Følte os lidt til besvær selvom vi var nogle af de eneste, virkede til de ikke havde så travlt og heller ikke travlt med at hjælpe os. Sushi var ok, ikke det bedste.
Bestilte en 32stk menu nytårsdag og synes den gjorde lige hvad den skulle. Maden blev lavet hurtigt, rar betjening og synes prisen var super fair. Lækker tang salat med, dejlig blandet omgang sushi... Se mere
Elendig betjening. Skulle hente to bestilte sweetdeal, og på trods af bekræftelse på mail var kun det ene menu lavet, og manden ved disken blev tydelig irriteret over at der skulle laves en ekstra... Se mere
Virkelig ikke en god kvalitet.. vi fik en menu på 50 stk, alle rullerne var ens med forskellig topping.. risene faldt fra hinanden, og alt i alt bare en tam oplevelse. Faktisk var det super tvivlsomt... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Se vores lækre menukort og bestil sushi online. Restaurant Kanagawa ligger i byens centrum, tilbyder både Japansk og Koreansk mad, sushi libitum, A la carte, takeaway og catering. For et engangsbeløb kan man bestille fra hele vores a la carte menu.
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Jeg har spist der flere gange og har…
Jeg har spist der flere gange og har været fint tilfreds, men jeg tager ikke på restaurant for konstant at se på wolt bude. I burde droppe restaurant ideen og udelukkende fokusere på takeaway, da det er tydeligt at det er jeres fokus
Ikke særlig lækkert
Ikke særlig lækkert. Klunttede stykker og lidt tamme ris uden smag
Ikke god sushi
Ikke god sushi.
Min kæreste og jeg bestilte en deal via downtown og havde glædet os til at prøve deres sushi. Vi valgte endda at bestille lidt ekstra sushi og også to creme brulee så vi havde noget dessert.
Da jeg kommer og skal afhente maden, og betale for de ekstra ting, spørger jeg damen om det hele er der, og spørger specifikt efter desserten, da vi har glædet os til den. Hun tjekker posen og siger "ja alt er der" (eller noget i den dur) - jeg tror på hende da hun lige har kigget i posen. Jeg betaler og kører hjem. Vi ser så da vi er hjemme, at creme bruleen ikke er der.
Derudover er det desværre en af de dårligste sushi, som jeg har fået i københavn. Vil aldrig bestille derfra igen.
Kompromisløse og dårlige service
Kompromisløse og dårlige service, pga. corona har det ikke været muligt at bruge værdibeviser, og de var ikke villige til at finde en løsning. Køb ikke den slags hos dem
Første gang vi købte en deal var vi…
Første gang vi købte en deal var vi godt tilfredse, men denne han var det noget møg. Ebi rejer plejer at være godt, men når det er i 3 ud af 4 ruller og pankoraspen er blød og kedelig, smitter det af på resten. Jeg kan ikke anbefale deres celebration menu. Ikke pengene værd
Var der med mine store børn
Var der med mine store børn. Der var et stress niveau blandt kokke og tjenere, som “smittede” alle i rest.som sad i nærhed af køkken. Vi bestilte første “omgang” og ventede meget længe. Da anden omgang, var ikke kommet efter 45 min, rykkede for den, og fik at vide at min seddel var “blevet væk”. Vores to timer var næsten gået og vi skulle hjem, de tilbød os dog en ny bestilling, så vi kunne få noget sushi med hjem. Men jo ikke lige derfor vi går på restaurant. Ikke et sted jeg ønsker at bruge penge eller tid igen.
Dejlig mad og god betjening og smilende…
Dejlig mad og god betjening og smilende personale selvom der var travlt.
Lækker sushi
Lækker sushi
Super frisk, fantastisk tun og laks,
5 kæmpe stjerner til kanagawasushi 🙏🏻
Take away kedeligt
Take away må have stået ude i adskillige timer, inden vi skulle afhente. Kedelig oplevelse, uinspirerende med tvært personale.
Sticks and Sushi er det hele værd...
Kommer for at hente vores Mad som er…
Kommer for at hente vores Mad som er betalt på forhånd troede man.
Men så får vores maden udleveret skal man betale 4 kroner for deres pose. Da man så næver alt skulle gerne være betalt på forhånd - begynder de og tale deres eget sprog højt mellem alle medarbejde og de griner nærmest en op i ansigtet-der blir self
Betalt de sølle 4 kroner og de forsætter deres højre snak/ grin indbyrdes efterfølgende -
aldrig har jeg oplevet lignende af rige service ! man står som kunde og føler sig virkelig ikke tilpas/ og bagtalt
ikke værd at sæt sine ben så så skod service
Jeg elsker deres sushi
Jeg elsker deres sushi, men det er bare ikke i orden, at når man har bestilt sin sushi og kommer for at hente den, så bliver man afkrævet 4 kr. for den taske som de har pakket sushien i. Man har ikke forhen skulle betale noget for "posen". Så jeg opfordrer til, at man selv tager en pose taske med til at hjembringe sin sushi i - det var bare det !!
Ringe kvalitet - Sweetdeal
Hvor blev den sushi oplevelse, der blev beskrevet som "ud over det sædvanlige og lavet af tidligere Michelin sushikok" af i går - havde kokken fri?
Det var ganske enkelt en ringe kvalitet og vi kan ikke anbefale det til andre.
Når man nu dagen inden havde kigget på…
Når man nu dagen inden havde kigget på menuen og tjekket hvad menuen kunne byde på udefra førpris, bliver man ret skuffet over dealen. Førprisen er vidst opfundet. Men det var hurtig betjening, alt var klar og vi var langt fra de eneste der var hoppet på sushi fredag aften. Tror jeg vælger et andet sted næste gang.
Virkelig lækkert!
Vi var der i går og spise sushi ad libitum. Vi var et større fødselsdagsselskab på 8 personer, og både mad og service var fantastisk. Det var mig, der tog mig af regningen, og måltidet var alle pengene værd! Vi har været der 8-10 gange tidligere, vi glæder os allerede til næste gang!
Sweetdeal Kanagawa sushi
Sweetdeal Kanagawa sushi, var en kedelig oplevelse. Maden var udtryksløs og smagsløst. Der vil jeg aldrig handle igen.
Super lækker mad
Super lækker mad, der var en rigtig god oplevelse!
HOLD JER VÆK FRA DENNE ISKOLDE…
HOLD JER VÆK FRA DENNE ISKOLDE PENGEMASKINE!
Take away var 45 min. forsinket. Da min datter høfligt blot siger til tjeneren, at vi har ventet i 45 min. på take away SKRIGER kokken fra køkkenet ad hende: "KAN DU IKKE SE VI ER MEGA FXXXXXX STRESSEDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Hun bliver helt paf og så chokeret over voldsomheden af kokkens overfusen & råben af hende at hun begynder at græde foran tjeneren! (og hun er ellers ikke en der er særligt følsom) Rystende betaler hun for vores take away.
Da vi kommer hjem er selve sushien ok. Men vi finder et skarpt stykke hård plastic i maden.
Vi ringer til restauranten - og får chefen i røret, for at oplyse dem om at der er skarp plastic i maden & for at berette om at kokken skriger ad kunderne, men chefen undskylder ikke engang. Han siger blot: "Hvad vil du have, mere sushi, penge eller hvad?"
Nej tak til mere af jeres lortesushi Måske blot en undskyldning ville være på sin plads?!
ELENDIG SERVICE BEYOND WORDS!!!
Godt reddet😊
Vi havde bestilt en celebration meny gennem Downtown. Vi bestilte dagen i forvejen. Alt var klar da vi hentede, men da min kæreste kom hjem med det, manglede der desværre 10 stykker😏jeg ringede, og han sagde, at han godt kunne se, at de stod hos ham. Han ville lave nogle nye. Da vi hentede det, fik vi to nylavede omgange af det, vi manglede+ den oprindelige som vi ikke havde fået til at starte med. Det var GOD SERVICE! ( dog irriterende at vi skulle afsted igen, da det ikke ligger lige hvor vi bor). Maden var ganske udmærket! Til slut vil jeg sige, at manden havde mega travlt og var toppresset, så kan godt forstå at noget kan smutte.
Noget af det bedste sushi på Vesterbro…
Noget af det bedste sushi på Vesterbro til meget fair priser.
Kan kun anbefale!
Havde bestilt sushi
Havde bestilt sushi en dag i forvejen via mail, og var efterfølgende blevet ringet op fra restauranten for at bekræfte. Havde bestilt et værdibevis gennem downtown, til restauranten. Da jeg kommer for at hente sushien er den ikke klar, og alle ansatte kigger forvirret.
Efter noget tid henvender en mandelig kollega med den dårligste attitude jeg har mødt på en restaurant. Han insinuerer at jeg ikke har bestilt selvom jeg har det mail, han bliver ved med ikke at trop dem, men overgiver sig til sidst.
Vi må herefter vente på at de laver sushien som tager 35 min, og ingen undskyldning men noget tangsalat og dip, som kompensation.
Grundet særligt den mandlige kollega, kunne jeg aldrig finde på at anbefale stedet til nogen, men sushien var fin.