Konstruktørforeningen Anmeldelser 8

2,2

1. Fagforening

Konstruktørforeningen (KF) er bygningskonstruktørernes faglige organisation og Danmarks største netværk for bygningskonstruktører. Konstruktørforeningen er også faglig organisation for andre bygningsprofessionelle, der har en uddannelse, der matcher bygningskonstruktørernes. Konstruktørforeningen kan vejlede og rådgive dig på alle områder af dit arbejdsliv og understøtte din faglige udvikling.

2,2

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Op til to måneder svartider. Og virkelig skuffende hjælp eller mangel på samme

Jeg har altid forsvaret fagforeninger der tilhører en speciel faggruppe. Men efter have været medlem i konstruktørforeningen i ti år nu og så har jeg haft brug for hjælp en enkelt gang til en banal sag. Må jeg nok erkende at jeg skal finde en anden fagforening. Lang historie kort Jeg stopper i et firma firmaet trækker penge på min lønseddel for en telefon jeg selv har betalt men fordi HR har lavet en fejl i aftalen i firmaet mener de at jeg skal betale skat af to telefonens værdi under hele sagen der har varet fra maj måned 2025 har jeg nu i januar 2026 først fået fagforening endelige svar som ikke mener at der er noget man kan gøre under hele sagen har fagforeningen givet mig medhold og pointere at der flere steder står direkte at jeg frit kan beholde telefonen men pludselig vender de på en tallerken (for mig virker det som om beløbet er for småt og sagen er for lille til at Konstruktørforeningen gider at gå videre med sagen )

14. januar 2026

Inkompetent rådgivning og vejledning!

Inkompetent rådgivning og vejledning!
Kontraktindgåelse: Vedkommende som gennemgik min kontrakt havde større interesse i at gabe og sove sig igennem samtalen, end at læse kontrakten igennem og komme med konstruktivt input. Jeg måtte nærmest hive tingene ud af vedkommende, da vedkommende ingen interesse havde i at læse kontrakten igennem.
Stiller KF et spørgsmål på mail: Spørgsmål har KF ingen interesse i at besvare fra mig. Jeg ringer for at følge op, men her tager KF intet ansvar, og sender mig videre, og fortæller mig, at de er på sagen. Det ender med, at man intet hører tilbage.
Hvorfor skal man være medlem af en forening, der ikke varetager et medlems interesser, men udelukkende giver inkompetent og intetgivende service og rådgivning?
1 stjerne, da man ikke kan give 0.

24. oktober 2021

Hvad betaler man til?

Hvad betaler man til?

- Kontaktede KF da jeg havde stresssymptomer og havde brug for at tale en konsulent - de henviste mig til PFA. De kunne ikke hjælpe.

- Fik nyt job, denne gang i det offentlige. Deres lønforhandling krav var 500kr udover grundlønnen? En kollega fik samme beløb? Og beklagede sig - pludselig ville de forhandle med 5000kr mere? Samme udd, erfaring mm.

- Min første arbejdsgiver skyldte mig penge i pension - kontaktede KF i april, i oktober endte firmaet med at gå konkurs og fik aldrig pengene. De truede med advokater, frister for indbetaling osv osv. og ved vær overskridelse af givende frist, fik de en ny trussel og ny frist.
Har haft ligne sag med 3F - her gik 4 dage.

Har forhandlet bedre vilkår og løn selv, en overenskomst og lønforhandlere har kunne.

5. november 2020

Dårlig behandling af deres medlemmer

Hvis du får behov for hjælp, vil du formentlig møde samme svar som jeg har modtaget.
(Det er nemmere hvis du gør det selv), eller (det har vi ikke lige kompetencer til),
så er det bare jeg bliver i tvivl om hvad der er jeg har meldt mig ind i og betaler til.
Troede ens fagforenig var der til at hjælpe en igennem en svær tid/periode af ens arbejdsliv, men der blev jeg svært skuffet.

14. oktober 2020
Vis anmeldelser på alle sprog. (8 anmeldelser)