Khattamsterdam Anmeldelser 38

3,9

Helemaal verliefd op mijn tasjes van khatt amsterdam! Ik heb inmiddels al 3x besteld en ben meer dan tevreden over al mijn aankopen, de verzending is snel en ze staan je netjes te woord als je vragen... Se mere

Vanaf dat khatt amsterdam actief was wilde ik al een tas bestellen uiteindelijk de knoop doorgehakt om het te doen en waaaauww…. Wat ben ik blij met mijn keuze de tas past bij zoveel outfits en is kwa... Se mere

OPLICHTERSS!!!! Bestel hier niet aub. Bestelling op 7 maart. Tot nu toe niets verzonden. Ik heb ze gemaild en contact gezocht via instagram. Maar nergens reageren ze op! 🆘

3,9

God

OPLICHTERSS!!!

7. marts 2026

Hele slechte service

Hele slechte service, had een bruine tas besteld heb uiteindelijk een zwarte tas binnengekregen. Via de email contact gehad met bedrijf, de tas teruggestuurd en uiteindelijk hoor je letterlijk niks.

Hele slechte ervaring.

19. marts 2026

Wat een slecht bedrijf

Wat een slecht bedrijf! Zo zie je maar, dat influencers toch beter worden behandeld dan de klanten en het allemaal een show is voor producten. Meer dan een maand geleden een bestelling geplaatst en nog niks te horen gekregen of ontvangen. Meerdere mails en dms gestuurd en geen enkel reactie of update. Super slechte service. Krijg ik nog mijn bestelling of geld? Of is dit een scam?

1. februar 2026

Top kwaliteit

Hele mooie burgundy tas ontvangen! De kwaliteit is boven verwachting en ik ben er super blij mee! Het is echt moeilijk om zulke tasjes met zilveren hardware te vinden. Ik koop voortaan al mijn kleine tasjes hier. Jammer dat er geen grotere versies zijn van de signature bag, anders had ik die ook gekocht.

15. februar 2026

Zwaar opgelicht

Zwaar opgelicht, heb in december een bestelling geplaatst en nogsteeds niks ontvangen. Ze reageren niet op emails en liegen de boel bij elkaar!

Vrees god.

9. januar 2026

Top kwaliteit en snelle verzending!

Ik heb bij dit bedrijf een tas besteld en wat een goede kwaliteit en service. Heb er wat leuke extra’s bij gekregen, en hele snelle verzending. Ik zal hier vaker bestellen echt een aanrader dank jullie wel. Jullie hebben zeker een vaste klant erbij!

28. januar 2026

Goede kwaliteit

de afgelopen jaren heb ik vier tassen besteld bij Khatt Amsterdam en ik ben er superblij mee. De kwaliteit is top. Ik heb sommige al een paar jaar en ze hebben geen schade (Ik draag ze dagelijks).

17. marts 2025

Prachtige tas!

Ik heb een tas voor mijn vrouw gekocht bij Khatt Amsterdam en ze is er helemaal gelukkig mee! Echt prachtig gemaakt en de kwaliteit is top. Bedankt voor de mooie tas en de goede service, jullie hebben er een vaste klant bij! 😁

8. januar 2026

Geweldig

Ik heb vaker een aankoop gedaan bij KhattAmsterdam voor mijn vrouw. Zij is heel erg tevreden met de tassen. Vaste klant erbij!

5. januar 2026

Wat een rot bedrijf!!

Wat een rot bedrijf!!
0 communicatie

Twee tassen besteld, waren blijkbaar alsnog uitverkocht. En krijg mijn geld niet terug.

Niets van communicatie, alsof deze mensen van maandag op dinsdag zijn verdwenen

4. september 2025

Er dette din virksomhed?