KeramikLaden Anmeldelser

3,5

Det er ikke muligt at komme i kontakt med Keramikladen hverken pr. Mail, som ikke bliver besvaret. Ej heller pr. Telefon, hvor svarer oplyser om åbningstider i forretningen i Kongensgade. Men denne... Se mere

Mandag aften ved 23-tiden bestilte jeg nogle julegaver over nettet heriblandt en julegave på Keramikladen.dk Jeg fik en mail tidligt dagen efter om, at min vare var sendt af sted og da jeg var hjem... Se mere

Jeg har for første gang handlet hos jer og er super tilfreds med min levering og min vare svare til billeder og forhåbninger i forhold til billeder og beskrivelser på jeres hjemmeside. Det er ik... Se mere

1. Køkkenudstyrsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Keramik- Stentøj og Porcelæn, Stort udvalg i Polsk Keramik.

Middel

Svarer typisk inden for 1 uge

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Fik krus i julegave

Fik krus i julegave, hvor der desværre var en fabrikationsfejl på det ene. Sendte mail og billede, og 10 dage senere modtog jeg et nyt 👍
Jeg synes, det er super god og hurtig service 🙂 - og i øvrigt lækre krus....

11. januar 2020

Smukt og god kvalitet

Jeg bestilte krus, frokosttallerkener og skåle for et halvt års tid siden og er yderst tilfreds ^^ Det hele er i god kvalitet og pynter flot på bordet.
Leveringen var god og uproblematisk. Det hele var pakket fint og så vidt jeg husker uden plastik.
Det kan klart anbefales til alle andre :)

30. december 2019

Super god service!

Har handlet en del hos Keramikladen gennem de sidste 3-4 år, og er super tilfreds med mine køb. Stellet er meget robust og ligner stadig nyt. Den sidste levering havde lidt problemer, men de blev løst hurtigt og effektivt, og fik samtidig en lille gave, som plaster på såret. De varmeste anbefalinger her fra.

12. december 2019

Revnede frokost tallerkner

Meget fine ting, og fin leverance. MEN 2 frokost tallerkner der er revnet, efter ca. Et halvt års brug. Skrevet til dem, for at spørge om de havde haft lignede tilfælde, hvilket de naturligvis ikke havde haft. Men hele tiden kommer de med uden om snak, som send et billed (hvilket var det 1. Jeg gjorde). 3 gange har vi nu skrevet sammen, hvor jeg endte med at skrive, vi ikke kom videre med sagen på denne måde. Jeg hørte så heller ikke mere fra dem.

16. juli 2019

Hvorfor får man ikke de vare man har…

Hvorfor får man ikke de vare man har bestilt og betalt for? Hvorfor er det tlf nr der er oplyst ikke til keamikladen, men til en sur dame.

15. april 2019

Hej Maibritt.

Mange tak for din anmeldelse.

Vi har haft ringet til dig og givet dig pakkenummeret til afhentning. Pakken var sendt dagen efter din afgivelse af ordre og har været klar til afhentning 3 dage efter du oprettede ordren.

Vores system sender automatisk ordrebekræftelse samt track and trace med pakkenummer.

Du har sendt en mail til os efter nogle dage, den har vi besvaret, men da vi ikke fik noget svar ringede vi til dig. Her fik vi oplyst at du ikke havde modtaget nogle mails fra os og at den heller ikke var i din spammappe.

Vi forstår det ikke da det ikke er noget vi har oplevet før og vi har sendt mange 1000 ordre gennem årene.

Vi er glad for at sagen nu er løst og du har modtaget det keramik vi har sendt til dig.

Vibeke Kristensen

KeramikLaden.

Absolut intet negativt at udsætte

Absolut intet negativt at udsætte. Varerne er utroligt smukke og billederne lever slet ikke op til hvor flotte de er i virkeligheden. På fragt heller intet at udsætte pap og pap-papir som emballage hvilket er så skønt at se når man går op i miljøet. Skal jeg absolut sætte en finger på noget så er det at de fleste firmaer sender en bekræftelse på at varen er afsendt. Så altså ordrestatus kunne jeg ikke se. Jeg mailede selv for at få svar på det som så kom i dag hvor jeg havde fået besked at pakken lå klar til afhentning. Men bestemt ikke noget af betydning og det er langt fra sidste gang jeg handler hos dem 😊 alt var simpelthen til UG

15. januar 2019

Bedste bryllups-service!

Vi ønskede os stel fra Keramikladen i bryllupsgave og fik den bedste service, hvor Keramikladen lavede en underside på deres webshop med vores ønsker, så gæsterne kunne bestille direkte fra den og der ingen dubletter blev. Vi fik det smukkeste stentøj i gave og var fuldt ud tilfredse!

27. november 2017

Manglende mulighed for kontakt

Ej heller pr. Telefon, hvor svarer oplyser om åbningstider i forretningen i Kongensgade. Men denne er ikke åben.
Hvis forretningen er permanent lukket, kan man jo oplyse om det på vinduerne. Jeg er træt af at blive ved med at gå forgæves.
Margith Y. Jensen.

27. oktober 2016

Hej Margit.

Det er korrekt at butikken er lukket i Odense og næsten tømt, det er jo netop derfor at der ingen åbningstider er. Det har vi annonceret de steder vi har kunnet på blandt andet facebook og i vores nyhedsbrev. Vi forsætter på www.keramikladen.dk har stadig forhandlere og forventer at genåbne vores butik i Brenderup december 2017.

Reklamation fungerer ikke.

Det er fine varer og de er godt pakket ind, MEN jeg har skrevet 6 gange over 1 måned og reklameret over en tallerken, og jeg har stadig ikke modtaget en ny. Det er stærkt utilfredsstillende

27. september 2016

Besvarelse fra KeramikLaden

Vi har besvaret alle dine henvendelse, din reklamation en nuance blå i et mønster som var lysere en de tilsvarende mønstre. Du blev så tilbudt og har fået tilsendt gratis med fri porto tallerken i et andet mønster. Syntes ikke vores service i dette tilfælde har kunne være bedre..

Produktet fejler ikke noget og er nuancerne er præcist - som alle andre spisetallerkener i det sæt.

Som vi har skrevet frem og tilbage om har vi været usikker på hvad du mente, vi har også som forklaret ikke haft andre tallerkener i butikken vi har kunne sammenligne med. Da vi så konstaterede der ikke var en fejl på tallerken, tilbød vi et andet mønstre der faldt mere i din smag.

Vi har ikke kunne gøre det hurtigere, da vi har afventet at få sættet hjem.

Med venlig hilsen Vibeke Kristensen

Rigtig god virksomhed med godt håndværk

Jeg bestilte 12 store krus som en julegave. De er rigtig flotte og svarer præcis til beskrivelsen på hjemmesiden.,jeg vil endda sige, at de virker mere gedigne og holdbare, end som man ser dem på billederne. De er desuden rigtig dejlige at drikke af - gode at holde ved.

7. januar 2015

Troværdig hjemmeside

Jeg har købt 8 buttede krus og en kande. Udseende, herunder størrelse og farver svarede 100 pct. til, hvad jeg forventede at modtage.
Det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler hos keramiladen.dk.

24. august 2014

Hurtig og Sikker levering!

Jeg fik en mail tidligt dagen efter om, at min vare var sendt af sted og da jeg var hjemme fra arbejde, lå der en seddel i postkassen om at den var klar til at blive hentet på posthuset.
Jeg kan helt sikkert anbefale hjemmesiden!

8. december 2012

6 stk. store middagstallerkner

Hurtig levering må jeg sige!
6 flotte tallerkner har jeg modtaget, og hvor er man fristet til at købe mere. Det er bare superflot! Skulle det ske, at der var en "fejl" på, gør det ikke noget, at man kan se, at det er håndværk! Jeg bestiller igen!

4. september 2012