Jeg har for nylig købt en diamantring fra kanzcph, og jeg er meget tilfreds med kvaliteten. Håndværket er udsøgt, og diamanterne glitrer smukt. Hjemmesiden var nem at bruge, og leveringen var hurtig.... Se mere

Svindler butik!!! sælger kopi smykker og rigtig dårlig kvalitet af det de kalder diamanter. Ligeså snart du går ud af butikken så kendes de ikke ved de gældende generelle betingelser i Danmark. Jeg ha... Se mere

1. Smykkeforretning

Kanz jewels blev etableret i 1995. Med en vision om at blive Danmarks førende guldsmed. Vi startede med en lille kundekreds, men har sidenhen expanderet til at servicere kunder fra hele Europa. Hos Kanz Jewels har det altid været essentielt for os, at vores konkurrencedygtige priser ikke blev tilbudt på bekostning af den individuelle service. Vores profession er orientalske smykker til bryllupper og andre arrangementer. Vi tilbyder en stor kollektion af nøje udvalgte smykker der er sammensat af de bedste råmaterialer. Med eget værksted kan du selv være med til at give dit smykke et unikt design efter eget behov.

4,4

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Nydt et rigtig godt besøg hos Kanzcph i…

Nydt et rigtig godt besøg hos Kanzcph i København. Indretningen er stilfuld og indbydende, og smykkekollektionen balancerer klassisk og moderne smukt. Jeg købte et sølvarmbånd, som passer perfekt til mine daglige outfits. Personalet var vidende og tålmodige. En førsteklasses butik til dem, der søger håndværk og elegance.

26. januar 2026

Jeg besøgte Kanzcph for at finde en…

Jeg besøgte Kanzcph for at finde en betydningsfuld gave til min søsters fødselsdag. Personalet viste tålmodigt flere elegante smykker. Jeg valgte et diskret guldkæde vedhæng med fin finish. Butikkens rolige og raffinerede atmosfære kombineret med ægte kundeservice gjorde oplevelsen særlig. Kan varmt anbefales.

18. december 2025

Skuffende oplevelse. Dårlig kommunikation og kundeservice

Jeg havde en rigtig skuffende oplevelse hos Kanzcph. Da vi trådte ind i butikken, blev vi straks ignoreret. Personalet spurgte ikke om vi havde brug for hjælp, og hver gang vi prøvede at få deres opmærksomhed, blev vi sendt væk. De løb straks hen til den næste kunde, men da jeg bad om hjælp til at finde en ring, blev jeg fuldstændig ignoreret.
Det virkede som om, man kun blev taget seriøst, hvis man så ud til at have penge, og det var virkelig frustrerende. Jeg føler, at jeg blev behandlet som om, jeg ikke var værd at hjælpe. Den oplevelse har helt sikkert gjort, at jeg ikke vil handle der igen.

22. maj 2025

Det er nogle rigtig søde og rare…

Det er nogle rigtig søde og rare sælgere der står i butikken. Men når det så er sagt så har butikken den mest elendige reklamations service! 🤬
Jeg afleverede min 3 måneder gamle halskæde til reparation. Men butikken påstår at jeg selv har påført skaden på halskæden og derfor selv skal betale. Halskæden ser ikke ud som ny! Og jeg har virkelig passet på den. Jeg har forsøgt at ringe og skrive for at komme i en dialog men der var ingen forbindelse til dem. Overhovedet. Jeg gik via nævnenes hus og de havde samme opfattelse. Jeg valgte ikke at gå videre med sagen, til Forbrugerklagenævnet pga den lange sagsbehandlingstid de har - Jeg har dog en utrolig god sag og dét ville blive dyrt Kanz.
Så hvis du er sikker på dine smykker ikke går i stykker så kan jeg godt anbefale Kanz 🙄

28. november 2024

Jeg er meget imponeret over kanzcph

Jeg er meget imponeret over kanzcph. Diamantringen, jeg købte, er af en overlegen kvalitet, og detaljerne i designet er udsøgte. Leveringen var hurtig, og kundeservicen var opmærksom. En pålidelig butik for alle, der søger fine smykker.

27. januar 2025

Fantastisk emballage

Fantastisk emballage, hurtigt og nemt at shoppe online, dejlige smykker, og leveringen er superhurtig, hvilket vi alle kan lide 👍 Jeg er en tilbagevendende kunde og vil helt klart anbefale dem. En glad kunde 😀

Modtog et fantastisk smykke

Modtog et fantastisk smykke. Denne smukke genstand er ikke kun et elegant tilskud til min samling, men også et symbol på det vidunderlige forhold, jeg har på arbejdet. Tak, I har fanget uforglemmelige minder i denne smukke genstand. Jeg vil altid værdsætte det!!!!

9. januar 2025

Fremragende! Skøn kvalitet. Lige som beskrevet. Meget hurtig levering, smukt pakket ind og en dejlig detalje med en gavepose. Vil helt klart anbefale og købe fra dem i fremtiden.

14. januar 2025

Smuk ring

Smuk ring, den ser så dyr ud. Passer perfekt, jeg gik først ind i en juveler for at sikre mig, at jeg bestilte den rette ringstørrelse. Ringen blev sendt samme dag, jeg bestilte den, og jeg modtog den næste dag. Hvilken fantastisk service!

7. januar 2025

Kan varmt anbefales

Kan varmt anbefales. Det var nemt at bestille, og leveringen var hurtig. Varen er af meget god kvalitet og ser ud præcis som på billederne online. Emballagen var virkelig god og inkluderede en gavepose.

16. januar 2025

Den service

Den service, jeg modtog, var meget hurtig, og vi blev holdt fuldt informeret på alle trin. Da det ankom, hvilken smuk æske, en meget dejlig overraskelse må jeg sige. Jeg vil helt sikkert bruge denne juveler igen. Jeg elsker også priserne.

15. januar 2025

De har en spektakulær samling af…

De har en spektakulær samling af smykker. Jeg har for nylig købt et diamantvedhæng, og det overgik mine forventninger. Diamanterne er strålende, og håndværket er upåklageligt. Servicen var fremragende med hurtig levering og god kommunikation. Jeg kan varmt anbefale dem til fine smykker.

9. januar 2025

De gjorde vores forlovelse speciel med…

De gjorde vores forlovelse speciel med deres fantastiske diamantring. Ringen er af enestående kvalitet, og opmærksomheden på detaljer er bemærkelsesværdig. Kundeserviceteamet var meget hjælpsomt og guidede os gennem udvælgelsesprocessen. Vi kunne ikke være mere tilfredse med vores køb.

15. januar 2025