Kandersenautomobiler Anmeldelser 9

3,8

3,8

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Jeg har haft en god oplevelse ved at…

Jeg har haft en god oplevelse ved at købe en bil hos K. Andersen.
Der var nogle små fejl på bilen som de blev gjort opmærksom på inden køb. De fejl havde de udbedret da jeg skulle hente den.
Derudover oplever jeg også at det holder hvad de lover og jeg fik det til en rigtig fornuftig pris.

19. februar 2026

Top oplevelse

Fra første henvendelse til udlevering af bil en aften kl 19.30, 2,5 time efter lukketid (-jeg skulle fra Århus efter fyraften), er min oplevelse af serviceniveau og responstid next level.

Når jeg høfligt bad om yderligere dokumenter og informationer om bilen, så lå det i min mailboks inden for en time.

Telefonen blev altid taget, og sms'er svaret inden for en time.

Kæmpe skud ud til Brian, med tak for professionel behandling trods forstyrrelse af din tid med familien en onsdag aften.

Henrik Iversen
Århus

28. maj 2025

1 stjerne herfra - aldrig igen

Købte en bil hos Kandersen i sommeren 24, og det har været en kæmpe skuffelse.

Den service, de påstod bilen havde fået, kunne ikke dokumenteres. Undervejs i min tid som ejer var der adskillige fejl. Nogle blev fikset, andre ikke. Fælles for den tid var at, da jeg gjorde dem opmærksom på det, blev jeg nærmest beskyldt for bare at lede efter fejl og at den bil absolut ikke fejlede noget – super arrogant behandling. Især når en bil med under 100.000 på tælleren får skiftet motorophæng, styrekugler m.m. kort tid efter jeg havde købt den.

Inden salget var servicen i top, men efter var det nærmest umuligt at få hjælp. Skulle diskutere frem og tilbage, hive hjælp ud af dem og have FDM indover, før de overhovedet gad tage noget ansvar. De prøvede hele tiden at slippe udenom.

Efter 8 måneders bøvl købte de bilen tilbage til en okay pris – nok fordi de godt vidste, de havde dummet sig.

Godt tip ved køb af brugte biler:
- kend jeres rettigheder, selvom forhandleren forsøger at slippe udenom.

Giver 1 stjerne – kan ikke anbefale dem til nogle.

22. april 2025

Stort udvalg af brugtbiler

Stort udvalg af brugtbiler, virkelig god service ved køb af bil hos dem. Jeg havde et par reklamationer efterfølgende som de lavede under garantiperioden, dog af flere omgange. Men alt i alt super kvalificeret brugtvognsforhandler og værksted 👍

18. november 2024

Dårlig service

Alt i alt er jeg utilfreds med K. Andersen Automobiler.
Ved køb af vores bil, var der et stenslag i forruden jeg ikke havde set inden jeg underskrev for købet. Der kunne en god og ærlig sælger gøre kunden opmærksom. Så kan man som kunde blive i tvivl om hvilke andre fejl der ellers måtte opstå?
Der var elektroniske fejl, som deaktivere alt elektronik, som først blev repareret efter 3. gang, da en erfarne værkføre til sidst fandt et tilstoppet rør som skabte balladen.

14. oktober 2024

Super service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5 stjerner…

Super service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5 stjerner herfra. Jeg købte en Ford Transit ved Keld, og der blev ydet super service. 20 dage inden garantien udløb brændte motoren af, og der var intet brok eller noget som helst over at K Andersen Automobiler skulle skifte motoren i den på garantien. Så det er super service. Kan kun anbefale K Andersen Automobiler.💪💪 Handler helt sikkert ved Keld igen.

11. oktober 2021

Forfærdelig service

Forfærdelig service! Har aldrig følg mig så uvelkommen før, stod i 30 minutter uden at blive spurgt ind til, var selv nød til at søge hjælp, uden held de første 10 gange da man blev ignoreret. Efterfølgende sælger de bilen man skal skulle købe efter aftale, til en anden for næsen af en. Skal aldrig handle der.

2. april 2018

Køb ikke biler her

Lover biler ud og så når man ankommer sælger de dem, man fortæller dem man kommer langvejs fra og så har man spildt sine penge og tid på det.
Rigtig dårlig forhandler.

2. april 2018