Troede ikke rigtig på det, men fik en på prøve. Efter en uge begyndte gammel kalk at løsne sig. Der kan dog være lidt tilbage. Kaffemaskinen kører på 2 måned uden afkalkning. Kalken i cisterne på sv... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 23 af de 33 bedste virksomheder i VVS-installatør
- nr. 4 af de 6 bedste virksomheder i Leverandør af vandfiltre
- nr. 2 af de 2 bedste virksomheder i Vandrensningsvirksomhed
- nr. 3 af de 4 bedste virksomheder i Vandrensningsanlæg
- nr. 2 af de 2 bedste virksomheder i Vandrensningsleverandør
- nr. 4 af de 4 bedste virksomheder i Leverandør af vandværksudstyr
Amtech sælger den originale Kalkknuser. Kalkknuser kan hjælpe dig med at fjerne kalkgenerne uden brug af kemikalier.
H.C. Andersens Boulevard 33, 4. TH, 1553, København V, Danmark
- kundeservice@kalkknuser.dk
- www.kalkknuser.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 2 uger
Den gør præcis det der loves!
Jeg troede ikke rigtigt på konceptet, men baseret på de mange positive anmeldelser - og lidt i desperation - valgte vi at satse, så vi købte en kalkknuser først på året.
På trods af returneringsgarantien var det et sats, for det udløste en lille VVS-opgave med at få skabt en passende rørstrækning at montere den på.
Kalkknuseren kom i drift 5. februar 2024. Nu, 4½ måned senere, er konklusionen klar: Den gør præcis det der loves!
Vandet er ikke blevet kalkfrit, men det er langt nemmere at rengøre fliser, armaturer, glasinddækning m.v. Vi bruger meget mindre syre til afkalkning, hvilket også skåner fuger.
El-kedelen, der før kalkede til i flere mm tykke lag på få dage, og skulle afkalkes mindst hver anden uge, kan nu bare vaskes indvendigt med en grydesvamp, og så måske afkalkes hver anden måned.
Klar anbefaling herfra!

Produkt virker perfekt
Ingen kalk
Kalkknuseren virker fuldstændig efter hensigten:
Ingen kalk i toilet og brusenische.
Ingen “flager” i teen.
Ingen afkalkninger i kogekeddel.

Besvarelse fra Kalkknuser
Kalkknuseren virker og kan anbefales
Kalkknuseren virker.
Jeg var lidt skeptisk da jeg læste om den, men da der var penge retur garanti i et helt år, så kunne der jo ikke ske noget ved at prøve den af.
Og den virker.
Vi har nu haft den i 2 ½ måned og har endnu ikke skulle afkalke kaffemaskinen. Der ligger kun et fint lag kalkstøv i bunden af kanden som er uhyre let at fjerne med en børste.
Der er aflejringer af kalkstøv i elkogeren som brænder sig lidt fast, men slet ikke som tidligere, hvor der hurtigt sad et hårdt lag kalk i bunden og op ad siden. Det er hurtigt fjernet med meget lidt eddike.
Jeg kan slet ikke forestille mig, hvor godt det er for vaskemaskinen og opvaskemaskinen.
Vi har meget kalk i vandet, så det har været en rigtig dejlig oplevelse at den virker og den skal med garanti ikke sendes retur.
Utrolig let at montere, hvis man har metalrør.

Besvarelse fra Kalkknuser
Man må ikke forvente at den virker…
Man må ikke forvente at den virker samme dag som den monteres og at vandet smager anderledes.
I løbet af et par dage virker vandet friskere (min opfattelse), men smagen er den samme.
Fra at afkalke kaffemaskine og bruser m.m. Hver 14 dag har vi stadig første gang tilgode.
Monteret i midten af januar og nu er rengøring af vaske og brusekabine blevet meget nemmere.
Jeg har rigtig gode erfaringer med…
Jeg har rigtig gode erfaringer med anlægget👍 Nu har jeg haft min monteret siden den 27/01-2024
Jeg oplever at kalk ikke længere sidder fast og har en afkalkkende effekt på gammel kalk i bruseren 👍 så den kan varmt anbefales 👍
Rigtig fint produkt
Rigtig fint produkt. Virker som beskrevet. Nemt at installere. Levere blødt og lækkert vand med uændret smag. Rengøring er også nemmere.
Kalkknuseren er installeret
Kalkknuseren er installeret. Men det er kun 2 uger siden - så nu vi venter på resultaterne.
Nem installation
Nem installation, hurtig levering - glæder mig til at se om den virker. Énfamilies villa på 170 kvm.
Vi kan varmt anbefale den.
Haft vores nu over et år. Vildt positiv overrasket. Vi har hårdt vand. Slukkede ved en fejl for den, og efter tre dage var konen irriteret over at nu kunne hun se at vores moccamaster skulle afkalkes. Tro mig : vi er meget tilfredse.
Kæmpe anbefaling
Købte kalkknuseren i januar. Havde nogle spørgsmål inden jeg købte. Skrev til deres kundeservice og efter 2 timer fik jeg svar - på en søndag! Er så tilfreds med resultatet indtil nu, ingen problemer med kalk længere og som ekstra bonus synes vi vandet smager meget bedre. Kæmpe anbefaling herfra.
Virker ikke. Deres service heller ikke.
Bestilte kalkknuseren for lidt over et år siden, fik den installeret af en vvs’er efter deres anvisninger. Og gør absolut ingen forskel. Kontaktede dem cirka en måned før tilfredshedsgarantien udløb. De kunne ikke forstå at den ikke virkede og bad mig slukke den i et par uger og tænde den igen herefter, så burde jeg kunne se forskellen. Og ret skal være ret, jeg glemte selvfølgelig at kontakte dem igen. Så kørte de en kampagne i januar på sociale medier, hvor jeg så kom i tanke om det igen. Jeg kontaktede den igen og fik nu meldingen, at det var for sent at benytte tilfredshedsgarantien. Og denne gang fik jeg også af vide at min installation skulle være anderledes, selvom de havde guidet vvs’eren dengang. Så nu har jeg både spildt adskillige tusind på et apparat der ikke virker og det samme på vvs’eren. Og jeg føler, jeg er blev dårligt rådgivet af deres kundeservice.

Besvarelse fra Kalkknuser
Endelig noget der virker!
For nogle måneder siden anskaffede jeg en kalkknuser - eller rettere sagt 3 stk. En til min datter, en til mit barnebarn og en til mig selv. Og vi er alle MEGET glade for den. Kalkproblemerne er forsvundet - ingen kalk i og på vandhaner etc.
Min datters rengøringshjælp synes at rengøringen er blevet meget lettere når der ikke mere er kalkproblemer. Og da kalken ikke fjernes men blot gøres nemmere at håmdtere undgår man samtidig at der kan opstå evt. kalkmangel så man skal spise kalktabletter.
Min bedste anbefaling
Nu har min mor haft kalkknuseren i et år
Nu har min mor haft kalkknuseren i et år, og den har virkelig gjort det den skulle. Der er næsten ingen rengøring i brusekabinen, og det der er tilbage, er super nemt at tørre af. Hun har døjet meget med kalk i vandet, og skiftet 2 gange varmtvandsbeholder, men efter vi har monteret kalkknuseren, er vandet blevet blødt, og der er ingen kalk, der sidder fast. Kan varmt anbefale kalkknuseren.

Besvarelse fra Kalkknuser
Virker på vores installation!
Her i huset ses en klar forbedring af vores vand, ved at der er markant færre kalkaflejringer på div. vvs armaturer og de aflejringer der opstår, kan nu fjernes med en klud. Opvaskemaskinen ser også pænere ud.
Så konklusion herfra, efter ca. 30 dages brug af Kalkknuseren, er at den virker med god effekt på det vand vi har i hanen (ca 18° dH).
Dertil leverede AMTech enheden få dage efter købet, godt indpakket og med let læselig instruktion.
5 stjerner herfra!
Efter jeg installerede kalkknuser 100…
Efter jeg installerede kalkknuser 100 på under 5 min. kommer der stort set ingen kalk dannelser på hverken elkedel, kaffemaskine, vandarmaturer, glasdør til brusekabine, og vaske, og det kalkslør der måtte komme, er lige til at tørre af med en mikrofibre klud. Så STOR anbefaling af KALKKNUSER herfra!!
HansChristian Grønbech
produktet virker
Man må stå ved sine fejltagelser: jeg havde læst tyske forskningsartikler om den manglende virkning af lignende produkter, men besluttede mig for at prøve. Efter nogen tid kan alle kalkaflejringer tørres af med en klud, uden brug af diverse rens. Så det holder hvad det lover.
Hurtig levering og montering
God hjemme side samt tilbage levering i 365 dage, hvis produktet ikke lever op til forventningerne
Bestilte kalkknuser efter kl 22:15…
Bestilte kalkknuser efter kl 22:15 (Torsdag), var der lørdag morgen ved ni-tiden.
Nu har den kørt i en uge, det bliver spændende, jeg afkalker ca 3-4 gange om året, afkalkede lige ind jeg satte den op, tørre hanerne af jævnlig nu også må vi se hvordan de ser om 3-4 md