Alt forløb som ønsket
Alt forløb som ønsket. Kroen formåede at danne den rette ramme for vor reception. Personalet venligt og imødekommende. Veltillavede "fingermadder", velsmagende og hele tiden nye fade. Og der var rent alle steder.
Vi holdte årets firma julefrokost her.
Maden var ganske enkelt noget at det bedste jeg har fået serveret.
Lokalerne er så store at vi kunne adskille musik og hyggesnak.
Personalet var super søde og hjælpsomme.
Jeg håber at få mulighed for at komme tilbage.
Konfirmation for 36 pers.
Meget lækker og flot anrettet mad, som flere af gæsterne komplimenterede.
Hyggelige omgivelser og fin betjening.
Kan klart anbefales.
Yderst tilfreds med hyggelig 🇩🇰dags brunch til mig og mine 39 gæster i går søndag. Smuk borddækning. Lækkert hjemmebagt brød og den ene lækre ret efter den anden. Kvaliteten er virkelig i højsædet. En ting der især er dejligt er at se en buffet der bliver "nusset om", så den ikke ligner et bombekrater efter 5 minutter. 👍🏻 Vi har holdt flere fester på kroen i årenes løb og nu kan vi også sætte kryds ved luksus brunch.
Vi holdt min 60 års fødselsdag med 47 gæster i april 2024 på Karlebo Kro. Bo og hans team var fremragende: dejlig mad (3 retters menu), vin og service. Karlebo Kro kan absolut anbefales.
Afholdte heldags konference med 100 deltagere.
En helt igennem suveræn oplevelse, lige fra dialogen i planlægningsfasen om hvordan arrangementet skulle afvikles til selve dagen, hvor arrangementet blev afviklet.
Kan klart anbefales til andre at tage en dialog med Bo, hvis der skal afvikles et arrangement som skal fungere godt og med mindst muligt arbejde som arrangør.
Karlebo kro er meget servicemindet og et super sted til selskaber. Lokalerne er flot renoveret og køkkenet leverer super lækker mad.
Jeg ser frem til at komme igen🥂👍
Tak til Bo Terp og hans dygtige team for en rigtig god oplevelse. Det var "kun" et minde-arrangement vi afholdt, men kage og specielt de helt frisklavede sandwichens blev rost meget af alle. Velholdte lokaler med tilhørende egen terrasse giver de perfekte rammer for ethvert arrangement.
Vi holdt konfirmation på Karlebo Kro i maj 2023, og det var en yderst professionel og personlig service, som Bo Terp og hans personale leverede. Fra indledende booking til menuvalg og afvikling af arrangementet. Vi følte os hørt, vejledt og imødekommet, og kvalitet og pris hang yderst velsmurt sammen. Maden var sublim, og gæsterne har alle komplimenteret Karlebo Kro.