Kalkknuser Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 53 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne er yderst tilfredse med produktets evne til at reducere kalkaflejringer, hvilket gør, at husholdningsapparater kræver mindre hyppig afkalkning. Mange bemærker, at eksisterende kalk bliver lettere at fjerne, og vandkvaliteten forbedres med bedre smag samt blødere hud og hår. Installationen er nem, og de hurtige, synlige resultater forenkler daglige rengøringsopgaver markant. Dog rapporterede nogle kunder, at produktet var fuldstændig virkningsløst for dem, idet de ikke så nogen forskel i kalkopbygningen på overflader og apparater, selv efter flere ugers eller måneders brug, og den samme hyppige afkalkning var stadig nødvendig.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere fremhæver positive aspekter af produktet, og mange er glade for deres køb, da de oplever en tydelig... Se mere

Quality

Anmeldere nævner positiv feedback om produktkvaliteten, hvor mange oplever en tydelig forskel på... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Troede ikke rigtig på det, men fik en på prøve. Efter en uge begyndte gammel kalk at løsne sig. Der kan dog være lidt tilbage. Kaffemaskinen kører på 2 måned uden afkalkning. Kalken i cisterne på sv... Se mere

Købte kalkknuser på anbefaling af kollega. Efter den blev monteret på et stykke kobberrør (vi har alupex i hele huset så vvs’eren måtte hjælpe med montering) er det tydeligt på især brusehoved o... Se mere

Jeg købte en Kalkknuser til en fornuftig pris, fordi den havde været med i en test-opstilling. Da jeg havde nogle spørgsmål til installationen af Kalkknuseren, kontaktede jeg firmaet, som vendte meg... Se mere

Beste køb . Alt kalk er væk der skal ikke skrubbes eller skures. vandet smager bedre. Godt for huden. Godt for maskinerne. Dejligt let at installere og super god kundeservice. svare med det samme. All... Se mere

1. nr. 23 af de 33 bedste virksomheder i VVS-installatør
  2. nr. 4 af de 6 bedste virksomheder i Leverandør af vandfiltre
  3. nr. 2 af de 2 bedste virksomheder i Vandrensningsvirksomhed
  4. nr. 3 af de 4 bedste virksomheder i Vandrensningsanlæg
  5. nr. 2 af de 2 bedste virksomheder i Vandrensningsleverandør
  6. nr. 4 af de 4 bedste virksomheder i Leverandør af vandværksudstyr

Amtech sælger den originale Kalkknuser. Kalkknuser kan hjælpe dig med at fjerne kalkgenerne uden brug af kemikalier.

4,5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 2 uger

52 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Virker!

Virker!! Troede ikke på, at det ville have nogen indflydelse på vandet. Men kan mærke på tøjet at det er blødere efter vask. Kalkpletter er blevet mindre i badeværelset.

1. oktober 2025

Fungerer som lovet

Købte kalkknuser på anbefaling af kollega.
Efter den blev monteret på et stykke kobberrør (vi har alupex i hele huset så vvs’eren måtte hjælpe med montering) er det tydeligt på især brusehoved og perlatorer at kalken ikke sætter sig.
Førhen er brusehoved og perlator renset hver 2. måned, men nu er der gået 5 måneder siden sidste gang og de trænger ikke endnu.
På overflader omkring brus og vask ses stadig kalk aflejringer men rengøring er lettere.

Så hos os gør den det de lover den skal gøre.

1. november 2025

Jeg har prøvet kalkknuseren i 9…

Jeg har prøvet kalkknuseren i 9 måneder, og var ikke tilfreds.
Jeg gjorde herefter brug af tilfredshedsgarantien, og fik pengene tilbage, uden problemer.
Vi har meget hårdt vand. Så tænker der skal noget kraftigere til..

18. august 2025

En stjerne for hurtig levering

En stjerne for hurtig levering, 1 stjerne for ne. Montering.

0 stjerner da det nu har været 8 uger og der sætter sig stadig kalk i alt.
En rigtig god test er en sterilisation beholder (til sutteflasker), der er ingen forskel om kalkknuser er monteret eller ej.

Spild af penge.

Edit: den er sendt retur. Har investeret i en Prosoft10 fra Aqua Danmark. Det fungere

22. september 2025

Besvarelse fra Kalkknuser

Hej Harry, jeg er ked af at høre at du ikke er tilfreds med din Kalkknuser. Kontakte os gerne på info@kalkknuser.dk og vedhæfte et billede af din installation (inkl. Kalkknuser, vandmåler, rørforgreninger, etc.), måske kan vi spotte en årsag! Ellers kan du også gøre brug af vores 1-års tilfredshedsgarantie og sende enheden tilbage. Melde dig også gerne via mail, hvis du har bruge for et returlabel. Hilsen Julia

Crazy hurtig levering

Jeg har købt en kalktech, og nu også en kalkknuser. Jeg bestiller den fredag formiddag (22/08) og lørdag kl. 11 (23/08) får jeg besked om at jeg kan hente pakken. Jeg kører selv en webshop, og er virkelig overrasket over sådan en hurtig levering. Jeg tror jeg skal snakke med mit eget lager, om at få samme setup som KalkKnuser.

23. august 2025

Fra gullige belægninger til grålig støv

Jeg bor i Aarhus (højt kalk indhold) og kan dagligt konstatere, at der ikke mere samler sig gullige kalkbelægninger især på vore fliser i vor bruser + tidligere når jeg kørte neglene over gummi dutterne på vort brusehoved så sprang små kalk stumper fra dem, hvilket er forsvundet - derimod lægger kalken sig som et hvidt/grålig lag, som stort set kan tørres væk med en fugtig klud (uden stærke kalkfjernere) - da jeg måske er lidt doven, så kan kalken godt nå at lægge sig - men det er mere en kombination af lidt skidt/sæbe og kalkstøv, som forøvrigt relativt let kan fjernes med en våd klud med almindeligt rengørings middel uden kalkfjerner.
Jeg blev overbevist til at give produktet en chance, da jeg så video med netop et vandværk, som meldte Positivt tilbage fra deres kunder, så 5 🤩🤩🤩🤩🤩 fra Aarhus - produktet lever op til det lovede: At kalken omdannes fra trælse hårde belægninger til et mere støvlignende, som er let at fjerne og ikke lægger sig som en beton belægning 💪🤩👏

17. august 2025

Besvarelse fra Kalkknuser

Tusind tak for din detaljerede anmeldelse. Det glæder os virkelig at høre at du oplever en tydelig forskel i hverdagen. Vi sætter stor pris at du deler dine erfaringer så grundigt. Tak for at give kalkknuseren en chance :)

positiv oplevelse

God og kompetent rådgivning/vejledning. Hurtig levering og nem installation.

30. juli 2025

Besvarelse fra Kalkknuser

Hej Mogens. Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med både rådgivning, levering og installation. Det betyder meget for os at vide, at processen har været god og nem.

Den virker 👍

Jeg har ikke målt hårdheden i vores vand. Men jeg kan se på hundens vandskål, elkedlen og min sorte håndvask at den har hjulpet på kalken i vandet.

4. juni 2025

Besvarelse fra Kalkknuser

Hej Iben. Tak for din anmeldelse og for at dele dine observationer. Det er dejligt at høre at kalkknuseren gør en forskel i hverdagen :)

På ingen måde imponeret.

På ingen måde imponeret.

Har absolut ikke set nogen mærkbar effekt, - kalk sætter sig stadig og kan ikke bare tages med en klud som beskrevet.
Installationen er, efter rådgivning fra kundeservice, placeret på et kobberrør, og har været kørende i over 1 år.

Fik beklageligvis ikke sendt den retur inden for tidsrammen, hvilket man jo så bare ærgre sig over.

Så nu kan man så nøjes med at konstatere, at man har en blå plastikklods som kan blinke grønt, og som har kostet+4K 💸

24. juli 2025

Besvarelse fra Kalkknuser

Hej Carsten. ked af at høre at du ikke er tilfreds. Kan ikke finde dig i vores ordre/kunde kartotek, så vil rigtig gerne høre fra dig på info@kalkknuser.dk. Du har 5 års produktgaranti hvis du har fået en enhed der ikke virker. Håber at høre fra dig så vi kan finde en løsning. Hilsen Team Kalkknuser.dk

Den virker

Den virker.
Allerede efter en uge, kunne det mærkes og smages.

4. juli 2025

Besvarelse fra Kalkknuser

Hej Michael. Tusind tak for din fine anmeldelse, hvor er det dejligt at høre, at du allerede kan mærke og smage forskel efter en uge. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Hilsen Team Kalkknuser.

Vi købte en kalkknuser

Vi købte en kalkknuser, var skeptiske. Der gik lige lidt tid, før den blev sat op, vi skulle have indsat et stykke brugbart rør i begyndelsen af systemet. Vi rensede kalk af alle steder inden opsætning og det har vist sig, at den gør en stor forskel, selv vores drivhusvandesystem, der kalkede til hele tiden, kører perfekt. Så det kan varmt anbefales.

9. januar 2025

Besvarelse fra Kalkknuser

Hej Annelise. Tusind tak for din fine anmeldelse og fordi du tog dig tid til at dele dine erfaringer, det sætter vi kæmpe pris p. Hilsen teamet bag kalkknuser.

Det virker ikke det skidt !

7. juli 2025

Besvarelse fra Kalkknuser

Hej Kim. Har svaret din tidligere anmeldelse. Ærgerligt du ikke kontakter os, jeg kan desværre ikke finde nogle oplysninger på dig i vores kundebase.

Ingen virkning

Kalkknuseren havde overhovedet ingen virkning i vores husstand, så den får 0 stjerner.
Jeg fik den byttet for at være sikker på, at der ikke var fejl på den første, men den næste var desværre også virkningsløs.
Placeringen blev også tjekket af firmaet og den var helt fin. Har kælder i huset, så det meste af rørføringen i huset er tilgængelig. Der er ikke noget, der kan blokere signalet til kalkknuseren.
Den ene stjerne gives for den gode kundeservice og firmaets tilfredshedsgaranti.

8. maj 2025

Besvarelse fra Kalkknuser

Hej Lars. Vi er kede af at høre at du ikke har haft den ønsket effekt. Det glæder os dog, at du har haft en positiv oplevelse med vores kundeservice og tilfredshedsgaranti, som netop sikre at man kan få alle sine penge igen. Vi ved ikke hvordan rørene er de steder vi ikke kan se dem. Der kan være noget der blokere signalerne fra kalkknuseren og det er svært at sige præcis hvad det kan være. Heldigvis er det sjældent vi oplever dette, men noget vi er opmærksomme på, så tak for din feedback.

Den virker🤩🤩🤩

Den virker🤩🤩🤩
Det tager lige et par måneder, men nu har vi kun et minimum af kalk tilbage.
Nanna var fantastisk til at hjælpe med råd og vejledning. Den er så nem at installere.
Kæmpe anbefaling herfra☀️☀️☀️

4. maj 2025

Besvarelse fra Kalkknuser

Tak for din flotte anmeldelse, vi er glade for at høre at kalkknuseren har gjort en forskel for dig.