Troede ikke rigtig på det, men fik en på prøve. Efter en uge begyndte gammel kalk at løsne sig. Der kan dog være lidt tilbage. Kaffemaskinen kører på 2 måned uden afkalkning. Kalken i cisterne på sv... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 23 af de 33 bedste virksomheder i VVS-installatør
- nr. 4 af de 6 bedste virksomheder i Leverandør af vandfiltre
- nr. 2 af de 2 bedste virksomheder i Vandrensningsvirksomhed
- nr. 3 af de 4 bedste virksomheder i Vandrensningsanlæg
- nr. 2 af de 2 bedste virksomheder i Vandrensningsleverandør
- nr. 4 af de 4 bedste virksomheder i Leverandør af vandværksudstyr
Amtech sælger den originale Kalkknuser. Kalkknuser kan hjælpe dig med at fjerne kalkgenerne uden brug af kemikalier.
H.C. Andersens Boulevard 33, 4. TH, 1553, København V, Danmark
- kundeservice@kalkknuser.dk
- www.kalkknuser.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 2 uger
Var skeptisk men det virker
Virker!
Virker!! Troede ikke på, at det ville have nogen indflydelse på vandet. Men kan mærke på tøjet at det er blødere efter vask. Kalkpletter er blevet mindre i badeværelset.
Fungerer som lovet
Købte kalkknuser på anbefaling af kollega.
Efter den blev monteret på et stykke kobberrør (vi har alupex i hele huset så vvs’eren måtte hjælpe med montering) er det tydeligt på især brusehoved og perlatorer at kalken ikke sætter sig.
Førhen er brusehoved og perlator renset hver 2. måned, men nu er der gået 5 måneder siden sidste gang og de trænger ikke endnu.
På overflader omkring brus og vask ses stadig kalk aflejringer men rengøring er lettere.
Så hos os gør den det de lover den skal gøre.
Det har gjordt en forskel
Det har gjordt en forskel, men jeg har stadig kalk i min el kedel, bare ikke så meget, det sidder ikke så fast som før
Jeg har prøvet kalkknuseren i 9…
Jeg har prøvet kalkknuseren i 9 måneder, og var ikke tilfreds.
Jeg gjorde herefter brug af tilfredshedsgarantien, og fik pengene tilbage, uden problemer.
Vi har meget hårdt vand. Så tænker der skal noget kraftigere til..
Hurtig betjening og levering
Hurtig og betjeninglevering og behagelig telefonsamtale
En stjerne for hurtig levering
En stjerne for hurtig levering, 1 stjerne for ne. Montering.
0 stjerner da det nu har været 8 uger og der sætter sig stadig kalk i alt.
En rigtig god test er en sterilisation beholder (til sutteflasker), der er ingen forskel om kalkknuser er monteret eller ej.
Spild af penge.
Edit: den er sendt retur. Har investeret i en Prosoft10 fra Aqua Danmark. Det fungere

Crazy hurtig levering
Jeg har købt en kalktech, og nu også en kalkknuser. Jeg bestiller den fredag formiddag (22/08) og lørdag kl. 11 (23/08) får jeg besked om at jeg kan hente pakken. Jeg kører selv en webshop, og er virkelig overrasket over sådan en hurtig levering. Jeg tror jeg skal snakke med mit eget lager, om at få samme setup som KalkKnuser.
Fra gullige belægninger til grålig støv
Jeg bor i Aarhus (højt kalk indhold) og kan dagligt konstatere, at der ikke mere samler sig gullige kalkbelægninger især på vore fliser i vor bruser + tidligere når jeg kørte neglene over gummi dutterne på vort brusehoved så sprang små kalk stumper fra dem, hvilket er forsvundet - derimod lægger kalken sig som et hvidt/grålig lag, som stort set kan tørres væk med en fugtig klud (uden stærke kalkfjernere) - da jeg måske er lidt doven, så kan kalken godt nå at lægge sig - men det er mere en kombination af lidt skidt/sæbe og kalkstøv, som forøvrigt relativt let kan fjernes med en våd klud med almindeligt rengørings middel uden kalkfjerner.
Jeg blev overbevist til at give produktet en chance, da jeg så video med netop et vandværk, som meldte Positivt tilbage fra deres kunder, så 5 🤩🤩🤩🤩🤩 fra Aarhus - produktet lever op til det lovede: At kalken omdannes fra trælse hårde belægninger til et mere støvlignende, som er let at fjerne og ikke lægger sig som en beton belægning 💪🤩👏

positiv oplevelse
God og kompetent rådgivning/vejledning. Hurtig levering og nem installation.

Den virker 👍
Jeg har ikke målt hårdheden i vores vand. Men jeg kan se på hundens vandskål, elkedlen og min sorte håndvask at den har hjulpet på kalken i vandet.

På ingen måde imponeret.
På ingen måde imponeret.
Har absolut ikke set nogen mærkbar effekt, - kalk sætter sig stadig og kan ikke bare tages med en klud som beskrevet.
Installationen er, efter rådgivning fra kundeservice, placeret på et kobberrør, og har været kørende i over 1 år.
Fik beklageligvis ikke sendt den retur inden for tidsrammen, hvilket man jo så bare ærgre sig over.
Så nu kan man så nøjes med at konstatere, at man har en blå plastikklods som kan blinke grønt, og som har kostet+4K 💸

Hurtig levering 👍

Vi købte en kalkknuser
Vi købte en kalkknuser, var skeptiske. Der gik lige lidt tid, før den blev sat op, vi skulle have indsat et stykke brugbart rør i begyndelsen af systemet. Vi rensede kalk af alle steder inden opsætning og det har vist sig, at den gør en stor forskel, selv vores drivhusvandesystem, der kalkede til hele tiden, kører perfekt. Så det kan varmt anbefales.

Ingen virkning
Kalkknuseren havde overhovedet ingen virkning i vores husstand, så den får 0 stjerner.
Jeg fik den byttet for at være sikker på, at der ikke var fejl på den første, men den næste var desværre også virkningsløs.
Placeringen blev også tjekket af firmaet og den var helt fin. Har kælder i huset, så det meste af rørføringen i huset er tilgængelig. Der er ikke noget, der kan blokere signalet til kalkknuseren.
Den ene stjerne gives for den gode kundeservice og firmaets tilfredshedsgaranti.

Den virker🤩🤩🤩
Den virker🤩🤩🤩
Det tager lige et par måneder, men nu har vi kun et minimum af kalk tilbage.
Nanna var fantastisk til at hjælpe med råd og vejledning. Den er så nem at installere.
Kæmpe anbefaling herfra☀️☀️☀️