Troede ikke rigtig på det, men fik en på prøve. Efter en uge begyndte gammel kalk at løsne sig. Der kan dog være lidt tilbage. Kaffemaskinen kører på 2 måned uden afkalkning. Kalken i cisterne på sv... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 23 af de 33 bedste virksomheder i VVS-installatør
- nr. 4 af de 6 bedste virksomheder i Leverandør af vandfiltre
- nr. 2 af de 2 bedste virksomheder i Vandrensningsvirksomhed
- nr. 3 af de 4 bedste virksomheder i Vandrensningsanlæg
- nr. 2 af de 2 bedste virksomheder i Vandrensningsleverandør
- nr. 4 af de 4 bedste virksomheder i Leverandør af vandværksudstyr
Amtech sælger den originale Kalkknuser. Kalkknuser kan hjælpe dig med at fjerne kalkgenerne uden brug af kemikalier.
H.C. Andersens Boulevard 33, 4. TH, 1553, København V, Danmark
- kundeservice@kalkknuser.dk
- www.kalkknuser.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 2 uger
Det virker altså bare👍👍
Det virker altså bare👍👍
Desuden rigtig hurtig levering og god support
Den virker fantastisk
Den VIRKER så godt
Jeg har nu været den glade ejer af kalknuseren i 12 år.
Jeg fik den monteret fordi vores næsten nye hus var fyldt med kalk i brusekabine.
I dag er der ikke kalk i brusekabiner eller opvask - vaskemaskine.
Efter blot 3 måneder er der klare tegn på, at det virker
I en idrætshal med mange badefaciliteter og toiletter har vi igennem flere år været hårdt plaget af kalk.
Det har kostet mange mandetimer og kemikalier at få fjernet kalken og været til stor irritation.
Vi har nu kørt med kalkknuser i 3 måneder og allerede nu mærker vi stor forskel. Kalken fjernes let med en fugtig klud og vi har ikke haft problemer med toiletter eller pissoir.
Kalkknuser kan helt klart anbefales.
Henrik Palling
Humlebæk-hallen
Vurdering af Kalkknuser100
I 2020 stod valget mellem et blødgøringsanlæg og en Kalkknuser100. Jeg købte en Kalkknuser100 i oktober 2020, fordi det var den billigste løsning, og jeg kan nu give en "objektiv" bedømmelse!
Min konklusion er, at produktet virker, men det lever langt fra op til løfterne fra firmaet. På den positive side er rengøring nemmere, fordi kalken bider sig ikke nær så fast, men den bider sig fast.
I salgstalen for produktet står der bl.a. at man skal sætte nye perlatorer i vandhanerne, hvorefter det aldrig vil være nødvendigt at udskifte dem igen. Det er simpelthen ikke rigtigt, fordi jeg er nødt til at afkalke dem fra tid til anden. Det samme gør sig gældende for vores elkedel. Kalken satte sig i vores gamle elkedel, selvom vi efterlod vand i den som foreskrevet fra forhandler. Jeg lod tvivlen komme produktet til gode, og købte derfor en ny elkedel, hvor det samme gjorde sig gældende. Jeg kan også tydeligt se kalk i vores kaffemaskine, som jeg derfor også afkalker fra tid til anden. Af samme grund tvivler jeg meget på løfterne om, at produktet vil tjene sig hjem som følge af mindre/ingen/aftagende kalkaflejring i varmtvandsbeholderen. På det punkt vil jeg gerne udfordre Kalkknuser.dk, fordi vi fik nyt gasfyr med varmtvandsbeholder i februar 2021, og hvis varmtvandsbeholderen om 3 år er tilkalket, så kan Kalkknuser.dk betale en ny varmtvandsbeholder samt returnere de 4500 kr. vi betalte for Kalkknuser100.
Jeg skal ikke kunne sige, om det er produktet generelt eller vores specikke Kalkknuser100, som er et problem, men det var skuffende at kontakte Kalkknuser.dk blot for at få at vide, at jeg skulle koble den fra i 14 dage for at se forskellen. Jeg kunne jo godt se forskellen - den levede bare ikke op til det beskrevne, hvilket jeg derfor må betegne som rent salgsgas.
Produktet får 3 stjerner, men bedømmelsen havner på 2 stjerner efter min kontakt til deres kundeservice.. Jeg håber min beskrivelse kan bruges af andre, som står mellem valget af et blødgøringsanlæg eller en Kalkknuser100. Mit valg vil være et blødgøringsanlæg, som jeg nu vil anskaffe.

Flemming Jensen
Vi satte den på røret til indgående koldt vand. Det var nemt og krævede intet værktøj. Allerede kort efter kunne vi se at kalken i den gryde, vi koger æg i, forsvandt!
Vore toilet cisterner var tidligere kalket til efter få måneder, nu næsten 1 år vi efter vi satte den op, har de virket perfekt, uden vedligehold.
Der er som kalken har mistet sin vedhængskraft, og den som måtte være, kan let fjernes med en børste.
Rigtig god forbedring.
Nem og billig løsning som virker
Nem og billig løsning som virker uden store anlæg. Kalkknuseren gør sit job med at knuse kalken, dvs. at den fjerner det ikke, men effekten på el-kedel, kaffemaskine, badeværelse mm er ikke at tage fejl af. Kalken tørres nemt af uden brug af kemi, og også sutter og flasker som steriliseres til baby ved damp har ikke længere kalkbelægninger.
Der er absolut mindre kalk i elkedel
Der er absolut mindre kalk i elkedel, toilet og brusekabine. OG tandlægen siger, at vi har mindre tandsten 👍. Så det virker 👏👍.
Meget imponeret
Virker upåklageligt og sparer mig for en masse rengøring. Skønt!
Vi må sige at det virker
Vi må sige at det virker, selvom vi var lidt skeptiske. Mindre kalk i elkedel og brusehoved 👍
Alt perfekt!
Gør som navnet siger
Gør som navnet siger - knuser kalken i vandet. Dvs det forsvinder ikke, men gør rengøringen meget nemmere da kalken ikke sætter sig fast på armaturer osv.
En billig og kemi-fri løsning.
Vi har haft kalkknuseren i årevis
Vi har haft kalkknuseren i årevis. Da vi fik den var jeg egentlig overrasket over at den har en effekt - men den var tydelig - Nu har vi skiftet til et egentligt afkalkningsanlæg men havde en uges tid hvor kalkknuseren var afmonteret, og straks kunne vi se aflejringerne i kaffemaskinen, brusebade osv kom tilbage.
Jeg vil anbefale kalkknuseren til alle som har en moderat problem med kalk i vandet.
Men jeg er nu også glad for vores afkalkningsanlæg, som giver rigtig blødt vand.
Spar pengene - opdatering se nederst i anmeldelsen
Spar pengene! Køb afkalkningsmidler istedet. Har nu haft min i 8 år. Ingen effekt. Efter henvendelse til AM tech fik jeg at vide at den skulle nulstilles. Den skulle stå slukket i 7 dage og derefter tændes igen. Absolut ingen forskel. Det er penge ud af vinduet.
Efter at have talt med kalkknuser.dk er problemer med den oprindelige kalkknuser blevet løst.
Den nye version fungere langt bedre og det meste kalk kan nu relativt nemt fjernes fra kogekande mm.

Glimrende kalkknuser - virker stadig fint efter 12 år
Fordelen ved ultralydsafkalkeren AMTech100, er at den ikke kræver noget indgreb, idet den monteres direkte på indgangsvandrøret.
I modsætning til nutidens saltafkalkere ændres vandet kemiske sammensætning ikke - vandet bliver bestemt ikke grumset, smager nok lidt mere blødt.
Jeg købte AMTech100 afkalkeren i 2008 som erstatning for den magnetiske kalkspalter jeg havde før, idet sidstnævnte ikke havde den store effekt.
Jeg valgte at lade det komme an på en prøve, og amtech100 har helt indfriet mine forventninger.
Fx er der på min gamle Bosch S512 opvaskemaskine fra 1987 ingen aflejringer på de to originale varmelegemer eller på kabine.
Så denne ultralydsafkalker har været med til at holde opvaskemaskinen ren og fri for kalkaflejringer og anbefales hermed.
Peter Lauritzen
Yderst tilfreds
Jeg installerede anlægget i november 2018 og her, efter 1½ år, er der klare forbedringer i el-kedlen, brusehoveder og ikke mindst på fliser og i toiletter. Som andre har skrevet er der stadig kalk, men den er nem at fjerne og sidder ikke fast; eksempelvis er randen i toilettet nem at børste væk, hvor vi tidligere brugte pimpsten.
Vandet smager stadigvæk godt og der er de stoffer, som vi ikke kan undvære, så som netop kalk men også fluorid til vores tænder. Dette fjerner de store (og dyre, både i indkøb og drift) salt behandlingsanlæg, samtidig med, at de tilsætter natrium, der er skadeligt for blodtrykket.
Vi er yderst tilfredse og det er IKKE religion men praktisk erfaring...
Har anlæg på prøve i 6 måneder
Har anlæg på prøve i 6 måneder, efter 3 måneder har oplevet markant ændring af vandet og kalkproblemer.
Spar pengene... dur ikke!
Spar pengene...
Har nu haft Kalkknuseren monteret i lidt over 2 år. Den blev købt i forbindelse med at vi udskiftede en del hårde hvidevarer på en gang.
Nu her knap 2 år efter monteringen, har vi haft service på vaskemaskinen. I den forbindelse blev der også kigget til varmelegemet, vis udseende/tilstand serviceteknikerne ikke var synderligt imponeret over i forhold til kalkaflejringerne.
Det sammenlagt med at kalken stadig sætter sig i sien på vores vandhaner, afkalkningsbehovet på kaffemaskine og dampovn (begge beder selv om afkalkning, når det er påkrævet) og nu som nævnt vaskemaskines tilstand, kan jeg kun konkludere, at der ikke er nogen som helst virkning af kalkknuseren.
Spar pengene – eller brug dem på et ”rigtig” anlæg til at fjerne kalk.

Det da helt utroligt😳
Vandet bliver helt klart bløder.
Det opløser i den grad gammel kalk.
Vandet smager super godt.
Tøjet bliver blødt.
Kan helt klart anbefales.👍🏻
Og nej! Er ikke ansat ved kalkknuseren.
Meeeeeeen! Har da 20 års erfaring inden for ejendomsservice.😏
Som tidligere medlem af vort lokale …
Som tidligere medlem af vort lokale vandværks bestyrelse og som nuværende almindelig forbruger kan jeg kun udtale min absolutte negative holdning til dette anlæg - kalkknuseren. Vi har nu i over et år haft anlægget monteret på vandværket til en omkostning af kr. 600.000 uden nogen som helst effekt hos mig i vort hus. Vor kaffemaskine, bruser- og vandhaner samt vaske maskine kalker til som tidligere. Afkalkning må foretages jævnligt. En kalkbelægning i vandindføring efter vandmåleren er der stadig efter 12 måneder. Efter min mening total pengespild.
Tage Sørner
Rødvig