Banner for Keukens De Abdij - Tielt-Winge

TrustScore 4.5 ud af 5

Gouden Kruispunt 33, 3390 Tielt-Winge, Vlaams-Brabant, BE

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We hebben gisteren onze keuken gekocht bij jullie. De verkoper Thomas nam alle tijd voor ons toen we in weekend voor 1ste keer langs kwamen. Tijdens zijn vrije dag zorgde hij zelfs dat wij ons ontwerp... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij hebben gisteren een nieuwe keuken bij jullie gekocht. Niks dan lof voor de verkoper Thomas. Heel heel vriendelijk en zeer goed op de hoogte van alles. Helemaal niks opdringen. Zeer welkom in... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij zijn langs geweest bij De Abdij Keukens voor het ontwerpen van onze nieuwe keuken en zijn heel tevreden over de service en begeleiding die we gekregen hebben. Een speciale dank aan Ginny vo... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Køkkenindretningsbutik
  2. Indretningsentreprenør
  3. Køkkenrenovering

Om Keukens De Abdij - Tielt-Winge

Skrevet af virksomheden

Over ons

Achter Keukens De Abdij schuilt meer dan een naam. Het huis, opgericht in 1980 door familie Van den Brande, ligt naast de oude abdijpoort in Ninove. De keukenafdeling kende sinds haar oprichting een enorme groei. Het ontwerpen en plaatsen van keukens op maat werd een echte passie.

Vandaag is Keukens De Abdij uitgegroeid tot dé keuken trendsetter in Vlaanderen. Met 13 keukenwinkels zetten we in op een echte keuken beleving. Dé ideale plek voor wie op zoek is naar een nieuwe keuken. Onze adviseurs en interieurarchitecten staan voor je klaar met eerlijk en professioneel advies op maat van jouw project.

Waarom kiezen voor Keukens De Abdij?

Skrevet af virksomheden

✅ Familiebedrijf sinds 1980
✅ Persoonlijke binnenhuisarchitecten
✅ Belevingstoonzalen
✅ Multimassieve Kern®
✅ Levenslange service
✅ 2 jaar prijsvast

Ontdek onze garanties

Bij ons ben je zeker van puur vakmanschap!

2 jaar prijsvast reserveren

Reserveer vandaag je nieuwe keuken aan de beste prijs van vandaag en duik zonder zorgen je verbouwingen in. Zo geniet je tot 2 jaar na je aankoop van een kwaliteitskeuken aan een eerlijke en vaste prijs.

Levenslange service garantie

Wij garanderen jou een optimale en levenslange service garantie op onze kasten. Je betaalt geen werkuren of verplaatsingskosten bij eventuele herstellingen aan je keuken. Onze dienst na verkoop staat steeds ter beschikking!

Multimassieve Kern

Hét beste interieurproduct op de markt, aangegeven door onafhankelijke experts, getest en gevalideerd! Ervaar vooral zelf de ongeëvenaarde kwaliteit van onze exclusieve kastenlijn in één van onze belevingstoonzalen.

Kontaktoplysninger

• Gouden Kruispunt 33, 3390, Tielt-Winge, Vlaams-Brabant, Belgien

• +3216311360

Inspiratiegids 2026

Blader door onze nieuwe inspiratiegids met de nieuwste keukentrends.

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

30 anmeldelser

5 stjerner
4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

634 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super tevreden over de beurs Dincer…

Super tevreden over de beurs Dincer Gunay

18. januar 2026

Besvarelse fra Keukens De Abdij - Tielt-Winge

Dank u wel! Leuk dat u zo tevreden was over je bezoek op de beurs, onze Dincer doet het daar duidelijk goed!

Vriendelijke groet

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer tevreden over De Keukens van de…

Zeer tevreden over De Keukens van de Abdij. Professionele en vriendelijke begeleiding, duidelijke communicatie en een mooi eindresultaat. De kwaliteit en afwerking van de keuken zijn top. Absoluut een aanrader. Dankjewel Bart!

17. januar 2026

Besvarelse fra Keukens De Abdij - Tielt-Winge

Dank u wel voor deze geweldige review! Professioneel, duidelijk en met een lach, zo werken we het liefst. Bart krijgt dit zeker te horen!

Vriendelijke groet

Uitstekend geholpen bij Dincer Gunay

Uitstekend geholpen bij Dincer Gunay. Mooie keuken met levenslange service garantie.

12. januar 2026

Besvarelse fra Keukens De Abdij - Tielt-Winge

Dankjewel voor het vertrouwen. Fijn dat Dincer jullie zo goed heeft kunnen begeleiden en dat de keuken helemaal klopt. Daar mag je op rekenen, vandaag en op lange termijn!

Vriendelijke groeten

Zeer goed verdergeholpen!

Zeer goed verdergeholpen door de verkoper. Ik kreeg antwoord op al mijn vragen. Verkoper Arno nam rustig zijn tijd om alle opties mee te bespreken.

Uitstekende ervaring

11. januar 2026

Besvarelse fra Keukens De Abdij - Tielt-Winge

Dankjewel voor je mooie woorden. Arno heeft duidelijk weer zijn handelsmerk bovengehaald: rustig blijven, alles uitleggen en geen enkele vraag laten liggen. Dat doet hij met dezelfde kalmte alsof hij tijd in overvloed heeft. Fijn dat je zo goed geholpen werd.

Vriendelijke groeten

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeer teleurstellende ervaring, geen aanrader.

Onze ervaring met Keukens De Abdij is bijzonder negatief. De keuken werd geplaatst in onze nieuwbouwwoning, waar we ondertussen 2 jaar wonen, en van bij de start liep het mis. De plaatsing gebeurde door een onderaannemer en was zeer slecht afgewerkt: detailafwerking ontbrak, siliconen moesten we zelf aanbrengen, de omkapping van de dampkap was niet correct afgewerkt,…
Ondanks talloze telefoontjes en mails kwam er nooit een constructieve oplossing, terwijl de prijs hoog was. Kort na de plaatsing werd zelfs gevraagd om een negatieve review te verwijderen. De “compensatie” voor alle fouten (ipv reparatie/herstel) bestond uit pannen die niet compatibel waren met onze inductiekookplaat.
Nu, twee jaar later, merken we het ontbreken van kwaliteits op vele vlakken. Tevens een probleem met de microgolfoven, een ernstig veiligheidsdefect met reëel brandgevaar. Ook nu wordt dit niet ernstig genomen en verschuilt men zich achter de verlopen garantietermijn. Alvorens informatie in te winnen bij de klant, lacht men je uit in je gezicht. Een zeer onprofessionele, eerder agressieve houding die we niet voor het eerst opmerken.
Als ik hiermee ook maar iemand kan waarschuwen. Ik had zelf graag vooraf deze informatie gehad.

Update situatie lente 2026: enige tijd na het plaatsen van deze review werden wij telefonisch gecontacteerd met het voorstel om een nieuwe microgolfoven te ontvangen in ruil voor het verwijderen van onze negatieve review. Deze reactie bevestigt voor ons net de kern van onze review: het probleem beperkte zich nooit tot het defect van de microgolfoven, maar betreft vooral de gebrekkige klantenservice en de onprofessionele manier waarop er met onze klachten werd omgegaan.

8. januar 2026

Besvarelse fra Keukens De Abdij - Tielt-Winge

We betreuren dat deze ervaring zo wordt ervaren. Een aantal uitspraken in deze review komen niet overeen met onze dossier- en servicegegevens en worden momenteel nagekeken in ons CRM.
Keukens De Abdij blijft steeds bereid om concrete en aantoonbare technische problemen te bekijken en op te volgen binnen de geldende garantie- en servicevoorwaarden.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mooie toonzaal en vriendelijke verkoper

Vriendelijke verkoper, die mee denkt over de realisatie van je ontwerp.
Veel te bezichtigen in de toonzaal. Heel fijn dat je ontwerp niet meteen bindend is, maar dat dit na bespreking met de binnenhuisarchitect nog kan aangepast worden.

3. januar 2026

Besvarelse fra Keukens De Abdij - Tielt-Winge

Zalig om te lezen, dankjewel! 😊 Fijn dat je onze toonzaal en het meedenken zo positief hebt ervaren. We geloven sterk in vrijheid tijdens het ontwerpproces: samen aftoetsen, bijsturen waar nodig en pas beslissen wanneer alles klopt.

Overaal aan gedacht

Overaal aan gedacht, eindelijk ga ik mijn droomkeuken krijgen dankzij Dincer Gunay

4. januar 2026

Besvarelse fra Keukens De Abdij - Tielt-Winge

Dankjewel voor deze fijne woorden!

Dit is Dincer zoals we hem kennen: betrokken, meedenkend en pas tevreden wanneer alles klopt. Mooi dat hij jouw droomkeuken mee werkelijkheid maakt.

Goed geholpen door Chrissy en Dincer

Wij hadden al 4 offertes van andere keukenbouwers, we kregen een telefoontje van Chrissy, eerst dachten we gaan we nou nog een keer luisteren bij een keukenbouwer, zij had ons overtuigd om een afspraak te maken, later werden we fantastisch geholpen door Dincer Gunay. Hij had een veel beter ontwerp gemaakt en een veel beter prijs. Wij zijn dan ook direct overstag gegaan.

28. december 2025

Besvarelse fra Keukens De Abdij - Tielt-Winge

Wat een mooie bevestiging, dankjewel!

Fijn dat Chrissy jullie toch heeft kunnen overtuigen om langs te komen, en dat Dincer het verschil maakte met een sterk ontwerp en een scherpe prijs. Mooi dat alles zo samenkwam. Op naar een geslaagd vervolg!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij hebben onze droomkeuken gevonden

Recent hebben wij hier onze keuken laten samenstellen door adviseur Dincer. Wat heeft hij ons vriendelijk ontvangen en een prachtig ontwerp gemaakt! Ook de persoonlijke binnenhuisarchitect Ellen die wij toegewezen kregen van Keukens de Abdij heeft de puntjes op de i gezet.

28. december 2025

Besvarelse fra Keukens De Abdij - Tielt-Winge

Dit zijn mooie woorden voor ons team Tielt-Winge.

Dat Dincer jullie zo vriendelijk ontving en meteen een raak ontwerp neerzette, en dat Ellen (TOP) binnenhuisarchitect de puntjes op de i zette, maakt dit tot een sterke tandem.

Top ervaring

Hele goede ervaring genoten bij keukens de Abdij Tielt-Winge, zowel Bart als Dincer hebben ons zeer vakkundig geholpen, en wisten onze droomkeuken te realiseren binnen enkele uren. Bedankt!

27. december 2025

Besvarelse fra Keukens De Abdij - Tielt-Winge

Wat fijn dat wij jullie droomkeuken hebben mogen realiseren! We zijn blij met jullie positieve ervaring en danken jullie hartelijk voor de mooie woorden over onze mensen hun deskundigheid.