D E J L I G oplevelse
D E J L I G oplevelse. Alt var er godt og meget behageligt. Det er Katharinas “eget” sted og hele oplevelsen er tænkt ind. Proff klip i skøn atmosfære. En rigtig treat. Jeg skal snart klippes igen.
KatharinaHein v/ Katharina Hein Sandberg. Book tid i dag.
Meget dygtig og dejlig atmosfære.
Kan varmt anbefales.
Alt hvad et kvindeunivers skal indeholde - du går ud af døren med smukt hår, skuldrene nede og følelsen af ro og velvære.
Jeg kan virkelig kun anbefale Katharina til alle på min vej♥️
Jeg er meget glad for at komme hos Katharina, da hun er meget imødekommende, rolig og en faglig dygtig frisør. Der er en hyggelig og rolig stemning i hendes salon.
Fantastisk sted. God service. Fik lavede krøller er så glad for dem . Og de holder mega godt
Det er altid en fornøjelse at komme i din salon med en rolig og afstressende stemning. Dygtig frisør, lyttende, empatisk og ikke mindst, du er en skøn kvinde.😍
Rolig og stemningsfuld atmosfære, hvor Katharina med stor faglighed tryller med hår, så man altid går derfra glad og med rank ryg. Et fantastisk koncept, som gør frisørbesøgene til ren velvære 🙏
Det er ren wellness at komme hos Katharina.
Hun er så sød, glad og imødekommende - samtidig med at hun er en super dygtig frisør.
Jeg vil anbefale hende til enhver <3
Katharina er så dejligt nærværende og dygtig til at fange dig lige der hvor du er. Det er en sand fornøjelse at være i salonen
Altid afslappende og ren forkælelse at komme hos Økologisk frisør Katharina Hein. Det bedste er at du er eneste kunde i salonen, der er rolig afslappende musik, lækre produkter og bare en skøn atmosfære. Det er ren zen og selvforkælelse hos Katharina <3
Det er altid en kæmpe fornøjelse at komme hos Katharina! Ud over at være en førsteklasses frisør, så er hun sød og behagelig, og hun sørger for en skøn, rolig stemning med tid og ro til MIG. Man kan endda ved tidsbestilling vælge, om man ønsker behandling uden snak. Og så er produkterne økologiske og nogle også uden parfume, så hos Katharina kan man virkelig passe på sig selv både fysisk og mentalt. Kunne jeg give mere end 5 stjerner, så gjorde jeg det!
Hos Katharina får man et pusterum fra en travl hverdag. Fokus er på økologi, nærvær og mindfulness, det er et sted hvor du får pulsen ned.
Og så har hun de lækreste produkter.
Hun giver at-gå-til-frisøren en ny mening 😃
Skøn økologisk frisør med fokus kvalitet og ro! Der er en skøn afslappende atmosphære hos Katharina, så du virkelig mærker ro og selvforkælelse. Hun er en virkelig dygtig frisør og god til at anbefale både klip og farve der passer til dig.
En dejlig salon med plads til ro og afslapning. Katharina formår at skabe en ro omkring en, samt hun er mega dygtig til sit håndværk.
Bedste frisøroplevelse nogensinde.
Du er den eneste kunde i salonen, og sidder i et behageligt og roligt lokale. Gode økologiske produkter, og udover at Katharina er en super dygtig frisør, mestre hun også håropsætning og makeup perfekt. De bedste anbefalinger herfra.
En hyggelig salon med økologiske produkter, hvilket var tydeligt at dufte de var. Jeg nød rigtig meget den intime atmosfære med ro, nærvær og plads til mig som kunde.