KickOffice Anmeldelser 641

TrustScore 4.5 ud af 5

4,5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De updates van verzenden en bezorgen die zeer correct overeenkwamen met de tijd! Ook de bezorger die alles op de juiste plaats zonder morren voor ons neer wilde zetten, zeer vriendelijk en beleefd wa... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

vriendelijke medewerkers. denken mee. ik had 10 tafels voor ons nieuwe magazijn besteld. ze hadden er maar 9. na contact hebben ze er 1 van andere maat geleverd. dat is mee denken met de klant.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Was nog even zoekende in mijn keuze en heb vervolgens telefonisch contact opgenomen. De man van de afdeling verkoop stond mij vriendelijk en ter zake kundig te woord, hetgeen doorslaggevend is gew... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Allereerst stond uit voorraad leverbaar, daarna mail dat er vertraging was met paar dagen. Daarna dat er nog meer vertraging was van enkele weken. Al met al gebeld over levering en gezegd dat ik er ni... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Kontormøbelforretning
  2. Leverandør af kontorudstyr

Om KickOffice

Skrevet af virksomheden

Welkom bij KickOffice

Ontdek bij KickOffice de ultieme selectie van kantoormeubelen, ontworpen om elke vergader-, ontvangst- en werkruimte te transformeren. Van ergonomische bureaustoelen tot modulaire werkstations, wij bieden oplossingen die esthetiek en functionaliteit combineren. Onze collectie, variërend van bureaus tot opbergoplossingen, is zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de hoogste standaarden van kwaliteit en duurzaamheid.

Met een rijke geschiedenis sinds 1999, staat KickOffice garant voor topservice en deskundig advies, van selectie tot levering. Of u nu een compact kantoor inricht of een uitgebreide werkplek, ons breed assortiment biedt voor ieder wat wils, passend bij alle stijlen en budgetten.

Website KickOffice

KickOffice is de plek voor kwalitatief & scherp geprijsde (kantoor-)meubelen. Wij leveren diverse kantoormeubelen, zoals bureaus, bureaustoelen, archiefkasten, ladeblokken en complete werkplekken.

KickOffice-meubilair is de perfecte oplossing voor ruimtebesparende kantoren of individuele werkplekken. Klanten kunnen kiezen uit een grote verscheidenheid aan bureaus, lockers en kasten van hoge kwaliteit in verschillende kleuren, vormen en maten, die passen bij elke behoefte en elk budget. Met jarenlange ervaring als kantoorleverancier staan ​​wij garant voor een eersteklas service van productadvies tot en met levering.

KickOffice heeft een enorme collectie kantoormeubelen en kantooraccessoires. We zijn er altijd om onze klanten te helpen met al hun kantoorbehoeften. Wat uw persoonlijke stijl of vereisten ook zijn, KickOffice heeft het product dat je nodig hebt om een ​​productieve en aantrekkelijke werkruimte te creëren.

Ons volledige assortiment aan kantoormeubilair biedt u voldoende keuze en is zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan onze hoge eisen van kwaliteit. Ons kantoormeubilair is gemaakt om lang mee te gaan en is afkomstig van de juiste fabrikanten, zodat u zeker weet dat u waar voor uw geld krijgt.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb hier een mooi in hoogte…

Ik heb hier een mooi in hoogte verstelbaar bureau met massief werkblad gekocht. De kwaliteit is erg goed en de levering ging erg snel.

20. oktober 2023

Besvarelse fra KickOffice

We waarderen uw positieve feedback enorm! We streven ernaar om onze producten snel en efficiënt te leveren, dus het is fijn om te weten dat dit ook in uw geval is gelukt. Geniet van uw nieuwe bureau en we hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle levering, alles conform verwachting. 2 kasten voor in het kantoor besteld. Precies zoals we verwacht hadden. Kasten zaten goed ingepakt. Bezorging was ook helemaal perfect.

20. oktober 2023

Besvarelse fra KickOffice

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. We hopen dat de kasten een mooie aanvulling zijn op uw kantoor en kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn!

Top!

Overzichtelijke site, makkelijk bestellen, snelle levering, duidelijke communicatie

19. oktober 2023

Besvarelse fra KickOffice

Enorm bedankt voor uw feedback en plaatsen van deze review!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Levering

alles is duidelijk en levering binnen korte tijd
wel een beetje duur (wat niet tegenwoordig)

23. oktober 2023

Besvarelse fra KickOffice

Bedankt voor uw feedback! We doen ons best om onze prijzen concurrerend te houden en tegelijkertijd een snelle en betrouwbare service te bieden.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Wat als slecht begon goed opgelost!!

De 1e keer kast in de verkeerde kleur geleverd. Gebeld en zou 5 werkdagen duren voor de juiste zou komen. Na wat aandringen zou de juiste kast na het weekend geleverd worden. Na weer thuis hebben zitten wachten werd de kast geleverd in de juiste kleur maar wel beschadigd. Dus weer bellen, in plaats van coulant te reageren waren ze vooral geïrriteerd en zou het aan de vervoerder liggen. Wat niet mogelijk is gezien waar de beschadigingen zaten. Dus weer wachten op een nieuwe kast. De 3e kast was eindelijk goed. Maar geen reactie op mijn klacht of enige compensatie voor de 3x2 uur die ik verplicht thuis moest zitten om op de kast te wachten. Kast is mooi maar bedrijf is niet echt service en klant gericht.
Naar aanleiding van mijn slechte ervaring ben ik gebeld door Sjors en hebben we alles besproken. Hij vond het ook vervelend en heeft mijn klacht gehoord en actie ondernomen. Als klant voel ik mij gehoord en is wat voelde als een rot ervaring toch zeer positief afgesloten. Daar kunnen veel bedrijven van leren. Bedankt Sjors en Wendy!!

10. november 2023
Uopfordret anmeldelse

Beste Mevrouw den Uijl,

Zoals besproken onze excuses voor de problemen, die u aanvankelijk heeft ondervonden, bij uw aankoop. We begrijpen dat de ervaring verre van ideaal was en we betreuren het dat u zich rot heeft gevoeld.

We zijn echter verheugd te horen dat we de kans hebben gekregen om de situatie recht te zetten en dat u zich gehoord voelt. Het is belangrijk voor ons dat onze klanten tevreden zijn en we streven er altijd naar om eventuele problemen op te lossen.

We willen u bedanken voor uw begrip en waardering voor de inspanningen van ons team. We zullen uw feedback intern gebruiken om onze processen te verbeteren en ervoor te zorgen dat toekomstige ervaringen soepeler verlopen.

Als u in de toekomst verdere vragen of behoeften heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn er om te helpen en staan klaar om u van dienst te zijn.

Sjors | KickOffice

pasklare serviceoplossing

had dringend bureau tafels nodig.
bij uitzondering, dus uit service mochten we diezelfde dag komen om ze op te halen

5. oktober 2023

Besvarelse fra KickOffice

Wat fijn om te horen dat we u zo snel hebben kunnen helpen! Bedankt voor uw feedback

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle levering, fijne bezorger, goed verpakt, prachtige functionele kast

30. september 2023

Precies de punten waar wij als KickOffice voor staan! Bedankt voor uw review :D

Voldoet aan verwachting

Betaling en aflevering volgens afspraak. Goed geregeld.

25. september 2023

Besvarelse fra KickOffice

Fijn om te horen! Als u in de toekomst weer iets nodig heeft, staan we graag voor u klaar. Bedankt voor uw feedback!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Goed product, slechte afspraken

De kasten die ik heb gekocht zijn prima. Echter, KickOffice heeft de leveringsafspraken niet nagekomen. Wij hebben via email duidelijke afspraken voor de tijd van levering gemaakt. De komende dag krijg ik een berich dat de kasten op een ander moment geleverd zouden worden. Ik belde de klantenservice, maar die gaf aan dat de leveringstijd niet gewijzigt kan worden.

4. september 2023

Besvarelse fra KickOffice

Het is fijn om te horen dat de kasten die u heeft gekocht in orde zijn. Het is vervelend als duidelijke afspraken worden gemaakt en vervolgens worden gewijzigd zonder overleg. We begrijpen uw teleurstelling en zullen uw feedback doorgeven. Mocht u in de toekomst weer bij ons bestellen, gaan wij voor een (nog) betere ervaring!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Retour is niet mogelijk

Retourkosten zijn onwaarschijnlijk hoog en ruilen is niet mogelijk. Uit noodzaak de verkeerde artikelen moeten houden.

29. august 2023

Besvarelse fra KickOffice

Hoge retourkosten kunnen inderdaad een uitdaging vormen bij het online bestellen van een bureautafel. We begrijpen uw frustratie en waarderen uw feedback. Als u in de toekomst weer bij ons wilt bestellen, neem dan gerust contact op om eventuele retourkosten en ruilopties te bespreken. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden.

Super

Een vriendelijk meedenkende medewerker heeft voor ons een verhuisbedrijf geregeld zodat de zware ladekast naar boven werd gebracht.
Fijne communicatie! Goed geregeld.
Dank!

29. august 2023

Besvarelse fra KickOffice

Fijne communicatie en goede regelingen dragen bij aan een positieve ervaring. Dank u wel voor uw vriendelijke woorden, en als u in de toekomst weer hulp nodig heeft, staan we graag voor u klaar!

Heel goede ervaring!

Heel mooi en stevig materiaal, conform wat op website getoond wordt. Prima en snelle levering!

14. august 2023

Besvarelse fra KickOffice

We zijn blij dat u tevreden bent met de prima en snelle levering. Bedankt voor uw positieve feedback!

Juiste aflevering

Juiste aflevering, op tijd. Vriendelijk personeel. Top kwaliteit product

14. august 2023

Besvarelse fra KickOffice

We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service en producten te bieden. Bedankt voor uw positieve feedback!

Læs mere om andre typer anmeldelser.