Vi købte en helt fantastisk bil hos Kc-cars, som vi desværre fandt ud af havde nogle problematikker efter en uge. Vi ringede med det samme til dem og de beklagede dybt og spurgte hvornår vi kunne... Se mere
Jeg købte min fine Peugeot 208 hos KC-Cars i udgangen af juli og bedre service end hos Kevin og Claes, skal man lede længe efter. De var meget hjælpsomme og gav plads til de tusinde spørgsmål, jeg hav... Se mere
Jeg købte d. 1 november 2024 en bil hos kc-cars. Ekstrem god service, super flink og virkelig en behagelig mand at handle med! Har haft en god mavefornemmelse hele vejen igennem! Dog var der lig... Se mere
KC Cars er en forretning, der forhandler brugte biler i topkvalitet. Biler, som er klargjorte og køreklar. Vi har mange års erfaring inde for bilbranchen og det har stor betydning for os at yde den bedste vejledning og service, når den rigtige bil for dig/jer skal vælges. Vi sætter en ære i at have tilfredse kunder, der kører herfra i den nye bil med et smil på læben og fornemmelsen af at have gjort en god handel.
Nisset Bygade 24, 8632, Lemming, Danmark
- kc-cars@hotmail.com
- www.kc-cars.dk
God service, kvalitets arbejde og fornuftige priser og hurtig betjening og reperation.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Får fikset begge vores biler hos KC Cars. Altid hjælp og service i særklasse og til de skarpeste priser👌🏻.
Købte en bil hos KC Cars sidste år.
Der viste sig at være nogle slidtagemæssige problemer med den, som jeg nu har fået udbedret til en meget konkurrencedygtig pris. Mange tak til Claes for det -og for super service i det heletaget!
Niels gjorde et flot stykke arbejde til…
Niels gjorde et flot stykke arbejde til en fair pris, super professionelt.
Kan varmt anbefales!
Jeg købte d
Jeg købte d. 1 november 2024 en bil hos kc-cars.
Dog var der lige sket en fejl, for forbremserne skulle nok ha været skiftet inden bilen forlod kc-cars. (Jeg er selv mekaniker) så jeg fiksede forbremserne og sendte regningen af sted til kc-cars. Der blev undskyldt mange gange og regningen blev betalt uden sure miner! Det kalder jeg virkelig for god kunde service!
Hvis jeg skal købe bil igen, så kigger jeg helt sikkert op til kc-cars igen!
Meget ærlige
Meget ærlige, professionelle og effektive. Jeg får kun lavet bil hos kc cars i fremtiden - keep up the good work!
Køb af første bil
Jeg har købt min første bil via KC Cars
Jeg er virkelig glad for bilen.
Serviceniveauet fra personalet er på højeste niveau.
Jeg kan derfor kun anbefale KC Cars
Findes ikke bedre!
Her får du verdens bedste service, rådgivning og vejledning. Helt igennem smilende, hjælpsomme, imødekommende og ærlige mennesker. Jeg har købt en brugt bil hos dem, og også haft brug for deres værksteds hjælp. 100% i orden, og jeg er nu fast kunde der!
Tak for jer Kevin og Claes!
Topkvalitet af reparation af bilen
Topkvalitet af reparation af bilen. Vi klart anbefale dem til andre.
Topkvalitet er det ord jeg vil…
Topkvalitet er det ord jeg vil bruge.Jeg kan stærkt anbefale værkstedet.
Silkeborgs bedste værksted
Har haft ordnet bilen 3 gange det sidste års tid ved KC Cars, og det har altid været en fornøjelse. Super god service, flinke medarbejdere, og de er altid ærlige og fair. Kan varmt anbefales.
Super go oplevelse med KC Cars
Havde en super go oplevelse med KC Cars, har netop købt bil hos dem, og alt forløb bare til UG.
Så de kan klart anbefales, og forventer også de får lov til servicere den i fremtiden nu handlen gik så godt.
Super service, aftaler overholdt. Sød og venlig modtagelse. Absolut et sted jeg vil anbefale.
Fiat 500
Jeg har købt en Fiat 500 i marts23, utrolig flinke herre at handle med, imødekommende og behjælpelige, jeg havde mange spørgsmål og har haft brug for hjælp til bilen hvilket de tog sig fuldstædig af og gjorde mig helt tryg i situationen. Kæmpe fornøjelse at handle med dem, og det bliver bestemt der jeg køre til mekaniker og forhåbelig der jeg handler min næste bil.
Tak for snakken og handlen Kevin og Claes vi ses bestemt igen 😊
altid god service her
altid god service her, kanvarmt anbefales 👍👍👍
Klasse service
Det var en fornøjelse at købe en bil hos KC Cars,
Super glad for bilen og har fået en fantastisk god service!
Vi kontaktet dem et par gange omkring afhentning af bilen. og vi fik et ærligt svar hver gang.
Da vi hentet bilen var der over en halv tank på bilen. Det er god stil.
Jeg kan varmt anbefale KC cars.
Mange tak, Kevin og Clas!!
Siger tak til en rigtig god service fra…
Siger tak til en rigtig god service fra klas og Kevin
rigtig god behandling og serviceminded. Siger tak til Klass for råd og forklaring omkring bilen.
Vil bestemt anbefale jer og vil bestemt komme igen
Mvh. Suman
Det var en fornøjelse at købe en bil…
Det var en fornøjelse at købe en bil hos Claes og Kevin.
Super glad for både bilen og fantastisk og hurtig service!
Da der var en par små ting med bilen blev det omgående løst med et smil!
Mange tak, Claes og Kevin!!
De varmeste anbefalinger!
Ski’ go’ brugt bil til pengene - og helt sublim service.
Som kunde føler man sig i trygge og kyndige hænder.
Tusind tak, Kevin og Claes 😃🇩🇰👍
Dbh. Marie og far.