Kanel&Peber ApS Anmeldelser 38

4,3

Hurtig levering, havde købt jeres pakke tilbud med briller osv. Min kammerat der skulle have peber syntes dog ikke særligt godt om de briller vi havde købt til ham da han fik peber i øjnene pga. Nog... Se mere

Det eneste sted hvor man kan finde kanel og pebber i mængder så store, at fødselaren fortryder at han er ungkarl. Vi købte 2x 10 kg til uhørt lav pris, fik leveret dagen efter og benyttede os af det g... Se mere

Jeg købte 10 kilo kanel fra Kanelogpeber.dk, og alt forløb uden problemer og med stor tilfredshed. Var inden handlen i tvivl om det mon kunne betale sig ikke bare at gå ned i føtex og handle, men kan... Se mere

Jeg bestilte kanel til en 25års fødselsdag. Før 12.30 som de sagde de kunne levere med dag til dag levering. Jeg fik det dog ikke, sendte dem så en mail samme dag som jeg bestilte fordi jeg ik... Se mere

1. Festbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Kanelogpeber.dk startede tilbage i 2012, som den første webshop der solgte kanel og peber i store mængder. Det har været vores klare mission at tilbyde vores kunder de billigste priser, og den bedste kundeservice, samt skabe rammerne for den ultimative fejring af kanelsvende/kanelmø og pebersvende/pebermø. Vi bestræber os på at skaffe de billigste priser til vores kunder ved at handle direkte med producenterne, og det betyder at vi har mulighed for at tilbyde vores kunder kanel og peber til grossistpriser. Ydermere tilbyder vi Danmarks billigste fragtpriser, samt dag-til-dag levering alle hverdage.

4,3

Hurtig levering, havde købt jeres pakke tilbud med briller osv.
Min kammerat der skulle have peber syntes dog ikke særligt godt om de briller vi havde købt til ham da han fik peber i øjnene pga. Nogle huller langs stellet. Han forslog nogle billige dykker briller ville være 100 gange bedre.

2. oktober 2024

Super hurtig levering og ingen…

Super hurtig levering og ingen problemer
Klart en anbefaling her fra

5. juli 2022

Hej Jacob,

Tak for din fine anmeldelse og anbefaling 😃

Dejligt at du er tilfreds med leveringstiden og vores produkt 😊

Rigtig god dag 😉

Kanon Service!

Fik min pakke dagen efter som lovet på deres hjemmeside.

Det var fantastisk.. Alt var om det skulle være!

11. maj 2022

Hej Kean,

Mange tak for din flotte anmeldelse - det betyder alt for os 🙏🤩

Vi håber at du kigger forbi, når du igen skal bruge kanel eller peber 😊🎉

Rigtig god dag.

Kanelogpeber.dk

Super god service og hjælp hurtig…

Super god service og hjælp hurtig levering 👌🏻

27. oktober 2021

Hej Tina,

Tak for din fine anmeldelse - Det sætter vi pris på 🙏🤩

Vi er glade for at du havde en god oplevelse med dit køb. Vi gør meget ud af at det skal være nemt for vores kunder, og at varen er i kundens hænder så hurtigt som muligt ✅

Vi håber at vi kan være behjælpelig en anden gang, hvis det skulle blive aktuelt.

Rigtig god dag 😊

Hej Susan,

Tak for din fine anmeldelse 🤩

Vi er glade for at du havde en god oplevelse med dit køb. Vi sætter en stor dyd i at det skal være nemt for vores kunder, og at varen skal være i kundens hænder så hurtigt som muligt ✅

Rigtig god dag 😊

Hurtig levering, super produkt

19. april 2021

Hej Frederik,

Tak for dine fine anmeldelse 😃

Dejligt at du er tilfreds med leveringstiden og vores produkt 😊

Rigtig god dag 😉

Fantastisk service

Fantastisk service! Havde givet dem flere stjerner hvis jeg kunne.

13. april 2021

Hej Dennis,

Mange tak for din flotte kommentar - det betyder alt for os 🙏🤩

Vi håber at du kigger forbi, når du igen skal bruge kanel eller peber 😊🎉

Rigtig god dag.

Kanelogpeber.dk

Hurtig levering. Holdte løftet om dag tik dag levering ved bestille før middag

4. februar 2021

Hej Mads,

Tak for de fine ord. Vi er glad for at du var tilfreds med leveringen.

Kanelogpeber.dk

Bestilt en pakkeløsning med maske og…

Bestilt en pakkeløsning med maske og briller, men må alligevel ud og investere i en ny maske da, den jeg fik vist på billedet slet ikke stemte ens med den jeg fik, jeg modtog et meget tynd papirs mundbing

4. februar 2021

Hej Nikolaj,

Mange tak fordi at du handlede hos os - Det sætter vi meget pris på. 🙏

Derfor er vi selvfølgelig rigtig kede af, når folk ikke føler at de har fået det de har betalt for. I dette tilfælde har vi både telefonisk og via mail forsøgt at kompenserer for støvmasken ved at tilbyde pengene retur samt en god rabat på dit næste køb. Det har desværre ikke været muligt at træffe dig, på trods af gentagne forsøg herpå.

Når det er sagt, så fremgår det på webshoppen, at maskens udseende kan varierer, men at den lever op til formålet. Vi beklager meget hvis dette ikke har været tydeligt nok i varebeskrivelsen, og vi vil selvfølgelig se på om det kan tydeliggøres yderligere! Se linket for varebeskrivelsen: https://kanelogpeber.dk/shop/peber-30-aar/stoevmaske/

Blot til info, så sælger vi ikke papirsmundbind, som du skriver i din anmeldelse 🙃 Ret skal være ret 😉

Tag endelig kontakt til os, så vi kan finde en god løsning til dig 🙂

Hej Martin,

Mange tak for din anmeldelse 🙏

Vi gør vores bedste, og håber at du kigger forbi, når du igen skal bruge kanel eller peber 😊

Super hurtig levering

16. november 2020

Hej Martha,

Dejligt at du er tilfreds med vores hurtige leveringstid 😊

Du må have en rigtig god dag ☀️