Virksomheden har svaret
Uitstekend geholpen door Shawn. Correct verloop van gans het proces, verkoop tot plaatsing. Ik zou Keukens de Abdij en Shawn in het bijzonder warm aanbevelen.
Virksomheden har svaret
Onze nieuwe keuken voldoet volledig aan onze verwachtingen. Shawn dacht actief mee en hield rekening met al onze wensen. Een positieve ervaring van begin tot einde !
Skrevet af virksomheden
Skrevet af virksomheden
Bij ons ben je zeker van puur vakmanschap!
Maalse Steenweg 166, 8000, Brugge, West-Vlaanderen, Belgien
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Besvarelse fra Keukens De Abdij - Brugge
Wij hebben deze zaak leren kennen op Batibouw 2026. Toen hebben we een goede uitleg gekregen over de materialen en de kwaliteit van dit familiebedrijf. Nu in juni 2026 eerste maal bezoekje gebracht aan Keukens de Abdij te Sint-Kruis en werden goed ontvangen door verkoper Shawn. In de winkel kregen we nog een korte uitleg, daar we reeds op Batibouw geweest waren. Shawn is een zeer vriendelijke verkoper en staat open voor een goed gesprek. We vertelden ook dat we reeds bij Eggo een offerte hadden gekregen. We konden hier open over praten. Keukens de Abdij is zichtbaar kwalitatiever dan Eggo en dit was ook een eerste doorslag om niet te kiezen voor Eggo.
Tijdens een actieweekend in juni brachten we opnieuw een bezoekje aan Keukens de Abdij te Sint-Kruis en werden we ontvangen met een glaasje cava. Heel goed ontvangen door verkoper Jorn. Nog een rondleiding gehad, keuken op papier gezet en alles besproken. Door dit actieweekend krijgen we een hele mooie prijs en tekende we dit weekend voor onze nieuwe keuken.
Nu nog later samenzitten met binnenhuisarchitect ... en dan wachten tot januari tot de nieuwe keuken komt. We zijn in blijde verwachting.
KEUKENS DE ABDIJ ... een positieve ervaring !

Besvarelse fra Keukens De Abdij - Brugge
Heel tevreden over het volledige traject bij Keukens De Abdij en de samenwerking met Shawn. We werden goed ontvangen, kregen duidelijke uitleg en voelde ons niet onder druk gezet. De keuken is prachtig geworden en alles werd correct afgewerkt. Bedankt voor de fijne service!

Besvarelse fra Keukens De Abdij - Brugge
Gekocht op Batibouw en zeer goed ontvangen in de toonzaal in Brugge. Benieuwd naar het eindresultaat!

Besvarelse fra Keukens De Abdij - Brugge
Ik ben bij De Abdij Keukens geweest voor een offerte voor een nieuwe keuken. Aan de kwaliteit en deskundig advies twijfel ik niet, wel aan de correctheid van de firma.
Er werd meteen sterke druk uitgeoefend om dezelfde dag nog een bestelbon te ondertekenen. Men stelde voor dat ik het document mee naar huis mocht nemen om erover na te denken (24uur), maar ze hielden wel een doordruk/kopie achter met mijn handtekening dan op.
Ik heb de bestelbon NIET ondertekend, omdat de hoge druk mij niet beviel. In de betaalvoorwaarden stond dat bij ondertekening meteen een voorschot van 30% verschuldigd zou zijn. Verder moest nagenoeg het volledige bedrag betaald worden vóór levering, met slechts €500 die men eventueel zou achterhouden na plaatsing. Op een totaal van ongeveer €30.000 vond ik dat erg weinig zekerheid.
Daarnaast was de offerte niet gedetailleerd genoeg, wat het risico op meerprijzen achteraf groot maakt.
De verkoopaanpak voelde erg opdringerig aan. Voor zo’n grote investering verwacht ik rustig te kunnen nadenken zonder druk.
Uiteindelijk heb ik niets besteld. Ik raad anderen aan om nooit dezelfde dag te tekenen en alles grondig na te lezen.

Besvarelse fra Keukens De Abdij - Brugge
ik ben vooral blij met de samenwerking van krisje de binnenhuisarchitecte te brugge die mij heeft geholpen om de keuken te realiseren die beantwoordt aan zowel technische , esthetische aspecten en die ook handig is om in te werken en om te onderhouden , samengevat een harmonieus geheel
de samenwerking verliep vlot en aangenaam ook voor de specifieke noden werd actief naar een haalbare oplossing gezocht van harte bedankt hiervoor
belangrijk is om van bij de start een realistisch uitgewerkt plan te hebben met voldoende uitleg over materialen en prijs hiervan

Besvarelse fra Keukens De Abdij - Brugge
Professionele samenwerking met Shawn van Keukens De Abdij.
Correct, betrouwbaar en met oog voor detail. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en alles verliep vlot van begin tot einde. Zeker een aanrader.

Besvarelse fra Keukens De Abdij - Brugge
Bedankt Shawn voor de fijne samenwerking. De juiste man voor een schitterende maatkeuken

Besvarelse fra Keukens De Abdij - Brugge
We zijn zeer tevreden over de aanpak van de adviseurs. We kregen professionele begeleiding en kunnen niet wachten tot de nieuwe keuken in ons huisje staat :)

Perfect traject doorlopen net Shawn en binnenhuisarchitecte Danielle

Besvarelse fra Keukens De Abdij - Brugge
Heel tevreden van de service en de uitstekende hulp van binnenhuisarchitect Danielle

Klantvriendelijk,
Maken tijd om te luisteren.
Danielle neemt tijd en helpt mee om jouw droom keuken te realiseren.

Besvarelse fra Keukens De Abdij - Brugge
Zeer volledige uitleg gekregen van Adonis! Nadien professioneel geholpen door Danielle, interieurarchitecte, om alles uit te tekenen en te kiezen. We kijken uit naar de plaatsing.

Besvarelse fra Keukens De Abdij - Brugge
Goed gevoel bij verkoper Guillaume, heel mooi ontwerp. We zijn super tevreden over de plaatsing! Familie Van Daele

Besvarelse fra Keukens De Abdij - Brugge
Goed geholpen door Shawn. Goed geluisterd en passend advies om zo onze droomkeuken te ontwerpen

Besvarelse fra Keukens De Abdij - Brugge
Onze stijl hier helemaal gevonden. Danielle heeft ons goed geholpen met de indeling en kiezen van de staaltjes.

Besvarelse fra Keukens De Abdij - Brugge
We kregen tijdens de afronding van de keuken bij de binnenhuisarchitect Danielle in Brugge een zeer uitgebreide , professionele, technische, correcte en zeer vriendelijke uitleg.

Besvarelse fra Keukens De Abdij - Brugge
We werden zeer vriendelijk onthaald door Danielle. Ze vroeg ons of we iets wilden drinken en konden ondertussen samen met haar zeggen wat je juist wilden in onze toekomstige keuken. Stap per stap gaf ze ons uitleg en communiceerde duidelijk over de prijzen.

Besvarelse fra Keukens De Abdij - Brugge
Super goeie uitleg , plus technisch zeer goed op de hoogte

Besvarelse fra Keukens De Abdij - Brugge
Læs mere om andre typer anmeldelser.