Som så mange andre allerede har skrevet om MyMail, der er et russisk ejede produkt, sponsoret af Kaspersky, ubrugeligt. Jeg er også blevet lukket ud af programmet, og de kan desværre ikke sende... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Mest afprøvede. Mest prisvindende. Beskyttelse fra Kaspersky Lab. I tre år i træk har vores sikkerhedsteknologier været de mest gennemprøvede og mest prisvindende. En lang række uafhængige tests viser, at vores produkter konstant opnår flere førstepladser og flere vurderinger i Top 3 end nogen anden leverandørers.
Som så mange andre allerede har skrevet…
Jeg er også blevet lukket ud af programmet, og de kan desværre ikke sende beskeder til min “region” - Europa/Danmark!?!
For sent opdagede jeg, det var en russisk udbyder. Fik flyttet nogle ting, men nåede ikke alt. Tænker på, hvad de nu gør med mine data?
Elendig kundeservice ved opsigelse
Jeg har opsagt mit abonnement og slettet min konto, men fik at vide, at automatisk fornyelse ville fortsætte. Det er ikke muligt at ændre dette på hjemmesiden, og jeg har nu skrevet mail på engelsk til firmaet.
For et år siden opsagde jeg abonnement
For et år siden opsagde jeg abonnement, og fik en bekræftelse på mail. Alligevel har de lige hævet yderligere et års abonnement på mit kort.
Det er simpelthen ikke i orden. Skal man opsige abonnement, er man åbenbart nødt til at betale banken, for oprettelse af ny konto samt nyt hævekort.
russisk
Er i klar over at dette firma er russisk?
Som at bede ulven om at vogte får
hvad sker der.? er kaspersky ramt af et hacker angreb.?
Automatisk fornyelse af abbonement virker ikke
Mit abbonement blev ikke fornyet
har fået aktiveringskode der var udløbet og ikke fornyede mit abbonement. jeg kan ikke engelsk jeg giver op -
Kaspersky er en russisk virksomhed
Kaspersky er en russisk virksomhed, og eftersom jeg hverken vil støtte en russisk virksomhed økonomisk eller stoler på at de ikke udnytter tilgangen til mine data ville jeg opsige mit abonnement. Jeg har forsøgt i flere uger, men får kun ubrugelige robot-svar tilbage.
Kan se at mange andre har det samme…
Kan se at mange andre har det samme problem som mig. Annullerede mit abonnement hos Kaspersky 12 dage før udløb. Dagen efter (11 dage før udløb) hæver de for yderligere et år på mit kort. Altid haft det indtryk at Kaspersky var et sobert firma, men dette er rent svindel. Ydermere får man en fejl når man forsøger at få en refundering. Hold jer langt væk fra dem.
Putin støttet propaganda og virus…
Putin støttet propaganda og virus maskine..
Hvis du har været så uheldig at købe dette, så smid din computer ud og køb en ny.
Yder absolut ingen beskyttelse, tværtimod..
Jeg har forgæves prøvet at afmelde mit…
Jeg har forgæves prøvet at afmelde mit køb, da computeren ikke har plads til at køre programmet, men denne mulighed er der ikke. Support skriver det ikke hører under deres kategori, hvad gør man så
Karen
Vedr. udmeldelse:
Jeg har den 17.09.2020 bedt om at få slettet automatisk betaling, det er ikke sket, I har lige trukket fornyelses abonnement . Jeg har annulleret mit abonnement, og beder om at I hurtigst muligt for bragt sagen i orden. Krediter venligst beløbet.
Ove Lorentzen
Næsten umuligt at komme ud af igen
Næsten umuligt at komme ud af igen, de skal nok finde et sted at trække pengene, også selv om kortet var udløbet, så begynder de bare at trække fra det nye, har nok taget oplysninger fra Google play.
Automatisk fornyelse af abbonement er…
Automatisk fornyelse af abbonement er simpelthen en katastrofe.
Mit abbonement blev ikke fornyet til trods for at der blev trukket penge for fornyelse fra min kreditkort.
Efter gentagende henvendelser til Kaspersky hvor jeg gang på gang fik in aktiveringskode der var udløbet og ikke fornyede mit abbonement har jeg givet op og bedt om at få mine penge tilbage.
Jeg har nu afinstalleret Kaspersky fra samtlige PCer og installeret et tilsvarende produkt fra en anden leverandør.
Aldrig mere Kaspersky de er sku en flok amatører i deres salgsafdeling.
Reagerer ikke på hensendelser
Reagerer ikke på hensendelser - tager penge på min konto på trods af at jeg har emailbekræftigelse på opsigelse - hvilket var meget svært at få.
Bliv væk fra Kaspersky - de er useriøse.
Ikke godt nok
Brugte Kaspersky i flere år, men har nu fundet et bedre produkt. Opsigelse af abonnement var desværre en ulidelig proces, hvor der skulle utallige henvendelser til før K indså det nyttesløse i at spamme mig med mails. Ikke just en kundevenlig fremgangsmåde. Som bruger bør man desuden (efter min mening) være opmærksom på ejerskabet af K. Det i sig selv er ikke ligefrem tryghedsskabende. Det rejser i det mindste spørgsmålet om hvem man vil betale til.
Jeg igår d.08-12-17 oplevede at blive …
Jeg igår d.08-12-17 oplevede at blive hacket og udnyttet, selvom jeg har kasper anti virus kørende. Utroligt at jeres anti-virus program så stadig mente og mener, at computeren er beskyttet og ingen ting er galt. dog fandt jeg over 36 inficerende filer, samt anden malware= kæmpe spørgsmålstegn?????? jeg er simpelthen rasende over manglende support fra dette firmas side. I har ikke bare en enkelt mail, jeg kan skrive til lynhurtigt, nej... i har ikke nogen overhovedet, og at jeg samtidigt så skal blive re-directet konstant til den engelske version af jeres firma, gør det hele 20 gange mere uforståeligt ift. hvordan i som firma stadig ånder og lever. Jeg skal personligt være den første til at skyde jeres skib i sænk.
Mvh Tobias D.

Dårligt program!
Jeg har prøvet mange antivirus programmer og Kaspersky er klart det dårligste. Min pc blev langsom, frøs konstant både på internettet og i mine programmer. Det var umuligt at spille med Kaspersky installeret da den pc'en ligefrem faldt i søvn. Nu er den væk fra min pc og ALT virker 100%. Vil ikke anbefale og slet ikke til gamere!

Super troværdigt virksomhed
Super troværdigt virksomhed, som sætter sikkerheden i top ;)
Det eneste rigtige valg efter min …
Det eneste rigtige valg efter min mening. Beskytter effektivt og gnidningsfrit flere platforme, uden at bruge mange ressourcer på den enhed den er installeret på. Desuden til en rimelig pris.
Jeg er utroligt glad for mit Kaspersky
Jeg er utroligt glad for mit Kaspersky. Jeg har det både til computer og telefon, og det fungerer upåklageligt.
Jeg anbefaler det til alle, jeg kender.

Vil slet ikke anbefale Kaspersky
Vil slet ikke anbefale Kaspersky. Ikke nok med at det har gjort min pc langsom og ustabil så er den slet ikke brugervenlig og alt for kompliceret selvom jeg har rimelig styr på IT. Jeg ville holde mig lang væk fra det.