydde vores bord for tallerkener på de rigtige tidspunker. Der var heller ikke nogle af tjenerene der kunne svare os på hvad de serveret... Jeg kunne bedre svare på hvad de serveret men da vi spurgte hvad det var for en dip vi havde fået (der står tomat dip i menuen) Svarede vores mandlige tjener at det var bare at det var en chili mayo, utrolig informerende... Det skal lige sige at de mænd der snakkede engelsk var super søde og gode til at spørge om hvordan vi havde det.
Det der skuffede mig mest var vandet! Vi købte 4x familie menuer til 350 pr. person, massere af drinks og sodavand Og vandet kostede 45 pr. flaske med 75 ml også selvom vi både havde købt drinks og sodavand. Utrolig skuffende i forhold til at det koster dem ingen ting at fylde den op og det giver bare sådan en god ekstra service, og nu arbejder jeg selv på en resturent og når man køber andre drikkevarer giver vi gratis kildevand/vand med brus hele aftenen da det koster os intet i indkøb. Dette gjorde mig ret forarget især når man spiser så mange retter.
Håber virkerlig at de læser denne anmeldelse for maden var lækker men tror bare at det bliver takeaway næste gang...