1. Dyrehandel

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

kat forum - vis din kat frem

2,1

Under middel

Ikke et sted jeg vil være!

Tonen kan være ret hård der inde og man bliver nemt stemplet som dum og dyremishandler hvis man ikke lige er enig med de faste brugere der inde. Dog har jeg fået et par enkelte gode råd der inde, men det dårlige opvejer det gode for mig.

8. juli 2013

Seriøst forum

Godt forum og galleri, med en hel del kompetente kattejere, der ved hvad de snakker om. Katten er i centrum og svarene der gives derinde, er gode og uddybende og kan være til rigtigt stor gavn for dem der er i tvivl og ønsker gode råd.

22. marts 2013

God hjemmeside, med alle de svar man behøver

En rigtig god hjemmeside med en stor mangfoldighed.
Et sted hvor man kan finde svar på alle sine spørgsmål, hvor man bliver gjort opmærksom på fejl og mangler man kunne have i forhold til sit kattehold.
Et sted hvor man kan lære nye mennesker at kende, og dele sin passion for katte, med andre store katte'elskere.

Nogle mener tonen kan være en anelse hård, men jeg ser oftere en tendens til folk altid er forudbesluttet på at visse personen kun vil skrive negativt, og derved selv svare negativt, som desværre leder tråde ud på et vildspor.
Nye som gamle, kunne blive bedre i sproget og lære at læse det SKREVNE og ikke læse hvad man selv mener står mellem linjerne.

Med for mig, alt i alt et rigtig dejligt sted at være!

26. november 2012

Hurtig hjælp !

Havde et problem med en ekstra oprette profil, som jeg skrev ind til support med. De slettede den ekstra profil med det sammen og nu virker alt perfekt igen :) Er meget glad for kattegalleri og synes også generelt at der er plads til alle. Har intet dårlig at sige om stedet :)

10. oktober 2012

Useriøst og hård tone

Der er ALT for mange der tror de kan tillade sig at svine andre og tale ned til folk - debatten er hård og modbydelig når "de faste brugere" går i gang med at rakke ned - siden kan ikke anbefales.

15. august 2012

For mange regler

For mange mærkelige og langt hen af vejen uskrevne regler, der gør man kan blive frosset. Siden virker ligeglad med kattevelfærd i forhold til andre forum - penge er mere vigtigt.

Forum er meget præget af at der er mange ikke særlige katte-kloge, og niveauet er ikke så højt.
Præget af at der er utroligt mange brugere... (for mange til at det er et godt forum)

23. august 2011