Fremragende service og lynhurtig…
Fremragende service og lynhurtig fremskaffelse af reservedel.
Vi udfører - Bremseservice - Kardanservice - Caliperservice - Koblingsservice - Afbalancering - Topstykke renovering - Motorrenovering - Industri sandblæsning - Værktøjssalg
Sandvadvej 22, 5210, Odense NV
Fremragende service og lynhurtig fremskaffelse af reservedel.
hurtig service, fair priser og mange vare på lager ellers ville de bare få det til senere på dagen eller dagen efter sage de
Meget dårlig oplevelse.
Kommer ud med min 400 small block, som skulle bores op til 406.
Bliver ringet op, og får af vide, at den har en revne i en enkelt cylinder, så enten skulle jeg finde en anden blok, ellers skulle de sætte en foring i.
For lavet foring (hvilket der ikke var garanti på) boret op, planslebet, og filet stempelringe.
Første opstart efter jeg har fået samlet motoren, den "ånder" meget ud af ventildæksler, men håber på at den bare skal køres til.
Problemerne forsætter dog, efter maks 300km. Begynder den at lave meget tryk i kølesystemet, vi konstatere at den bruger vand. Den er utæt til cyl.3
Får adskildt motoren igen, foringen er "faldet" ned med næsten 1mm.
Der er mærker i alle cylindervægge, og på stempler.
Kører så ud til dem og viser det, plus forklare problemet med ånden fra ventildæksler.
De fortæller at det simpelthen var cylindervæggen, som var blevet vasket rene for olie, og var skyld i mærker, og foringen.
Da jeg ikke troede på deres forklaring, kørte jeg delene til en anden cylinderservice, hvor jeg for forklaret at han mente tolerancerne mellem cylinder og stempler var for små, og var skyld i mærker, og havde revet foringen ned. Og vi konstateret at der var blevet sat en løs
Plus for stor ringgap i stempelringene.
Vender nu tilbage til Fyns kardan, og de kigger endnu en gang på motoren...
Denne gang konstatere de at motoren helt enkelt var for tynd vægget, efter boringen og foringen. Så der var ikke nok materiale i blokken, så det hele havde givet efter ved spænding af topstykkerne, eller noget i den stil.
Spørger dem nu, hvorfor de lavede blokken hvis den var for dårlig?
Hvor svaret var, at det var jo en chance man måtte tage....
Men mener i skal være profesionelle, og kunne vejlede og guide, så man undgår sådanne situation.
Så ingen garanti på noget de har lavet.
Kæmpe skuffelse!