Kalvøstjernen var under al…
Kalvøstjernen var under al kritik.Fiskefileerne var kun tykt lag panering og næsten ingen fisk
Rejerne lavede lagt så længe i lage og smagte kun af konservering.
Vil ikke anbefale det til andre🙈🙈
På Kalvø Badehotel kan alle føle sig lige velkomne. Om det er firmaudflugten, generalforsamlingen i foreningen, det romantiske bryllupsselskab eller familien med børn.
Kalvøvej 12, 6230, Rødekro
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Rejerne lavede lagt så længe i lage og smagte kun af konservering.
Vil ikke anbefale det til andre🙈🙈
Vi fik en frokost burger til knap 200. Det var fryse pomfritter som fra netto og burgeren var ikke bedre end på MacDonald. Stor skuffelse til prisen.
dårlig vandrerhjem 👎
Vi havde booket 2 overnatninger på Kaløvig badehotel og det blev desværre en kæmpe skuffelse ...
At kalde det et badehotel er en lemfældig omgang med sandheden. Værelset var et yderst spartansk lille værelse med 2x2 elendige køjesenge og et åbent skab .... ja det var det ... 2 værelser skulle dele 1 lille toilet med bad ....som også var af ringe standard.
Det skal siges at den smukke havn og naturen omkring er fantastisk og restauranten på hotellet, hvor vi spiste første aften var en god oplevelse 👍. Så vi så frem til et spændende morgenmåltid efter den gode mad aftenen før .... MEN
efter en elendig søvn i de dårlige køjesenge så var morgenmaden lige så ringe.
Fryserundstykker, 2 slags pålæg og 3 forskellige oste (ingen alm. skæreost) lidt marmelade og kaffe og juicekoncentrat (hvor juicen stod og dryppede ned i marmeladen, fordi hanen var defekt) ...det var så det .... og genopfyldning af de forskellige ting haltede også ...... Så alt i alt en standard, der er et vandrehjem i den dårlige ende 😒 .... og vel og mærke til en ikke billig pris ...... så vi kommer ALDRIG igen 👎👎
Spiste frokost på Kalvø Badehotel i dag. Jeg fornemmede at tjeneren, en ung pige var ny i faget. Ikke desto mindre leverede hun en perfekt betjening. Var særdeles opmærksom overfor alle gæsterne, fulgte op på om de havde det de skulle bruge - fyldte op med vand osv. Maden var perfekt, min pariserbøf var til topkarakter, veltillavet, perfekt anrettet og smagte pragtfuldt. Det hele til en fornuftig pris - vi kommer igen :-)
Schnitzellerne var fra kalv. Store og meget velsmagende med tilbehør (måske lige i underkant med bratkartoffeln) og perfekt stegt.
Prisen er OK (i Danmark) og vi gør det igen. Vi har allerede anbefalet det til vores venner i Aabenraa sejl Club.
MVH
Michael
Letmatros på det gode skib Mary
Dejlig mad i skønne omgivelser. Jeg har deltaget i flere selskaber, det har altid været dejligt med imødekomme og søde tjenere.
Jeg deltog i et selskab med 60 gæster en søndag eftermiddag - dejligt vejr, skøn natur og beliggenhed. Men hvad hjælper det når det hele ende med at blive en utrolig skuffende oplevelse. En særdeles dårlig timing mellem retterne og meget mangelfuld betjening (2 tjenere til 60 gæster er bare ikke nok). Ingen fornemmelse for hvordan feste skred frem. Manglende vin i glassene gennem hele forløbet, ingen vand i kanderne - 10 min. venten fra kødet til sovsen osv.. Desuden gammel læbestift på mit vinglas og på min borddames tallerken var der ingen kød ved servering af hovedretten - men det var dog kun i småtingsafdelingen set i forhold til den samlede oplevelse.
Forretten var ok (dvs. melon/skinke/asparges er jo svært at lave "forkert") men i øvrigt var maden er fantasi- og farveløs. Hovedretten (and med rodfrugter) havde EEN farve, dog med nuancer: lysebrun og mørkebrun! Den brune sovs var tyk af sukker, oversød og klistrende. Pære belle Helene var smagløs og med pærer så hårde at mange "håndspiste" dem fra stilken. Iflg. kontrakten skulle festen forløbe fra kl. 12...18. Ok, selskabet blev ½ time forsinket til 12:30 men kl. 18 blev der serveret kaffe og lagkage og så skulle det hele pludselige gå stærkt, for umiddelbart efter skulle tarteletterne også "proppes ned"!! På det tidpunkt var vi kun ca. 10 tilbage ud af de 60 - folk skulle jo også hjem. Den flotte gestus fra køkkenet var at "vi ikke skulle betale for overtid (2500,-kr./time) - sikke flot!!!
Ovenstående er er ikke kun mit eget sure opstød men samme opfattelse delte alle de gæster jeg talte med og kom til mig af netop samme anledning. Kommentarer som "det var synd for fødselarerne osv. osv."
Har idag ,for anden gang, spist morgenmad på Kalvø badehotel. Det kan klart anbefales.
Betjeningen er venlig og smilende.
Maden er i top med friskbagte rundstykker, skiveskåret pålæg, frisk frugt og meget andet.Der bliver gerne genopfyldt hvis noget ønskes. Man går helt sikkert ikke sulten derfra. Vi vender helt klart tilbage igen :)