KFC Danmark Anmeldelser

1,7

Vi fik ikke det vi bestilte, vi opdagede at der manglede dip, de havde ikke mere, mem havde så bare givet os vores ordre uden. Vi fik dog to andre da vi gik op og klagede, da vi så begynder at spise,... Se mere

Øv, havde husket det bedre… føj maden var dyr og mega kold, klam…. Pomfritterne var rå i midten og kyllingen var mega tør Salaten var 4 små stykker kylling og en håndfuld salat KUN SALAT!! billedet... Se mere

Vi skulle endelig prøve KFC, men det var desværre ikke noget godt første indtryk :( Det var tydeligt at manden foran mig var vant til, at der manglede ting i hans ordre, for han gik til siden o... Se mere

Bestilte en stor portion takeaway til en hyggeaften, betalt ved online bestilling og afhentet - vi blev snydt: der manglede 4x garlic dressing og 1 mellempomfrit - snydt for 57 kr på een ordre. Pomfr... Se mere

1. Restaurantområde

KFC Danmark

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

7 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Pomfritter ringere en dem jeg laver i…

Pomfritter ringere en dem jeg laver i køkkenet + leveret koldt +bløde

kylling ligner noget der trykket ud af min ræv købte 2 forskellige slags, begge smager elendigt og er helt bløde så det ryger i skralderen jeg skriver til kundeservice for at få penge tilbage så jeg kan gå på mcd det sq kvalitet mad nu må man så sige (update fik 30% tilbage latterligt...)

19. marts 2024

KFC Tilst - 0/10

Jeg besøgte KFC i Tilst for første gang i dag. Efter jeg havde bestilt maden via selvbetjenings-skærmen, fik jeg at vide, at de ikke havde nogle milkshakes, men jeg kunne få en sodavand i stedet for. ‘Nej!’ insisterede jeg, jeg vil have pengene tilbage. Det kunne mand ikke når man bestiller en milkshake ifm. en ‘Meal’. ‘Jo!’ sagde jeg, og så kom chefen og gave mig kontanter tilbage - de kunne ikke overfør tilbage på kortet. Vi fik så maden, hvilket smagte af intet andet end salt og olie, og samtidig opdaget, at de havde glemt at give os vores coleslaw. Lederen var høflig, men pigen ved kassen var forvirret og ret uduelig. En trust oplevelse sammenlignet med det man får i f.eks. USA og England. 0/10.

17. marts 2024

Kødet var råt og burgeren er ikke…

Kødet var råt og burgeren er ikke crispy. Burger bollen er mega tør og brændt. Smager af intet. Vil overhovedet ikke anbefale. Kasse damen så sød ud men hun ville ike give mig hendes telefon nummer. 1 stjerne er for meget, men det var det laveste jeg kunne give. Jeg bestilte en kentucky burger, men den var lavet i Danmark.

13. marts 2024

Købte en spand med kylling til 479,00…

Købte en spand med kylling til 479,00 søndag d. 3.3.24 hos KFC Ishøj,
Da vi kom hjem manglede der over halvdelen ( fritter, mos og hot-wings ) Jeg prøver at ringe til butikken men ingen tager telefonen, jeg beslutter mig for at skrive en mail.
Får først svar efter 3 dage om at de beklager og gerne vil løse sagen.
Siden har jeg intet hørt trods utallige henvendelser pr. mail. Jeg har også være forbi butikken som på ingen måde vil erkende deres fejl. Ikke engang chefen vil tale med mig men sender en af hans lakajer som bare løfter armene og sige jeg kan ikke gøre mere.
Aldrig har jeg modtaget så dårlig en service.
Det er OK at lave en fejl - men ret op på den til kundens tilfredshed.
Det bliver så et farvel og tak for altid - vil ikke handle hos en virksomhed som snyder deres kunder.

3. marts 2024

Ikke noget smag

Jeg var på kfc med min familie og vi havde bestilt meget mad det kom hurtigt men smagte ikke af så meget jeg fik 2 hotwings og kun en af dem havde let smag så det smagte ikke af noget så blev meget skuffet.

8. marts 2024

Fanemde for dårligt

Jeg var på kfc med min familie vi havde bestilt meget mad der kom hurtigt med der var alt for meget olie på noget af det og burgeren var kommet i en toastmaskine og der var alt får meget salt

8. marts 2024

Lang ventetid

Lang ventetid, mad som de ikke havde alligevel, manglende mad fra bestillingen, dårlig tilberedt, smagsløst og dyrt. Desværre en ret dårlig oplevelse.

25. februar 2024

Ubrugelig kundeservice hår i maden

Fik leveret hotwings fra KFc i tilst da jeg så modtager det er der hår i den chrispy blanding de steger det i som i meget hår jeg kontakter dem og får en auto mail hvor der står de vender tilbage inden for 6-7 hverdage det er så 17 dage siden nu

6. februar 2024

Vedr KFC Tilst

Vedr KFC Tilst. Dårlig stil de ikke vil vende tilbage på mail. Der var beskidt, madrester på borde og gulv, ikke videre appetitlig. Kyllinge burger bolle var så klæg og ulækker, at den var ikke til at spise. Der var så lidt kylling i burgeren at der skulle lup til at finde kyllinge stykkerne. Burgeren vi fik var ikke hvad der var vist på deres reklame. Der var så meget ketchup i burgeren at vi var ved at drukne i det. Det var første sidste og enste gang vi kommer ved KFC

3. februar 2024

DEN VÆRSTE KUNDESERVICE I DANMARK

Vi besøgte KFC for første gang, og det kunne meget vel være den sidste gang. Da vi vendte hjem med vores bestilling, var det tydeligt, at der manglede mad til en person. Jeg forsøgte at kontakte restauranten telefonisk, men blev hurtigt afbrudt. Efterfølgende fandt jeg en mailadresse, hvor jeg beskrev vores problem, men det tog hele tre uger, før de reagerede, og endda yderligere tid for dem at bede om flere oplysninger om vores køb. Efter endnu en ventetid konkluderede de endelig, at de ville erstatte den manglende mad.

Jeg påpegede i min kommunikation med dem, at det ville have været mere passende, hvis de havde forsøgt at kompensere os for den dårlige oplevelse, vi havde haft. Det er uden tvivl en af de værste kundeoplevelser, jeg nogensinde har haft, og jeg kan på ingen måde anbefale at købe mad hos KFC i Herning. Da det sandsynligvis er hovedkontoret, der håndterer klager, fraråder jeg stærkt at besøge KFC i Danmark overhovedet. Der er flere detaljer om vores oplevelse, men jeg har ikke lyst til at bruge mere tid på det.. ja og den sidste mail jeg skrev, fik jeg ikke noget svar på, selvom at jeg faktisk skrev den i en god tone.

16. december 2023

Uspiseligt!

Uspiseligt!
Fortjener ikke engang 1 stjerne. Kyllingen var ikke gennemstegt, og i burgeren lå der et hårdt, brunt stykke iceberg( midten af iceberg)
Jeg har aldrig fået så dårlig mad før.
Servicen er endnu værre. Medarbejderen svarede ikke engang tilbage på min kritik.
Elendig oplevelse i KFC Fields!

3. februar 2024