Det er ikke muligt at komme i kontakt med Keramikladen hverken pr. Mail, som ikke bliver besvaret. Ej heller pr. Telefon, hvor svarer oplyser om åbningstider i forretningen i Kongensgade. Men denne... Se mere
Mandag aften ved 23-tiden bestilte jeg nogle julegaver over nettet heriblandt en julegave på Keramikladen.dk Jeg fik en mail tidligt dagen efter om, at min vare var sendt af sted og da jeg var hjem... Se mere
Jeg har for første gang handlet hos jer og er super tilfreds med min levering og min vare svare til billeder og forhåbninger i forhold til billeder og beskrivelser på jeres hjemmeside. Det er ik... Se mere
Keramik- Stentøj og Porcelæn, Stort udvalg i Polsk Keramik.
skovhaven 26, 5464, Brenderup, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Jeg har nu handlet hos keramikladen et par gange og der har aldrig været nogle problemer.
Fik krus i julegave, hvor der desværre var en fabrikationsfejl på det ene. Sendte mail og billede, og 10 dage senere modtog jeg et nyt 👍
Jeg synes, det er super god og hurtig service 🙂 - og i øvrigt lækre krus....
Jeg bestilte krus, frokosttallerkener og skåle for et halvt års tid siden og er yderst tilfreds ^^ Det hele er i god kvalitet og pynter flot på bordet.
Leveringen var god og uproblematisk. Det hele var pakket fint og så vidt jeg husker uden plastik.
Det kan klart anbefales til alle andre :)
Har handlet en del hos Keramikladen gennem de sidste 3-4 år, og er super tilfreds med mine køb. Stellet er meget robust og ligner stadig nyt. Den sidste levering havde lidt problemer, men de blev løst hurtigt og effektivt, og fik samtidig en lille gave, som plaster på såret. De varmeste anbefalinger her fra.
Pengene for købet er trukket på min konto dagen efter bestilling.
Har nu rykket 2 gange pr mail for at vide hvad der sker med min ordre men ingen svar
Så dårlig dårlig dårlig service
Johannes, Blokhus
Meget fine ting, og fin leverance. MEN 2 frokost tallerkner der er revnet, efter ca. Et halvt års brug. Skrevet til dem, for at spørge om de havde haft lignede tilfælde, hvilket de naturligvis ikke havde haft. Men hele tiden kommer de med uden om snak, som send et billed (hvilket var det 1. Jeg gjorde). 3 gange har vi nu skrevet sammen, hvor jeg endte med at skrive, vi ikke kom videre med sagen på denne måde. Jeg hørte så heller ikke mere fra dem.
Hvorfor får man ikke de vare man har bestilt og betalt for? Hvorfor er det tlf nr der er oplyst ikke til keamikladen, men til en sur dame.

Besvarelse fra KeramikLaden
God og hurtig effektiv betjening.God og solid og omhyggelig indpakning.
Billederne på vinglassene er i virkeligheden smukkere. Varerne leverer fuld ud op til beskrivelsen. Meget tilfreds.
Absolut intet negativt at udsætte. Varerne er utroligt smukke og billederne lever slet ikke op til hvor flotte de er i virkeligheden. På fragt heller intet at udsætte pap og pap-papir som emballage hvilket er så skønt at se når man går op i miljøet. Skal jeg absolut sætte en finger på noget så er det at de fleste firmaer sender en bekræftelse på at varen er afsendt. Så altså ordrestatus kunne jeg ikke se. Jeg mailede selv for at få svar på det som så kom i dag hvor jeg havde fået besked at pakken lå klar til afhentning. Men bestemt ikke noget af betydning og det er langt fra sidste gang jeg handler hos dem 😊 alt var simpelthen til UG
Vi ønskede os stel fra Keramikladen i bryllupsgave og fik den bedste service, hvor Keramikladen lavede en underside på deres webshop med vores ønsker, så gæsterne kunne bestille direkte fra den og der ingen dubletter blev. Vi fik det smukkeste stentøj i gave og var fuldt ud tilfredse!
Vi er kørt fra sorø til brenderup og holder foran en MEGET LUKKET butik!
Det er jeg sku sur over😫
Idag den 13/7 - 2017 kl 1132
Vi kører så turen hjem igen! Øv øv
Ej heller pr. Telefon, hvor svarer oplyser om åbningstider i forretningen i Kongensgade. Men denne er ikke åben.
Hvis forretningen er permanent lukket, kan man jo oplyse om det på vinduerne. Jeg er træt af at blive ved med at gå forgæves.
Margith Y. Jensen.

Besvarelse fra KeramikLaden
Det er fine varer og de er godt pakket ind, MEN jeg har skrevet 6 gange over 1 måned og reklameret over en tallerken, og jeg har stadig ikke modtaget en ny. Det er stærkt utilfredsstillende

Besvarelse fra KeramikLaden
Jeg bestilte 12 store krus som en julegave. De er rigtig flotte og svarer præcis til beskrivelsen på hjemmesiden.,jeg vil endda sige, at de virker mere gedigne og holdbare, end som man ser dem på billederne. De er desuden rigtig dejlige at drikke af - gode at holde ved.
Jeg har købt 8 buttede krus og en kande. Udseende, herunder størrelse og farver svarede 100 pct. til, hvad jeg forventede at modtage.
Det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler hos keramiladen.dk.
Yderst tilfreds, både med udvalg, kvalitet, priser og levering!
Jeg kan på det varmeste anbefale Keramikladen, alt er perfekt og hurtigt leveret.
Jeg fik en mail tidligt dagen efter om, at min vare var sendt af sted og da jeg var hjemme fra arbejde, lå der en seddel i postkassen om at den var klar til at blive hentet på posthuset.
Jeg kan helt sikkert anbefale hjemmesiden!
Hurtig levering må jeg sige!
6 flotte tallerkner har jeg modtaget, og hvor er man fristet til at købe mere. Det er bare superflot! Skulle det ske, at der var en "fejl" på, gør det ikke noget, at man kan se, at det er håndværk! Jeg bestiller igen!