Som så mange andre allerede har skrevet om MyMail, der er et russisk ejede produkt, sponsoret af Kaspersky, ubrugeligt. Jeg er også blevet lukket ud af programmet, og de kan desværre ikke sende... Se mere

1. Softwarevirksomhed

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Mest afprøvede. Mest prisvindende. Beskyttelse fra Kaspersky Lab. I tre år i træk har vores sikkerhedsteknologier været de mest gennemprøvede og mest prisvindende. En lang række uafhængige tests viser, at vores produkter konstant opnår flere førstepladser og flere vurderinger i Top 3 end nogen anden leverandørers.

1,7

Dårlig

Som så mange andre allerede har skrevet…

Jeg er også blevet lukket ud af programmet, og de kan desværre ikke sende beskeder til min “region” - Europa/Danmark!?!

For sent opdagede jeg, det var en russisk udbyder. Fik flyttet nogle ting, men nåede ikke alt. Tænker på, hvad de nu gør med mine data?

16. marts 2025

Elendig kundeservice ved opsigelse

Jeg har opsagt mit abonnement og slettet min konto, men fik at vide, at automatisk fornyelse ville fortsætte. Det er ikke muligt at ændre dette på hjemmesiden, og jeg har nu skrevet mail på engelsk til firmaet.

27. juni 2024

For et år siden opsagde jeg abonnement

For et år siden opsagde jeg abonnement, og fik en bekræftelse på mail. Alligevel har de lige hævet yderligere et års abonnement på mit kort.
Det er simpelthen ikke i orden. Skal man opsige abonnement, er man åbenbart nødt til at betale banken, for oprettelse af ny konto samt nyt hævekort.

4. oktober 2023

Kaspersky er en russisk virksomhed

Kaspersky er en russisk virksomhed, og eftersom jeg hverken vil støtte en russisk virksomhed økonomisk eller stoler på at de ikke udnytter tilgangen til mine data ville jeg opsige mit abonnement. Jeg har forsøgt i flere uger, men får kun ubrugelige robot-svar tilbage.

24. august 2022

Kan se at mange andre har det samme…

Kan se at mange andre har det samme problem som mig. Annullerede mit abonnement hos Kaspersky 12 dage før udløb. Dagen efter (11 dage før udløb) hæver de for yderligere et år på mit kort. Altid haft det indtryk at Kaspersky var et sobert firma, men dette er rent svindel. Ydermere får man en fejl når man forsøger at få en refundering. Hold jer langt væk fra dem.

24. maj 2022

Vedr. udmeldelse:

Jeg har den 17.09.2020 bedt om at få slettet automatisk betaling, det er ikke sket, I har lige trukket fornyelses abonnement . Jeg har annulleret mit abonnement, og beder om at I hurtigst muligt for bragt sagen i orden. Krediter venligst beløbet.
Ove Lorentzen

17. oktober 2020

Automatisk fornyelse af abbonement er…

Automatisk fornyelse af abbonement er simpelthen en katastrofe.
Mit abbonement blev ikke fornyet til trods for at der blev trukket penge for fornyelse fra min kreditkort.
Efter gentagende henvendelser til Kaspersky hvor jeg gang på gang fik in aktiveringskode der var udløbet og ikke fornyede mit abbonement har jeg givet op og bedt om at få mine penge tilbage.
Jeg har nu afinstalleret Kaspersky fra samtlige PCer og installeret et tilsvarende produkt fra en anden leverandør.
Aldrig mere Kaspersky de er sku en flok amatører i deres salgsafdeling.

24. november 2018

Ikke godt nok

Brugte Kaspersky i flere år, men har nu fundet et bedre produkt. Opsigelse af abonnement var desværre en ulidelig proces, hvor der skulle utallige henvendelser til før K indså det nyttesløse i at spamme mig med mails. Ikke just en kundevenlig fremgangsmåde. Som bruger bør man desuden (efter min mening) være opmærksom på ejerskabet af K. Det i sig selv er ikke ligefrem tryghedsskabende. Det rejser i det mindste spørgsmålet om hvem man vil betale til.

3. juni 2018

Jeg igår d.08-12-17 oplevede at blive …

Jeg igår d.08-12-17 oplevede at blive hacket og udnyttet, selvom jeg har kasper anti virus kørende. Utroligt at jeres anti-virus program så stadig mente og mener, at computeren er beskyttet og ingen ting er galt. dog fandt jeg over 36 inficerende filer, samt anden malware= kæmpe spørgsmålstegn?????? jeg er simpelthen rasende over manglende support fra dette firmas side. I har ikke bare en enkelt mail, jeg kan skrive til lynhurtigt, nej... i har ikke nogen overhovedet, og at jeg samtidigt så skal blive re-directet konstant til den engelske version af jeres firma, gør det hele 20 gange mere uforståeligt ift. hvordan i som firma stadig ånder og lever. Jeg skal personligt være den første til at skyde jeres skib i sænk.

Mvh Tobias D.

9. december 2017

Besvarelse fra Kaspersky Lab

Mange tak for din positive og konstruktive anmeldelse. Hvis du går ind på følgende side og vælger Danmark, så vil du se at vi har flere muligheder for supprt, bla. "live support" - Hvis du har haft vores Antivirus kørende og sørget for at slå SystemWatcher til, så lyder det meget utænkeligt at du skulle være blevet "hacket". Er du sikker på at de 36 "inficerede filer" ikke blot er såkaldte "tracing cookies" https://support.kaspersky.com/b2c#

Dårligt program!

Jeg har prøvet mange antivirus programmer og Kaspersky er klart det dårligste. Min pc blev langsom, frøs konstant både på internettet og i mine programmer. Det var umuligt at spille med Kaspersky installeret da den pc'en ligefrem faldt i søvn. Nu er den væk fra min pc og ALT virker 100%. Vil ikke anbefale og slet ikke til gamere!

28. november 2017

Besvarelse fra Kaspersky Lab

Tak for din anmeldelse. Vi er selvfølgelig kede af at høre at du oplevede at din PC "frøs" som med stor sandsynlighed skyldes forkert installation - f.eks. da Windows 10 kom ud, så oplevede vi en del af disse hændelser, som skyldtes at brugerne ikke havde installeret det nyeste Internet Security eller Anti-Virus program med fuld support for Windows 10. Som "gamer" er det vigtigt at slå "gamer funktionen" til i programmet, som gør at antivirus programmet bruger minimalt med resourcer når der køres 3D fuldskærm. Derudover bør man tjekke om man har fået sat programmet til at køre "fuld scanning" af PC'en - hvis den er igang med sådan en scanning så kan det selvfølgelig mærkes på performance. Langt de fleste uvildige tests, viser at "performance impact" er minimalt med Kaspersky - bla. denne fra AV-TEST https://www.av-test.org/en/award/2016/best-performance-kaspersky-is/ Med venlig hilsen, Kaspersky Lab

Jeg er utroligt glad for mit Kaspersky

Jeg er utroligt glad for mit Kaspersky. Jeg har det både til computer og telefon, og det fungerer upåklageligt.

Jeg anbefaler det til alle, jeg kender.

27. november 2017

Tak. Det er dejligt at høre. Med venlig hilsen, Kaspersky Lab

Vil slet ikke anbefale Kaspersky

Vil slet ikke anbefale Kaspersky. Ikke nok med at det har gjort min pc langsom og ustabil så er den slet ikke brugervenlig og alt for kompliceret selvom jeg har rimelig styr på IT. Jeg ville holde mig lang væk fra det.

27. november 2017

Besvarelse fra Kaspersky Lab

Hej Karin. Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre at du har en dårlig oplevelse - specielt fordi de er mange år siden at Kaspersky Antivirus og Kaspersky Internet Security fik en PC til at køre langsomt. Hvis du bruger en af de nye 2018 versioner, så vil den på ingen måde påvirke ydelsen på din PC - dette kan man også læse i mange uvildige anmeldelser fra magasiner og test organisationer. Kaspersky Antivirus og Internet Security får også oftest ros for at have et uhyre simpelt og brugervenligt interface. Jeg vil anbefale at tjekke at Secure Connection (VPN) er slået fra, da denne naturligvis kan påvirke performance når man surfer på nettet. Hvilken version af vores software har du prøvet? Mvh Kaspersky Lab