Der lev skrevet at varene kom efter 2-3 dage, sendt d. 7/11 men ikke modtaget før endnu en kontakt til firmaet, hvor skylden var betalingen???. Herefter var den der dagen efter.

Jeg forespugte på et 8-lederkabel og fik oplyst at det var 0.35mm2 men da jeg modtog det var det kun 0,14mm2 . Dette havde jeg masser af - så over kr 200,- var smidt ud af vinduet. Blev dog lovet... Se mere

Havde et rigtig godt førstehånds-indtryk af " Keas " alias Henrik Krogh, med hurtige og rigtig gode tilbagemeldinger på div. mails, men blev desværre skuffet, da jeg fik tilsendt ikke alene et BRUGT... Se mere

1. TV-butik

webshoppen på www.keas.dk blev lukket i 2019 og der sælges ingen ydelser fra hjemmesiden længere.

1,1

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Rigtig god og seriøs rådgivning fulgt op af god service

Jeg var i kontakt med firmaet via mail hvor jeg stillede en række spørgsmål til løsning af en konkret problemstilling. Spørgsmål blev besvaret og genbesvaret meget hurtigt og hele tiden med anvisning til de produkter der skulle bruges. Pakken afsendt umiddelbart efter bestilling - eneste lille irritationsmoment var at jeg selv skulle hente pakken på posthuset da den ikke blev ombragt.

9. august 2012

Leveringstid overholdt. men.......

Faglig kompetent. Efter telefonisk henvendelse blev der ringet tilbage som lovet og tvivlspørgsmål blev løst. Kan dog kun give 4 stjerne, da der ikke noget sted står at leveringen er uden omdeling. Kunne se på Track&Trace at varen var ankommet til posthuset, men posten havde den ikke med. Efter henvendelse til PostDK kunne de se at det var en levering "uden omdeling". d.v.s. man selv skal afhente på posthuset. Der var dog ikke problemer med at hente samme dag. 3 dage senere fik jeg så en seddel fra post DK i postkassen om at der var en pakke til afhentning. Dette siger vel alt om PostDK. Generelt ros til KEAS.

7. august 2012

Som det skulle være

Har igen bestilt varer her, og som sidst: Levering fra dag til dag.
Alt var - som forventet - helt i orden og perfect!

Skal snart handle der igen.

19. juli 2012

hurtig levering

Jeg bestilte en føler og 2 dage senere var den leveret. Dog en lidt rodet hjemmeside.

18. maj 2012

Fungerer perfekt

De sendte først en forkert pakke, men opdagede det inden at
jeg fik forsendelsen, men straks sendte de den rigtige. Ingen problemer. Hilsen John Kirsmeier

19. april 2012