Schoen in verkeerde maat besteld en een 'omruiling' gevraagd via de website. 1e bestelling ingeleverd bij ParcelShop en bewijs van inlevering ontvangen. Daarna niets meer gehoord. De retourzending zit... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Laat deze webshop aan je voorbij gaan Zeer onbeschofte klantenservice, halen allés uit de kast om je retourzending niet te moeten aannemen. Denk twee keer na voor je hier wat koopt. Jammer dat ze do... Se mere
Virksomheden har svaret
Webshop prijst aan met: "voor 22u besteld, volgende dag in huis" NOT! Ik wacht nu twee dagen, zonder nader bericht. Prijzen aanlokkelijk. Bestellen, makkelijk. Service en lever... Se mere
Heb gisteravond laat de New balance 9060 black/grey besteld. Kreeg ze meteen de volgende dag geleverd via postNL. Nou super tevreden en wat zitten deze schoenen heerlijk! Bedankt voor de snelle e... Se mere
Virksomheden har svaret
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 66 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Hele fijne webshop
Hele fijne webshop die meedenken in een goede oplossing. Ook de prijs van mijn mooie Uggs was een stuk voordeliger dan bij andere winkels. Mijn bestelling was supersnel verzonden en had ik de volgende dag al in huis. Heel graag tot een volgende keer!

Perfecte levering
Ik heb vrijdag iets besteld en zaterdag werd het geleverd, keurig verpakt en zending prima te volgen met dhl .

Mijn pakket niet gehad
Mijn pakket niet gehad. Baas komt alleen met een vergoedings bonnetje terwijl na zo een nare ervaring ik daar niet meer wil shoppen. Bellen lukt niet en elders komt er geen reactie meer! Er komt een aangifte tegen jullie als jullie niet komen met een passende en eerlijke oplossing hier voor. Mijn buren zijn getuigen met het gesprek van de bezorger waarbij hij zegt niet te weten waar mijn pakket is.. Dus graag willen jullie contact opnemen met mij?

Prima service
Snelle levering, correcte afhandeling en prima service. Fijn schoenen voor een nog fijnere prijs! Achteraf betalen met Klarna was geen probleem.

Snel geleverd
Super snel geleverd, zoals beloofd de volgende dag in huis. Geen problemen ondervonden met de betaling via Klarna waar andere reviewers wel tegenaan liepen.
Alles was netjes verpakt en ik ben duidelijk en frequent geïnformeerd via de e-mail. Je kan dus met een gerust hart via deze webshop bestellen!

Heel tevreden
Heel tevreden. Snelle bezorging en precies geleverd wat besteld. Keurig ingepakt. 's middags besteld en volgende dag in huis.

Besvarelse fra kicksshop.nl
Fijne laarsjes, mooie prijs, snel in huis!
Fijne Panama Jack laarsjes besteld, voor een superprijs. De reviews maakten mij ook huiverig, maar met Klarna toch aangedurfd. En de moeite waard geweest! Verzending via DHL, en volgende dag in huis! Zeer tevreden!

Prima webstore
Door negatieve berichtgeving was ik wat huiverig om te bestellen. Voor de zekerheid betalen met Klarna gekozen, die moet je wel bevestigen met het invoeren van je telefoonnummer en de sms-code die je krijgt anders werkt het idd niet :-D.
Verzonden met track&trace DHL, binnen 24-uur in huis (zo niet dan DHL bellen). Kortom mooie schoenen, prima prijs en service.

Besvarelse fra kicksshop.nl
Gisteren besteld vandaag in huis lekker…
Gisteren besteld vandaag in huis lekker warmbats sloffen die overal minstens 73 euro waren maar hier dus 50 euro ik dacht voor de veiligheid met Klara achteraf bestalen want de recensies zijn vreselijk! Dus nu van mij 5 sterren . Ze zitten heerlijk de sloffen en het zijn de echte ik kan ze vergelijken met de andere kleur die ik heb.
Dr Martens besteld
Dr Martens besteld. Dag erna geleverd. Top de originele in doos. Zeer keurig verpakt. Terug gestuurd omdat ik ze graag maatje groter had. Meteen een mail ontvangen
dat ze de schoenen retour hadden ontvangen, en dat het geld teruggestort werd. Zeer keurig alles. Dit bedrijf zeer zeker aan te bevelen. Zeer veel keuze op de site👌
Zeer onbetrouwbaar bedrijf
Bij dit bedrijf voor de zoveelste keer een paar nike air max 1 maat 45 besteld en betaald, om vervolgens dan weer de mededeling te krijgen, dat het bestelde product door een fout in de voorraad lijst niet leverbaar is .Het ging in 6 weken tijd 2 maal om het zelfde product en schoen maat.ze laten de koper wel voor af betalen maar afleveren daar doet men niet dus.Ondertussen beschikken ze wel over het aankoopbedrag en kunnen zij op deze manier naar hartelust speculeren .Als nog na leveren van het product blijkt bij deze firma niet tot de service . Raadzaam om hier dus geen bestellingen te plaatsen om teleurstelling te voorkomen.
Eerst zien, dan geloven. En betalen.
Ze bieden de optie "achteraf betalen". Dus ik dacht, veilige optie, daar kies is voor. Zulke wisselende reviews over 1 bedrijf heb ik nog nooit gezien! Eerst daadwerkelijk leveren, daarna daadwerkelijke betalen. Mijn bestelling is 2 uur oud en heb inmiddels 6 mails met daarin "Zodra wij uw betaling hebben verwerkt, kunnen wij de bestelling naar u verzenden."
Dat belooft weinig goeds natuurlijk.
Mochten mijn schoenen ooit nog komen zal ik deze review uiteraard aanpassen, maar vooralsnog kan ik kicksshop op de Klarna website niet eens terugvinden, en heb ik 0 verwachtingen meer. Gelukkig heb ik niet alvast betaald want dat geld zie je vast nooit meer terug.
Update: Beste,
In ons systeem is de order automatisch geannuleerd. Dit komt omdat de aanvraag voor achteraf betalen is mislukt bij klarna.
Verrassend... Ik vermoed oplichtingspraktijken. Bestel hier maar nooit.
14 februari besteld en op 20 februari…
14 februari besteld en op 20 februari nog steeds niks binnen. Track en tracé werkt niet
Dit is een scam bedrijf
Dit is een scam bedrijf. Krijg een stijltang opgestuurd in plaats van schoenen. Bestel hier niks!!!!
Webshop prijst aan met levering de volgende dag, indien voor 22u besteld
Webshop prijst aan met: "voor 22u besteld, volgende dag in huis"
NOT!
Ik wacht nu twee dagen, zonder nader bericht.
Prijzen aanlokkelijk.
Bestellen, makkelijk.
Service en levering nul (0) sterren!
Webchat wordt niet bemand.
Klantenservice per telefoon is een bandje wat verwijst naar email of website.
Review-sites als deze met maar één beoordeling, maar een 10 als beoordeling? Laat me niet lachen.
Was alle moeite voor oplichting maar gestoken in een fatsoenlijke onderneming.
Onbestaanbaar dat deze webwinkel op Trustpilot een goede beoordeling krijgt.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.