Troede ikke rigtig på det, men fik en på prøve. Efter en uge begyndte gammel kalk at løsne sig. Der kan dog være lidt tilbage. Kaffemaskinen kører på 2 måned uden afkalkning. Kalken i cisterne på sv... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 23 af de 33 bedste virksomheder i VVS-installatør
- nr. 4 af de 6 bedste virksomheder i Leverandør af vandfiltre
- nr. 2 af de 2 bedste virksomheder i Vandrensningsvirksomhed
- nr. 3 af de 4 bedste virksomheder i Vandrensningsanlæg
- nr. 2 af de 2 bedste virksomheder i Vandrensningsleverandør
- nr. 4 af de 4 bedste virksomheder i Leverandør af vandværksudstyr
Amtech sælger den originale Kalkknuser. Kalkknuser kan hjælpe dig med at fjerne kalkgenerne uden brug af kemikalier.
H.C. Andersens Boulevard 33, 4. TH, 1553, København V, Danmark
- kundeservice@kalkknuser.dk
- www.kalkknuser.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 2 uger
Miraklernes tid er ikke forbi
Miraklernes tid er ikke forbi. For 14 dage siden monterede jeg en kalkknuser (med en smule mistro). Det er dog blevet gjort til skamme. Hvor meget den hjælper på mine toiletter og vandhaner, kan jeg ikke se endnu, men mine rustfri vandskåle til mine små katte, som jeg plejer at afkalke hver 14. dag, er spejlblanke. Jeg kan varmt anbefale kalkknuseren.
Troede sgu også at det var fup…..men..👍👍👍👍👍
Var godt nok skeptisk men nu ærgre jeg mig over jeg ikke købte den meget før..
Vi har ekstremt meget kalk og allerede samme weekend som den var kommet på kunne noget fornemmes…
Tro kan flytte bjerge men her 2md efter kan det tydeligt ses i elkedlen er blank nede i og fugerne mellem fliserne på badeværelset der har glimmer i er glimmeret kommet tilbage efter et par vask og det har vi ellers ikke kunne skrubbe frem i mange år… kalkkanten i toilettet er væk nede i vandkanten som jeg ellers plejer at skrubbe og ikke kan få væk…selv det kalk der plejer at samle samle sig oppe i kanten hvor vandet skyller ud er også væk….
Man kan tydeligt mærke på fliserne på badeværelset at de ikke føles glatte at gå på mere og fliserne i brusekabinen er ikke hvide i kanten samt gulvet tørre op meget hurtigt uden skjolder,,… og så kommer der også vand ud ag hele brusehovedet uden at skulle køre hånden ind over hver gang man er i bad…
Ja det lyder for godt til at være sandt men det har virkelig ændret mange små ting man bare forventer ikke er det store….
Eneste ulempe jeg lige kan komme på er at jeg ikke tør at fortælle fruen hvad den har kostet….😱😱😱😱

Godt produkt
Det ser ud som udstyret har en effekt på vandets indhold af kalk.
Der er ikke kalkpletter i håndvasken og mindre kalkaflejring i kogekedel

Besvarelse fra Kalkknuser
Super service - kan ikke sige andet og produktet virker - vi driver en lille restaurant og har tidligere brugt små blødgøring anlæg ved isterning maskinen, opvasken og kaffemaskinen. Vi skiftede til kalkknuseren for et år siden og det virker bare vi har så lidt kalk at det ikke er nævneværdigt og det der er kan vi nemt rengøre os ud af. Vi spare ca 20000kr om året i blødgøringsfiltre.

Fantastisk produkt
Fantastisk produkt – langt over forventning!
★★★★★
Jeg må indrømme, at jeg var lidt skeptisk, før jeg købte fra Katknuseren.dk, men hold da op, hvor er jeg blevet positivt overrasket! Efter monteringen fungerer produktet langt bedre, end jeg havde forestillet mig. Kvaliteten er i top, og det gør præcis, hvad der loves – hvis ikke mere!
Det mest imponerende er, hvor effektivt den fjerner kalk fra vandet. Jeg har tydeligt mærket en forskel, især på armaturer, brusekabinen og vores opvaskemaskine – alt er blevet fri for kalkaflejringer. Vandet føles blødere, og det er en kæmpe lettelse at slippe for den konstante rengøring og afkalkning.
Hele processen, fra bestilling til montering, var nem og problemfri, og produktets effektivitet taler for sig selv. Kan varmt anbefales til alle, der ønsker en effektiv løsning mod kalk

Besvarelse fra Kalkknuser
Hurtigt svar og god kundeservice
Hej efter en skidt start med kalkknuser må jeg sige de stepper op, de kontaktede mig og vi fandt hurtigt en god løsning så jeg kan få den byttet til en der virker, super god kundeservice hurtigt og effektivt ( af Nanna ) , nu glæder jeg mig til at få en ny der virker så de kan få hele plade fuld XXXXX :) Mvh. Kim

Det værste lord virkningsløst
Det værste lord virkningsløst - piss dyrt - penge lige ud af vinduet 🤮

Besvarelse fra Kalkknuser
Har haft den på i ca. et år nu
Har haft den på i ca. et års tid nu og den virker bare. Godkendt herfra 😊
Den virker som beskrevet
Den virker som beskrevet. Meget let at installere. Rengøringen er blevet meget lettere og vandet føles anderledes behageligt. Kanon produkt, kan varmt anbefale til alle!
Endnu en hokus pokus skeptiker gjort…
Endnu en hokus pokus skeptiker gjort til skamme. Man må sande at produktet lever op til hvad det lover. Vi har endnu til gode at se hvad det gør ved aflejringerne på sigt, da vi stadig har før kalkknuser belægninger i bruseren. Man kan se forskel på overfladestrukturen på vandet og aflejringerne kan nu fjernes nemt. Vi har haft kalkknuseren monteret i ca. 14 dage p.t. og glæder os til en nemmere kalkfremtid mange år endnu
God og troværdig dokumentation
God og troværdig dokumentation, mulighed for pengene retur og gode anmeldelser på Trustpilot. Det er bare iorden.
Hvordan starte op efter lang ferie?
Bortrejst i 3 uger. Lukket for vand. Slukket for Kalkknuser.
Ved hjemkost åben for vand og tændt for Kalkknuser.
To dage senere:
Vores opvaskemaskine vaskede i 2 timers 60 grader vores let fedt snavsede favorit glas drikkekrus. Efter vasken var to krus belagt indvendigt med massiv, grus-agtig ujævn belægning.
Kun koncentreret citronsyre opløsning kunne løsne belægningen.
? Er det blød kalk der har samlet sig som klumper af hård kalk efter lang tids stilstand i opvaskemaskinens tilløbsslange ?
Kun koncentreret citronsyre kunne løsne belægningen.
Hvordan lukke ned og lukke op efter længere tid ?
Kan den stilstående bløde kalk binde sig som hård kalk i rør mm, med stærkere binding - end hvis systemet inklusive opvaske- og vaskemaskine inden afrejse havde været skyllet med slukket-kalkknuser vand ?
TILLÆG. Efter debat med Kalkknuser expert Poul Rasmussen :
Sluk aldrig for Kalkknuser.
Fortsæt de velfungerende opvaskemaskine procedurer, der virkede godt før Kalkknuser.
STJERNER
I første omgang gav jeg kun 4 for at påkalde mig kontakt vedrørende mit ovenfor beskrevene startup problem. Det fik jeg hurtigt og grundigt via mail.
Nu er mit vandproblem løst og min forståelse så meget bedre at jeg har ændret til max point, 5 stjerner.
Så nu vil jeg dagligt nyde smagen af det bløde velsmagende KalkKnuser vand. Huske hvorfor lynkoger, vandhanernes luftblander og mange andre funktioner holdes rene.
Tak KalkKnuser
Levering: 1 arbejdsdag. 5/5
Montering: 2 minutter, mega nemt. 5/5
Resultat: …to be continued…
Anmeldelserne her på siden taler deres tydelige sprog, så hvis ikke jeg vender tilbage med fortsættelsen, betyder det at jeg er tilfreds.
Meget godt produkt der fungerer…
Meget godt produkt der fungerer overraskende godt.
Virker super godt - kan kun anbefale
Jeg kan kun anbefale produktet!
Jeg har brugt kalkknuseren i ca. 4 måneder og den gør lige præcis det der står beskrevet om produktet.
Der er stadigvæk kalk i vandet men det kalk der er tilbage på overfladerne kan fjernes med en finger eller lidt hjælp fra en svamp eller lign.
Den skrappe kalkfjerner er ikke i brug længere så der bliver kun brugt alm. rengøringsmidler.
Super glad for min kalkknuser og mærker…
Super glad for min kalkknuser og mærker en stor forskel, nem montering og nu smager mit vand blødt og godt 👏🏻😍
Købte efter at have overvejet i længere…
Købte efter at have overvejet i længere tid to i foråret med 25% rabat og delte med en jeg fandt via annoncen på Facebook.
Den lever fuldt op til det der loves, og vandet smager stadig godt. Vi ville ikke undvære den. Kalk fjernes nu med en børste eller en klud, og kun bunden af elkedlen må have en sjat eddike i ny og næ. Men det er ingenting i forhold til tidligere. Vi har kæmpet med kalken og rengøringsmidler i 30 år. Der er virkelig meget kalk i vandet i 2665.