We hebben onze promotiematerialen voor Koningsdag bij Kartent laten maken en we zijn heel tevreden. Niet alleen over het eindresultaat, maar ook echt de klantenservice tijdens het proces. Er zat wat s... Se mere
Zeer goede ervaring met Kartent. Fijn en creatief bedrijf dat goed meedenkt over de mogelijkheden. Snelle levering en ook verrast over de kwaliteit & stevigheid van de items. Zal Kartent zeker aanrade... Se mere
I ordered 8 pieces of carton by a mistake expecting 120cm X 52 cm instead of mm. It costed me 37.19€. I wrote an email explaining my mistake and the only solution this shop could offer is to make ano... Se mere
Het is een tijdje geleden dat ik als (ex) ontwerper een CAD-CAM aanging. De vormvrijheid in relatie tot kleine (300 stuks) oplage en de kostprijs, voor de conferentie badges, was voor mij verrassend... Se mere
Op zoek naar originele en duurzame producten van karton? Wij maken alles van karton: of je nu woont, werkt of speelt! Denk aan kartonnen glijbanen, kartonnen verlichting, kartonnen bedden, maar ook aan vergadertafels van karton, kartonnen kasten en zakelijke maatwerkoplossingen voor bedrijven. Wij houden van karton en dat zie je terug in elk ontwerp! Sinds 2015 combineren wij creativiteit, duurzaamheid en lokaal vakmanschap. Onze cardboard creatives hebben al meer dan 300 unieke producten en zakelijke eyecatchers ontworpen. Alles wordt lokaal op bestelling gemaakt, zodat we overproductie voorkomen en de ecologische voetafdruk minimaliseren. Onze kartonnen producten zijn 100% recyclebaar, stevig, lichtgewicht en snel leverbaar. Of je nu kiest voor bedrukt of onbedrukt: wij maken kartonnen wensen waar!
Lemelerbergweg 63, 1101AW, Amsterdam, Holland
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 24 timer
Twee spullen besteld. Onderdelen zaten in de doos (onverdeeld, niets aangeduid), onduidelijk wat bij wat hoorde.
Handleiding spullen is enkel online verkrijgbaar. Van één van de spullen was er nog geen handleiding, daar 1-2w op mogen wachten (geen geweldige klantenservice).
Het karton is een goed concept en je verwacht wel wat voor die prijs. Toch was het karton op plekken heel fragile en al gescheurd (niet doorgescheurd).
Op zich is het product wel leuk, enkel te duur. Kartent zelf lijkt qua organisatie nog in zijn beginfase.
Het was niet in het algemeen niet slecht, maar zal hier niet terug bestellen!

Besvarelse fra kartent.com
They sent a cardboard windmill which was damaged in transit. Customer support were quick, friendly, but not helpful and offered a 15% discount on a future purchase but no discount on the delivered damaged cardboard windmill which I repaired before I gave it as a gift. It is a nice product but it is not cheap so there is room for improvement for packaging and customer support responsibility.
Ze stuurden een kartonnen geschenk dat beschadigd was tijdens het transport. Klantenservice was snel, vriendelijk, maar niet behulpzaam en bood 15% korting op een toekomstige aankoop, maar geen korting op de geleverde beschadigde kartonnen windmolen die ik had gerepareerd voordat ik hem cadeau deed. Het is een mooi product, maar het is niet goedkoop, dus er is ruimte voor verbetering op het gebied van verpakking en klantenondersteuning.

Besvarelse fra kartent.com